Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın, herkese hayırlı sabahlar,
hafta sonu nete girememiştim,
ama baktım ki arkadaşlarım beni unutmamışlar , yad etmişler
Kabizlik problemi yasayan arkadaşlar size sade çilek yada ara ogünolarak yyoğurdun içine çilek dograyip yemenizi şiddetle tavsiye ederim . Bagirsaklari çokiyi calistiriyor. EN azından bende ise yariyor :))
denicem, sadece çilek yedim değişmedi bir şey, birde yoğurtlu denicem
buda güzel ( benim için )bir şey canısı yapılanları yemişsin,- tebrik ediyorum seni

dilaltı hapı vereyim mi canısı iyi gelir

yap yap Rapunzelin saçları gibi uzayıp gidecek senin bu listeler
Ben sizi bu hafta düşünemiyorum
Çok heyecanlı olacak
Yakından izliyorum
aslibo mu @yolcukardelen mi

valla yolcukardelen bu hızla giderse , gülmekten söyleyemiyorum, cumaya hangi cezayı versem
Hoşgeldin canım,insaallah bebeğine de istediğin kiloya da ulasirsin
ay sorma canım stresten yemeye başladım resmen

işte sensizlikte kendimi yemeye verdim, iyi ki döndünakşam bi saat de sporum var,dun uy unutmusum yazmayı
Neyse cancagizim nasılsın bakalım ne var ne yok?belin nasıl??

olan oldu zaten canım artık şimdi cumaya kadar toparlamam vakti
aynen canım son diye diye bi haftasonu yedim bende şimdi toparlamaya geçtim artık :/

Bende katılmak istiyorum beni de alır mısınız
hoşgeldin canım

geçmiş olsun canım

işte sensizlikte kendimi yemeye verdim, iyi ki döndünakşam bi saat de sporum var,dun uy unutmusum yazmayı
Neyse cancagizim nasılsın bakalım ne var ne yok?belin nasıl??

belim şimdilik iyi biraz daha, bakalım bu haftaki tedavi nasıl geçecek kaldı 12 seans
c.tesi akşam deli gibi yemek yaptım 3 çeşit, birde kocama börek, çok yorulmuştum helva yapamadım,
birde niyetlendim ama olmadı, belim ağrımasaydı eğer eşimle camiye gitmek istiyordum, kandil akşamı,nasip olmadı
sen nasılsın, menülerine baktım iyi bakmışsın kendine hafta sonu sevindim

Selam canim. Hoşgeldin :) ben kaptan yardimcilarindan Derya. Kendinden bahsetmissin biraz. Takimimizin kuralları ilk sayfada yaziyor. Okumani tavsiye ederim. Eger istikrarliyim dersen ve kabul edersen Bugün deneme sureni baslatalim. 2 hafta deneme suren var. 3. Cuma günü kilo verirsen listeye aliniyorsun. Sormak istediğin bisey olursa hepimiz seve seve yardimci oluruz.
Bende katılmak istiyorum beni de alır mısınız

1-2 günyemeye devam et tatlim. Bence ise yarar. En aadindan bende ise yariyor :))

teşekkür ederim canım idare ediyor buu hafta sonu çk kaçırdım onun telafisini yapmaya çalışıyorum..evet o 3 kilo gitseydi çok iyi olcaktı senin nasıl gidiyor nasılsın
bende bu hafta yolcukardelenle takımdaşım , yemek yerine onu yemeyi düşünüyorum , çok şükür iyi gidiyor,
dün hasta ziyaretine gitmiştim, kuzenlerim beni görünce beni evirip çevirip sen zayıflamışsın nasıl yaptın diye, pervane oldular valla,o zaman zayıflama şevkim bir kat daha artıyor

1-2 günyemeye devam et tatlim. Bence ise yarar. En aadindan bende ise yariyor :))
inşallah denicem, çok sağol
Gunaydin kizlarrr
Dun hic giremedim kardesimin 2 hafta sonra dugunu var. Dun de ceyiz falan serildi kosturmaca devam ediyor.

Eee haftasonu kacamaklar olmus ama h.sonunda kaldi 4 gun kacamak yapmak yokkk. Cezalar ne alemde yapiliyor mu

Allah kolaylık versin sana canım, hem düğün hem hamilelik son dönem, işin zor ama her ikiside çok mutluluk vericek şeyler,

benim c.tesi menüm
sabah ceviz ve kayısı 2 bardak su
kahvaltı , peynir,domates,pekmez 1 dilim ekmek+ 1 kupa çay

öğle: süt ve yulaf kepeği, 1 tane kayısı+1 ceviz dahil ve 1 kase kiraz
evde yemeğim yoksa eğer yulaf kepeği benim kurtarıcım oluyor, bisküvi yemekten iyidir

akşam yemeğimi, saat 10 da yemek zorunda kaldım
( ben eşimi beklerken yemek için,o kardeşine gidip orada yemiş
bana da haber vermeyince , bende sinirli bir şekilde geç vakitte kendim yedim
4 kaşık etli patates yemeği, 5 kaşık ev yoğurdu

2 lt su + tam 30 dk hareketli dans yaptım spor olarak (biraz iyiyydim c.tesi tedavi yoktu)

pazar menüm
öğle ve sabah bir oluyor benim,ikimizde çalışınca çoluk çocuk yok , geç vakit kalkıyoruz
2 dilim ekmek
peynir,zeytin, pekmez, domates azar azar
ekmeklerin üzerine çikolata sürdüm, canım çok çekti

saat 4 gibi misafirlikte , çayın yanında
börek v.s vardı yemedim, sadece çay tabağı kadar ince bir dilim kek yedim

akşam saat 9 da
1 kase kiraz yedim
karnım açtı, gurul gurul bana bağırdı ama
kek ve sarelle yüzünden yemek yemedim.

1 lt su içtim, spor yapamadım

Keşke öğlene denk getirseymişsin Canım
En azından bir seferlik çeyrek ekmek ye bari
Sonraki günler karbonhidratı kısarsın
Ekmeksiz yarım porsiyon yedim :/ Umarım çok kalorisi yoktur bunun.
İtiraf :

Kızlar
Öğlen yemeğini yedikten sonra
Minik bir tart yedim meyveli

Akşam tarçınlı süt içer yatarım artık

Bugün pazar kimse yok itirafım gözden kaçarsa sevinirim :)
Sobeee :))))
Yulaf kepeğini nerden alıyorsun?Ben markette göremedim aktara mı gitmeliyim? Yemek olmadığında bana da lazım öyle bi kurtarıcı :/

Tünaydın arkadaşlar.
Sabah kahvaltım yok denecek kadar azdı.Az peynir,1 dilim kepekli ekmek,3 zeytin,1 şekersiz çay.
Ara öğünüm 2 galeta oldu.Pek iştah yok bende bugün.Koşturmaca çok :/
Öğlene dışarda yemek zorundayım.İnşallah hafif bişeyler olur.Salata ızgara yoğurt gibi şeyler bulabileceğim bi yerde degiğim çünkü :/

marketlerde var bulamazsan migros gibi büyük marketlere bak ben istanbul da olduğum için genelde tüm marketlerde oluyor, bulamazsan aktarlar da da satılıyormuş, eti marka lifalif ti benim aldığım canım, 1 kase süt veya yoğurda 2 kaşık yulaf koyup yiyorum, kuru meyve atabilirsin biraz , tatsız tutsuz bir yiyecek çünki, afiyet olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…