hımm anladım canım, olsun biz sizi böyle de yeneriz hıhyemicem içmicimmspor yapıciimmmm uyurken bile mekik çekicimm işte hıhh uyanıkken de gözlerimi böyle yapıcimm ki spor olsun
Bu iş gönül işi o zaman gelemeyen arkadaşlar gelince fikirlerini alıp öyle kuralım gruplarıkaderiiiin böylesiinneeee itirazııııım vaaaaarrrrrrrkız @breeze354 tek başına bi grup hem 5 kişilik gruba koymuşsun hem de bizim grupta ses 35 ile ben varım sürekli girebilen, kızların bu ara işleri var giremiyorlar ki pek aslında @littlelamp cok iyi kıvırır bu işleri ama sınavda garibim ne yapsak ki şimdi bilemedim kızlar siz ne düşünüyorsunuz?
Bu iş gönül işi o zaman gelemeyen arkadaşlar gelince fikirlerini alıp öyle kuralım grupları
Neden canım iftardan sonra belki olur bi düşünseydin :)Gençler ben ramazanda oruçluyken spor yapabileceğimi sanmıyorum.
benim için farketmez kızlar, bekleyelim diğer kızlarında fikirlerini alalım, @WanHeda , yapamıyacağını yazdı
Gördüm canım bekleyelim kesin kalanlara kurarızbenim için farketmez kızlar, bekleyelim diğer kızlarında fikirlerini alalım, @WanHeda , yapamıyacağını yazdı
Tamam canım ramazanda sonra sözünü aldım ozaman :)@Ses35
İftardan sonra 2 saat yediklerimi sindirmek için beklemek bile zor geliyor. Sahura 2,30 da kalkıyorum. 3,30 da tekrar yatıyorum günlük uyku sürem 6 saat ve işte çok yoruluyorum. Bu durum ramazana özel diğer zamanlarda katılırım birincide olurum
Not: yemekten sonra en az 2 saat spor için beklemek gerek sizede hatırlamak isterim.
korkma canım benim kaptanıma saygım da sevgim de sonsuz ama yine de yenmek isterim tabien senden korkuyorum yaparsın valla , göz alt torbalarında erir bu arada
kurabiliriz onlar geledursun canım, 100 gr veririz onlar gelene kadar en olmadıBu iş gönül işi o zaman gelemeyen arkadaşlar gelince fikirlerini alıp öyle kuralım grupları
çok az değil mi?Sahur menüm;
avuç içi kadar tb ekmeğe beyaz peynirli tost
3 ceri domates
Ooo ayıpsınTamam canım ramazanda sonra sözünü aldım ozaman :)
Geldim güzelim benim ismim miYağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası... canım topik bu
isim ne, merak ettim:):):)
korkma canım benim kaptanıma saygım da sevgim de sonsuz ama yine de yenmek isterim tabi
kurabiliriz onlar geledursun canım, 100 gr veririz onlar gelene kadar en olmadı
çok az değil mi?
Doğru spor yarışması var daha çalış kardelenim çalışkorkma canım benim kaptanıma saygım da sevgim de sonsuz ama yine de yenmek isterim tabi
kurabiliriz onlar geledursun canım, 100 gr veririz onlar gelene kadar en olmadı
çok az değil mi?
Ooo ayıpsın
Ayy dün ben de su fıçısı gibiyim nefes alamıyodumAncak yiyebiliyorum. Su karnımı şişiriyor
Ayy dün ben de su fıçısı gibiyim nefes alamıyodum
tabi ki deGeldim güzelim benim ismim mi
ben de bu kadar yesem spora gerek kalmaz zate cancağızımAncak yiyebiliyorum. Su karnımı şişiriyor
işte aynı sporu iki yerde de yazarız takımdaşımDoğru spor yarışması var daha çalış kardelenim çalış
En kötüsü de ne biliyor musun ?
Ben yatarken hep yan yatarım uyuyamayında düz üstü. Karnım su doluyken yatmak çok zor oluyor. Garip garip sesler geliyor.
@Ses35
İftardan sonra 2 saat yediklerimi sindirmek için beklemek bile zor geliyor. Sahura 2,30 da kalkıyorum. 3,30 da tekrar yatıyorum günlük uyku sürem 6 saat ve işte çok yoruluyorum. Bu durum ramazana özel diğer zamanlarda katılırım birincide olurum
Not: yemekten sonra en az 2 saat spor için beklemek gerek sizede hatırlamak isterim.
benim uyku sürem senden daha az canım, gece en erken 12 yi buluyor, 2 de kalkıyorum 4,30 da yatıyorum , mutfağı v.s topla
8 de işte ol, akşam 8 de evde oluyorum bu hafta son ama, gelincede mutfaga giriyorum hiç dinlenemeden
benim gibi uzun saatlerde çalışınca çoookk zoorr ,sadece uyku arıyorum, gözlerim küçüldü be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?