- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
1.5 yaşına kadar bende vermedim çikolata. Sonrasında da bitterden tek parça. Şimdi de mümkün olduğunca az.33 aylık şu an.çok merak ediyorum çocukları olanlar ilk ne kadarlıkken çikolata falan verdiler
Ben düşününce 3 yaşına kadar vermem herhalde diyorum ama bilmiyorum
Ben kesin + çıkacağımkızlaarrrrr yarın tartı günüüüüü
bildirimlerimizi öğlene kadar yapalım, şimdiden herkese bol eksili bigün olmasını dilerimyarın iyi bir ortalama bekliyorum açıkçası
Sorma@aysedurmaz ayranları içip içip uyudum mu güzelim nerdesin
Oyyy oyyy ne kotuuu. Kendi başlarına gelseler ne yaparlar acaba bunu hic düşünmüyorlar maalesefEn kötüsü onlar ne yazıkki oğlumla 1 hafta yoğun bakımda yaptık çıkınca bebek kutlama geldiklerinde örtünme dim diye evi başıma yıkıp gitti görünce 2 sene küs kaldık sonra yine kendisi barıştı.öptürsem mikrop kapsa hadi yine yoğun bakıma doktor uyardı ki uyarmasa bile el kadar bebekler bu öpmek meselesi yüzünden mikrop kapıp bronşit olup yoğun bakımda yatıyolardı yazık anneler kapıda emzirme saati bekliyorlar 40 gün bi sabrediversinler demi ama anne sözü dinlesinler
1.5 yaşına kadar bende vermedim çikolata. Sonrasında da bitterden tek parça. Şimdi de mümkün olduğunca az.33 aylık şu an.
Ben kesin + çıkacağım(((( gobus davul gibi sis.
Sormadetoks beni fena vurdu.tansiyon yerlerde.zaten düşük tansiyon sorunum vardı hepten bozdu dengemi tuzsuz şekersiz durmak. Diyeti bozdum mecburen. 2 dilim çikolatalı kepekli ekmek yedim az once. Ne rejim ama :///
Gecmis olsun canimm dikkat et kendine. Cokta zorlama kendini detoks falan. Saglik daha onemli biliyosun. Sen normal duzeninde devam et.Bugün detoksla başladım kızlar. 16 daki öğünü 1 saat geç yemek zorunda kaldim.düşük Tansiyonum yerle bir olunca 8 gibi 2 dilim kepekli ekmeğe çikolata sürüp yedim maalesef.günün tek yemegiydi.haa uzaniyorum.detoks bana iyi
gelmedi maalesefyarın rejime devam.Tabi
+ çıkıp moralim sıfır olmazsa( gobusum
fena sis adet yaklaşıyor(((
Naptın Ayşecim peynir ekmek yeseydin keşke hem de 2 dilim sen detoks yapma canım en iyisi şekerin düşüyorsa sana göre değil.bide çikolata yemek seni kısır döngüsü sokar1.5 yaşına kadar bende vermedim çikolata. Sonrasında da bitterden tek parça. Şimdi de mümkün olduğunca az.33 aylık şu an.
Ben kesin + çıkacağım(((( gobus davul gibi sis.
Sormadetoks beni fena vurdu.tansiyon yerlerde.zaten düşük tansiyon sorunum vardı hepten bozdu dengemi tuzsuz şekersiz durmak. Diyeti bozdum mecburen. 2 dilim çikolatalı kepekli ekmek yedim az once. Ne rejim ama :///
Allah iyiliğini versin canım,ne guldumInşallah ya salata partisi yaparız dimi ama
Yine ilk üçe gidebiliriz inşallah canım:-*İnan yerini sabirsizlikla bekliyorum. Bu hafta yine hepiniz cokiyidiniz. Takimin ilk hali aklima geldi. Neredeyse hep ilk ucteydik. Takimin enerjisi çok yuksek masaallahhh :))
Ayyyy ne kotu. Ama tavrini koyman iyi olmuş. Acaba ben ne yapicam kizim doğunca. Basta KV ve gorumceler var misafirlerden öncekara kara düşünmeye basladim
Yuh diyesim var ya çok sinir bozucu.aman gelmezse gelmesin hih.esin anlıyor ve hak veriyorsa salla gitsin vallaEn kötüsü onlar ne yazıkki oğlumla 1 hafta yoğun bakımda yaptık çıkınca bebek kutlama geldiklerinde örtünme dim diye evi başıma yıkıp gitti görünce 2 sene küs kaldık sonra yine kendisi barıştı.öptürsem mikrop kapsa hadi yine yoğun bakıma doktor uyardı ki uyarmasa bile el kadar bebekler bu öpmek meselesi yüzünden mikrop kapıp bronşit olup yoğun bakımda yatıyolardı yazık anneler kapıda emzirme saati bekliyorlar 40 gün bi sabrediversinler demi ama anne sözü dinlesinler
canım geçmiş olsun,dikkat et kendine yalnız ciko yerine tuzlu ayran ya da peynir falan olsa daha iyi olurmuş,tansiyon şekerden ziyade tuzdan duser değil mi:-(Bugün detoksla başladım kızlar. 16 daki öğünü 1 saat geç yemek zorunda kaldim.düşük Tansiyonum yerle bir olunca 8 gibi 2 dilim kepekli ekmeğe çikolata sürüp yedim maalesef.günün tek yemegiydi.haa uzaniyorum.detoks bana iyi gelmedi maalesefyarın rejime devam.Tabi + çıkıp moralim sıfır olmazsa ( gobusum fena sis adet yaklaşıyor (((
Canım bu hafta yapamadim ama inşallah hafta sonu dusunuyorum. Akşam fizik tedaviye gittiğim için inan hazır yemekleri zor ortaya getirdim. Belim bayagi kotu olmustu. Hafta sonu tedavi olmadığından yapabilirim inşallah. İnşallah ikimizin takımı birinci olsun yinede
Sıkıysa hak vermesinAllah iyiliğini versin canım,ne guldum
Yine ilk üçe gidebiliriz inşallah canım:-*
Yuh diyesim var ya çok sinir bozucu.aman gelmezse gelmesin hih.esin anlıyor ve hak veriyorsa salla gitsin valla
canım geçmiş olsun,dikkat et kendine yalnız ciko yerine tuzlu ayran ya da peynir falan olsa daha iyi olurmuş,tansiyon şekerden ziyade tuzdan duser değil mi:-(
Bende diliyorum en çokta kendim için herkese iyi gecelerKızlar herkese iyi şanslar diliyorum yarın için.
bol bol - görürüz inşallah.
Bugün detoksla başladım kızlar. 16 daki öğünü 1 saat geç yemek zorunda kaldim.düşük Tansiyonum yerle bir olunca 8 gibi 2 dilim kepekli ekmeğe çikolata sürüp yedim maalesef.günün tek yemegiydi.haa uzaniyorum.detoks bana iyi gelmedi maalesefyarın rejime devam.Tabi + çıkıp moralim sıfır olmazsa ( gobusum fena sis adet yaklaşıyor (((
günaydın, hayırlı sabahlar, tatlı hatunlarKızlar gunaydiinnnnnihayet 61lerdeyim
61.2
62.3-61.2=1.1
Kızlar gunaydiinnnnnihayet 61lerdeyim
61.2
62.3-61.2=1.1
tebrikler canım gayet güzelgünaydın, hayırlı sabahlar, tatlı hatunlar
ben tartıldım, geçen hafta 61,90 dı bugün 61,40
spor yapamadım, ama verdim yine de,yolcukardelen az kalmış sana yaklaşmama
canım ben sadece 10 gram vermişim bu hafta hem yüklendim
Yüzdem 1.765Kızlar gunaydiinnnnnihayet 61lerdeyim
61.2
62.3-61.2=1.1
kuşum sen benim onumdeydin geçen hafta,hadi haftaya da sen geçgünaydın, hayırlı sabahlar, tatlı hatunlar
ben tartıldım, geçen hafta 61,90 dı bugün 61,40
spor yapamadım, ama verdim yine de,yolcukardelen az kalmış sana yaklaşmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?