Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok merak ediyorum çocukları olanlar ilk ne kadarlıkken çikolata falan verdiler
Ben düşününce 3 yaşına kadar vermem herhalde diyorum ama bilmiyorum
1.5 yaşına kadar bende vermedim çikolata. Sonrasında da bitterden tek parça. Şimdi de mümkün olduğunca az.33 aylık şu an.
kızlaarrrrr yarın tartı günüüüüü

bildirimlerimizi öğlene kadar yapalım, şimdiden herkese bol eksili bigün olmasını dilerim yarın iyi bir ortalama bekliyorum açıkçası
Ben kesin + çıkacağım (((( gobus davul gibi sis.
@aysedurmaz ayranları içip içip uyudum mu güzelim nerdesin
Sorma detoks beni fena vurdu.tansiyon yerlerde.zaten düşük tansiyon sorunum vardı hepten bozdu dengemi tuzsuz şekersiz durmak. Diyeti bozdum mecburen. 2 dilim çikolatalı kepekli ekmek yedim az once. Ne rejim ama :///

Bugün detoksla başladım kızlar. 16 daki öğünü 1 saat geç yemek zorunda kaldim.düşük Tansiyonum yerle bir olunca 8 gibi 2 dilim kepekli ekmeğe çikolata sürüp yedim maalesef.günün tek yemegiydi.haa uzaniyorum.detoks bana iyi gelmedi maalesef yarın rejime devam.Tabi + çıkıp moralim sıfır olmazsa ( gobusum fena sis adet yaklaşıyor (((

Oyyy oyyy ne kotuuu. Kendi başlarına gelseler ne yaparlar acaba bunu hic düşünmüyorlar maalesef

Gecmis olsun canimm dikkat et kendine. Cokta zorlama kendini detoks falan. Saglik daha onemli biliyosun. Sen normal duzeninde devam et.

Naptın Ayşecim peynir ekmek yeseydin keşke hem de 2 dilim sen detoks yapma canım en iyisi şekerin düşüyorsa sana göre değil.bide çikolata yemek seni kısır döngüsü sokar

Inşallah ya salata partisi yaparız dimi ama
Allah iyiliğini versin canım,ne guldum
Yine ilk üçe gidebiliriz inşallah canım:-*
Yuh diyesim var ya çok sinir bozucu.aman gelmezse gelmesin hih.esin anlıyor ve hak veriyorsa salla gitsin valla
canım geçmiş olsun,dikkat et kendine yalnız ciko yerine tuzlu ayran ya da peynir falan olsa daha iyi olurmuş,tansiyon şekerden ziyade tuzdan duser değil mi:-(

Geçmiş olsun canım tekrardan sen çok yorma kendini sonra da yaparsın inşallah canım :-D

Sıkıysa hak vermesin
Ayşeciğimin şeker ide düşmüş bence ama şekeri şekerle yükseltmek doğru değil işte yanlış yapıyoruz o daha da acıktırıyo

Merhaba canım. Size özelden msj attım. Süt arttırma ile ilgili. Bakarsanız teşekkürler.

Kızlar gunaydiinnnnnihayet 61lerdeyim
61.2
62.3-61.2=1.1
günaydın, hayırlı sabahlar, tatlı hatunlar

ben tartıldım, geçen hafta 61,90 dı bugün 61,40
spor yapamadım, ama verdim yine de,yolcukardelen az kalmış sana yaklaşmama

dünkü menüm
sabah 1 ceviz ve 1 kayısı 2 bardak su
kahvaltı: 2 dilim ekmek.1 kk peynir.6 zeytin,3 çeri domates

öğle: kendi yaptığım yoğurtla yulaf kepeği, içine bir kayısı ve bir ceviz koydum
ama yediğimden hiç bir anlamadım ,tam bir ,iki kaşık alıyorum,pat müşteri geliyor
en az 5 yada 6 sefer oturup kalktım, daha mideme inmeden eridiler

akşam: 1 tabak barbunya ve mevsim salatası

20 dk yürüyüş, 2,5 lt su içtim gün içinde

Kızlar gunaydiinnnnnihayet 61lerdeyim
61.2
62.3-61.2=1.1

tebrik ederim canım çok güzel vermişssin
günaydın, hayırlı sabahlar, tatlı hatunlar

ben tartıldım, geçen hafta 61,90 dı bugün 61,40
spor yapamadım, ama verdim yine de,yolcukardelen az kalmış sana yaklaşmama
tebrikler canım gayet güzel
breeze3535 günaydın takım arkadaşım , sen ne durumdasın, bekliyorum dört gözle
canım ben sadece 10 gram vermişim bu hafta hem yüklendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…