Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım bnde en az hergün 4 ya da 5 km bi saat yürüyüş yapıyorum artık bunun 15 dakikası koşu oluyor şimdi fitness ekledim biraz sertleşmek için 30 dakika.. Okuldada yoruluyorum başka bişey yapamıyorum yemekte öğle çok ağır yemiyorum ben çünkü okula ne getirebilirsem o oluyor

Bilmem miyim hepimiz de aynı psikoloji yok mu
Öyle canım bu psikoloji zor ama bu haftanın başı çok taktım çok zorladım kendimi daha kötü oldu artık güzelce spor yapıp sağlıklı beslenmeye kendimi çok kasmamaya karar verdim 12 kilo verdim iki kilo da illaki gider inşallah

gider gider, canısı ha gayret,

Haklısın canım dost acı söyledi bu yüzden kurtulmak lazım en kısa sürede başarma lazım böyle olmaz bende giriniz süslemek 38 beden giyinmek istiyorum

Duymadım hiç ama ben akşam yemeyerek veriyorum canım bana işlemez en azından şimdilik.sabah ve öğle doyasıya yiyorum ama akşam acim aç
Herkese gunaydiiiin,
Gr kilo verememisim
Kilom sabit, 62,4

Gerci bunca depresif ruh haline ve kacamaga ragmen almadigima sukrediyorum
sen buralara takilirsan veririz işte gel yeter kien azından almamissin canım buna da şükür

sen açma detoksu yap canısı, aç kalma olur mu hiç, kıyamam ben rakibeme

Teşekkür ederim canım seninde iyi gitmiş tebrikler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…