- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
lıfalif gördüm de o değildir dedim incelemedimmarketlerde var bulamazsan migros gibi büyük marketlere bak ben istanbul da olduğum için genelde tüm marketlerde oluyor, bulamazsan aktarlar da da satılıyormuş, eti marka lifalif ti benim aldığım canım, 1 kase süt veya yoğurda 2 kaşık yulaf koyup yiyorum, kuru meyve atabilirsin biraz , tatsız tutsuz bir yiyecek çünki, afiyet olsun şimdiden
ben içinde genelde 1 tane kuru kayısı doğruyorum vede 1 tane ceviz atıyorum içine parçalayıp, yoksa 1 kaç tane kuru üzümde koyabilirsin.lıfalif gördüm de o değildir dedim incelemedimBen ıhlamur gibi bi paket bekledim :) hemen gidip alayım.Kurumeyve de alayım :)
Ekmeksiz yarım porsiyon yedim :/ Umarım çok kalorisi yoktur bunun.
Sobeee :))))
Yulaf kepeğini nerden alıyorsun?Ben markette göremedim aktara mı gitmeliyim? Yemek olmadığında bana da lazım öyle bi kurtarıcı :/
Gunaydin kizlarrr
Dun hic giremedim kardesimin 2 hafta sonra dugunu var. Dun de ceyiz falan serildi kosturmaca devam ediyor.
Eee haftasonu kacamaklar olmusama h.sonunda kaldi 4 gun kacamak yapmak yokkk. Cezalar ne alemde yapiliyor mu
bende bu hafta yolcukardelenle takımdaşım , yemek yerine onu yemeyi düşünüyorum, çok şükür iyi gidiyor,
dün hasta ziyaretine gitmiştim, kuzenlerim beni görünce beni evirip çevirip sen zayıflamışsın nasıl yaptın diye, pervane oldular valla,o zaman zayıflama şevkim bir kat daha artıyor
ben bu gazla fizana giderimgüveniyorum canım sana ye bitir harika olmuş canım tebrikler daha da şaşırtalım
süpersin, böyle devam,Kızlar selam
Off dün tart yemiştim ya korkuyla tartıldım şimdi
Dünden bugüne 400 gam düştüm
Hazırlamıştım kendimi artar diye
@katre-i dem bak ben sen kazan diye midemden geleni yapıyorum ama yok gene de zayıflıyorum valla
gerçekten müthiş bir fikir, okullar kapanmaya yakın artık, kutlama yapsınlar pasta börek açma v.s ,@yolcukardelen İ daha fazla açma yemesi konusunda motive etmek lazım
Öğrencileri yapsa yapsa götürse
Öğle yemeğim ızgara köfte,cacık,ezme,piyaz oldu :)
0 ekmek. şimdi gelsin bol bol su :)
Kizlar zeytinyagli barbunya yaparken bir sorun yasiyorum
normalde annem yaparken barbunyalar yumusacik olmuyordu
Simdi ben haslayinca o dirilik kayboluyor
bu barbunya haslanirken ne zaman haslandigini anliyoruz? biraz diri kalsin istiyorum ama
olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?