Eminim zaten o sıcaklığı gördüm. Bir de hamile kalmak istiyorum o yüzden yesilcay vb şeyleri içemiyorum sadece adetliyken ve adet bitiminin 3 günü icebiliyorm. Siz kaç kiloydubuz kaça dustunuz
Maşallah. Insallah istediğin kiloya ulaşırsın. Insallah bana da hayırlı uğurlu gelir. Hamile kalsam bile en fazla 8 kiloyla kapatmayı düşünüyorum hamileliği Allahın izniyle. Kiloluyum diye hamileliği ertelemek istemiyorum bebeğim olsun istiyorum inşallah. Ve ınsulun direncimde var pko. Kilo vererek bunu kiricam inşallahHamile kalmak istiyorsan hele
Tam yerine gelmişsin
Grubumuzun o konuda uğurlu olduğuna inanıyorum.
Bende hamilelik için çalışıyorum
Ben yaklaşık 1 aydır gruptayım 4 kilo kadar verdim
74 le başlamıştım.
Hoşgeldin canım,insaallah bebeğine de istediğin kiloya da ulasirsin102.9 kiloyum
70 kilo olmak istiyorum.
23 yaşındaym . Evliyim geçen sene 117 kiloya kadar çıktım yavaş yavaş bu kiloya düştüm. Böyle arkadaşlarla birlikte kilo vermeye baslarsam daha da hirslanacagumi düşünüyorum
ay sorma canım stresten yemeye başladım resmenBen sizi bu hafta düşünemiyorum
Çok heyecanlı olacak
Yakından izliyorum
@aslibo mu @yolcukardelen mi
İnşallah canım allah razı olsun. Bakalim hayırlısıyla ulasicam insallahHoşgeldin canım,insaallah bebeğine de istediğin kiloya da ulasirsin
ay sorma canım stresten yemeye başladım resmen
Hoşgeldin. Bende daha deneme suresindeyim.bu cuma da kilo vermiş olursam aliniyorum listeye :)Bende katılmak istiyorum beni de alır mısınız
Hosbuldk çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah kilo vericem ve bebeğime sağlıkla kavusucam. Böyle takımla birlikte kilo vermek hem eğlenceli hem de eziyetsiz güzel olması için inşallah veririz hepimizHoşgeldin. Bende daha deneme suresindeyim.bu cuma da kilo vermiş olursam aliniyorum listeye :)
Ben çok sevdim takimi.
sosyoloji12 adlı arkadaşımın tavsiyesi ile geldim. 82.2 ile başladım şu an 78.8 im.hedefim 70 :) ve hedef tarihim 10 temmuz. Tatil
Inşallah kiloların en kisa zamanda uçar gider yerine bebisin gelir. Biri 32 diğeri 7 aylık iki kuzum var benim de.Her severken dua ederim Allahım isteyen herkese nasip et bu duyguyu diye. Evlat başka bişey.
Naber kızlar?
Nasıl bi gündu anlatamam :/
Aksama kadar kıvrım kıvrım kıvrandim agridan. Şimdi daha iyiyim ilaç sayesinde. Öğle yemeği de güme gitti bu sefer.3 grissini ile gecistirdim.şimdi çok acikmisim 3 hurma yarım dilim ananas yedim. Hava da öyle kapalı ki daralma geldi. Geceden beri bi dolu bi yağmur durmuyor Allah bereketini versin. Çıkalım azicik dedik.
Akşam yemeği için kokorec çıkardım buzluktan.o da ekmeksiz yenmez ama bol salata ile idare edeyim diyorum.baharatla tok tutar diye aklıma geldi. Neyse aksama yazarım akşam yemegimi de.tarcinli süt ve elma ile kapatabilsem keşke ama öğlen yemeyince yetmez gibi geliyor şimdi :/
Naber kızlar?
Aksama kadar kıvrım kıvrım kıvrandim agridan. Şimdi daha iyiyim ilaç sayesinde. Öğle yemeği de güme gitti bu sefer.3 grissini ile gecistirdim.şimdi çok acikmisim 3 hurma yarım dilim ananas yedim. Hava da öyle kapalı ki daralma geldi. Geceden beri bi dolu bi yağmur durmuyor Allah bereketini versin. Çıkalım azicik dedik.
Akşam yemeği için kokorec çıkardım buzluktan.o da ekmeksiz yenmez ama bol salata ile idare edeyim diyorum.baharatla tok tutar diye aklıma geldi. Neyse aksama yazarım akşam yemegimi de.tarcinli süt ve elma ile kapatabilsem keşke ama öğlen yemeyince yetmez gibi geliyor şimdi :/
Ara 1 elma
akşam 2 dilim ekmek
kk peynir
kabak püresi
1 kase yoğurt
Ya ben onu bırakmak istiyorum ama bırakmıyor başım ekmekle beladan haklısınTubacım şu ekmeği bırak Canım ya
2 dilim çok akşam için
Ya ben onu bırakmak istiyorum ama bırakmıyor başım ekmekle beladan haklısın
Canım öğlen iyi yemezsen akşam sutle olmaz zaten,ben de bugün kahvaltıyı öğlen yapınca aksam yemek yedimNaber kızlar?
kaptan buna çok sevinecekİtiraf :
Kızlar
Öğlen yemeğini yedikten sonra
Minik bir tart yedim meyveli
Akşam tarçınlı süt içer yatarım artık
Bugün pazar kimse yok itirafım gözden kaçarsa sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?