dünkü menüm
sabah kalkınca 1 adet ceviz ve suyu
1 adet kayısı ve 2 bardak su
kahvaltı:..... 1 dilim ekmek ve azar azar peynir,zeytin,domates
öğle:............6 kaşık nohut yemeği, 1 kase yoğurt, 4 yaprak marul (doğramadan yedim)
akşam:........4 kaşık bezelye, 2 çatal makarna, 1 kase yoğurt ve 1 kase kiraz
gün içinde toplam 2,5 lt su içtim, ara öğün yapmadım,30 dk yürüyüş
Günaydın , kızlar bugün mamografi çektireceğim
İnternette çok zor ve acıyor diye yazıyor
Doğru mu ya?
ben iki kere çektirdim, biraz acıyor, tost gibi göğsünü iki plastiğin arasına sıkıştırıyorlar, çok fazla uzun sürmüyor en fazla 1 dk bir göğüs
Canım çok iyi
Çok az yemişsin spor yok ama beslenme çok iyi
Sağ ol Canım birde bunun stresine girecektim
Ben de aynı durumdayım canımBu arada benim de günüm yaklaştı.ince ince sizilar ve şişkinlik arttı. hemen bugün olurum da çarşambaya temizlenirim inşallah.
Afiyet olsun canım benim kahvaltı biraz geç oldu daha içmedimEki Görüntüle 1834861 işte detoksum :) ilk kase midede :)
Rosecum sen kaç yaşındasın mamografi neden çektiriyosun anlamadımGünaydın , kızlar bugün mamografi çektireceğim
İnternette çok zor ve acıyor diye yazıyor
Doğru mu ya?
Geçmiş olsun canım kadın olmak ne zor değilmi keşke şu erkekler bir süreliğine bizim kafayı vücudu yaşasaydı belki daha anlayışlı ve ince olurlardıo yorum yapanların canı çok tatlı sanırım, sıkıntı yapma senbenim göğsümde bir kitle var, şu an bir tehlike yok ama senede bir ultrasan çektiriyorum, gerek görürse doktor biyopside yapıyorlar, mamografi acısı biyopsinin yanında biraz küçük kalıyor
Günaydın canım ben de senin sayende bütün 10. Takımın güzelleri ne Günaydın diyeyim yarına hazır mıyız kızlarGünaydın kızlar
aynen, bunada şükrediyorum, en azından dermansız derdim yok diye, ama ilk çektirdiğim zaman 9 sene evvel 30 yaşımdaydım, doktor beni görmeden filme yorum yapmıştı yakınlarda da böyle bir genç hasta geldi, kanserdi diye o an bayağı kötü olmuştum, biyopsiye varana kadar bir haftada ist numune hastanesi tüm tetkikleri beni hiç bekletmeden yani gün vermeden yaptı, çok şükür temiz çıktı, şimdi senede bir kontrol yaptırıyorum ne olur ne olmazGeçmiş olsun canım kadın olmak ne zor değilmi keşke şu erkekler bir süreliğine bizim kafayı vücudu yaşasaydı belki daha anlayışlı ve ince olurlardı
Kaptanım da gelmiş hoşgelmişKızlar ıkı gündür bir bezgınlık dıyetten sıkılma durumundaydım olumsuz etkılemek ıstemedım ınusılın dırencım olduğu ıcın çok yavaş verıyorum ve tatılde herkes yerken dikkat etmekte çok sınır bozucu oldu ama toparladım geldım
o yorum yapanların canı çok tatlı sanırım, sıkıntı yapma senbenim göğsümde bir kitle var, şu an bir tehlike yok ama senede bir ultrasan çektiriyorum, gerek görürse doktor biyopside yapıyorlar, mamografi acısı biyopsinin yanında biraz küçük kalıyor
Rosecum sen kaç yaşındasın mamografi neden çektiriyosun anlamadım
Çok şükür canım Allah esirgesin kontrolleri ihmal etme tabiiaynen, bunada şükrediyorum, en azından dermansız derdim yok diye, ama ilk çektirdiğim zaman 9 sene evvel 30 yaşımdaydım, doktor beni görmeden filme yorum yapmıştı yakınlarda da böyle bir genç hasta geldi, kanserdi diye o an bayağı kötü olmuştum, biyopsiye varana kadar bir haftada ist numune hastanesi tüm tetkikleri beni hiç bekletmeden yani gün vermeden yaptı, çok şükür temiz çıktı, şimdi senede bir kontrol yaptırıyorum ne olur ne olmaz
YaAa burda 40 tan sonra yaptırılıyo da ondan sordum canım umarım sağlıkla geçersinTamam canım
3-4 aydır o kadar acı çektimki
Psikolojik olarak kendimi hazırlayın diye sordum
33 E giriyorum. Bir problemim yok ama
Burada 30dan sonra her 2 yılda bir otomatik olarak randevu yolluyor hastaneler çektirilmesi için.
Yiyiciiimm canisi yiyiciiimm bundan sonra catlayincaya kadar hem de...... ama midem küçülmüş az bi şey yiyince çatlatacak gibi oluyomsen ye canısı tutma kendini, hatrım için
YaAa burda 40 tan sonra yaptırılıyo da ondan sordum canım umarım sağlıkla geçersin
Yiyiciiimm canisi yiyiciiimm bundan sonra catlayincaya kadar hem de...... ama midem küçülmüş az bi şey yiyince çatlatacak gibi oluyom
Kalbini bozma canım çıkmaz inşallahEvet bende öyle biliyorum canım
Umarım bir sorun çıkmaz
Seve seve canım benim,ne demekYe kuzum ye tabi
Ben mezun olana kadar eşlik et bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?