Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hımm anladım canım, olsun biz sizi böyle de yeneriz hıhyemicem içmicimmspor yapıciimmmmuyurken bile mekik çekicimm işte hıhhuyanıkken de gözlerimi böyle yapıcimm ki spor olsun

en senden korkuyorum yaparsın valla , göz alt torbalarında erir bu arada

Bu iş gönül işi o zaman gelemeyen arkadaşlar gelince fikirlerini alıp öyle kuralım grupları

benim için farketmez kızlar, bekleyelim diğer kızlarında fikirlerini alalım, @WanHeda , yapamıyacağını yazdı

@Ses35
İftardan sonra 2 saat yediklerimi sindirmek için beklemek bile zor geliyor. Sahura 2,30 da kalkıyorum. 3,30 da tekrar yatıyorum günlük uyku sürem 6 saat ve işte çok yoruluyorum. Bu durum ramazana özel diğer zamanlarda katılırım birincide olurum

Not: yemekten sonra en az 2 saat spor için beklemek gerek sizede hatırlamak isterim.

Tamam canım ramazanda sonra sözünü aldım ozaman :)

en senden korkuyorum yaparsın valla , göz alt torbalarında erir bu arada
korkma canım benim kaptanıma saygım da sevgim de sonsuz ama yine de yenmek isterim tabi

Bu iş gönül işi o zaman gelemeyen arkadaşlar gelince fikirlerini alıp öyle kuralım grupları
kurabiliriz onlar geledursun canım, 100 gr veririz onlar gelene kadar en olmadı
Sahur menüm;
avuç içi kadar tb ekmeğe beyaz peynirli tost
3 ceri domates
çok az değil mi?

benim uyku sürem senden daha az canım, gece en erken 12 yi buluyor, 2 de kalkıyorum 4,30 da yatıyorum , mutfağı v.s topla
8 de işte ol, akşam 8 de evde oluyorum bu hafta son ama, gelincede mutfaga giriyorum hiç dinlenemeden

benim gibi uzun saatlerde çalışınca çoookk zoorr ,sadece uyku arıyorum, gözlerim küçüldü be

Bunlara rağmen mi katılıyorsun
Ay ben tembelim o zaman. Ben o kadar uykusuzluğa dayanamıyorum. Sarhoş gibi geziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…