Yol uzun ya kısa yola gözüm kayıyor dile kola 29 kilo 5.5 ayds 20 versem gerisini yavaş veririm doğumgünü resimlerinde tombul olmak istemiyorum zaten kızıma çok az foto var doyasıya foto çekmek istiyoEvde Leslie yebilirsin misin canım acaba o da çok faydalı
Bildiğin yoldan Şaşma kilon takılmadıkça da şok diyet yapma canım bence
ben önümüzdeki hafta düşünüyorum bi bak toplanıp yaparız olmazsa canım
ah ahh nerdee benim bi ayda yaptığımı iki günde yapıyon sen şekerim:)
sultan canım benim de
bugün iftardan önce deneyeceğim yapmayı ya bakalım
Cansın bitanesitabiki isterim canım bende yükselmesini yapabilirsem olur tabi
CsnımNverecez bu kilolsrı yılmsk yok yola devsm çetin bir yol ama biz bir takımız ve herkes burda çok duysrlı destek olalım ve yolumuza devamedelim[/QUOTE]E="aysedurmaz, post: 46821304, member: 419705"]Alintilarim silindi tek tek cevaplayamadim. Desteginiz için sağolun kızlar. Çeşidi cogaltip miktarı azaltma konusuna girmeye çalışayım en iyisi. Ben bu kiloları hiç veremicem modundaysam demekki.
Sen bence gayet çok güzel spor yapıyorsun. Zamanla sıkılaştigi zaman vücudun motiven daha da çok articak canım.canım sende güzel güzel veriyorsun kiloları bende yerimde sayıyorum
Bu arada kızlar ben oruç Tutamıyorum cuma tartıl IP yazarım yolum uUn hedefine 29 kilo kaldı bazen diyorum bir kaç gün şok diyeti yapsam daha doğrusu ne yapacağım karar veremiyorum diyetisyenim 2100 cal verdi kızımın doğumgünü ne kadar 70 leri görsem ama işte nasıl bir yol izleyeceğim şaşırdım
Geldim geldim kızçelerimSlm canım dün geldim kimse yoktu yazmayınca motivasyonumdüşüyor hevesim azalıyor yalnız kalmak istemiyorum bu zorlu süreçte
Ben de hic sevmiyorum canım ama sporsuz olmaz inan,sureci hızlandırmak istiyorsan spor şart.sen de sana uygun olanı bul e miBen spor yapmayı malesef sevmiyorum ama kiloları da gitmiyor sadece yürümeyi seviyorum oda bazı kendini bilmezler konuşunca hevesim kırılıyor malum kızım da küçük ama yürüyecek havada düzeliyor burda 3 haftadır doğru dürüst hava yok
Ayy yapamadim zaten canım biraz su sağa sola eğilme hareketi var ya bel için onu yaptım ama en iyisi aksam.yapmak.jill yapalım mi aksam?Ben kendi adıma hep buralardayım yalnız değilsin canım ama sende bizi yalnız bırakma
Memnun oldum sultancım hiç tavsiye etmem ama dene tabi benim şuan elimi kaldırmak için bile halim yok :)
Korkutma kızı belki duru bebek uslu ve uykucu olurYaaa sen uyu su uyur 10. Takım uyumaz :))
Zaten şimdi uyu duru bebek doğunca uykuyu unutucaksın inan bu 2 hafta iyi uyu canım doktor ne dedi nasıl olmuş duru bebek
yeni başladığımdandır canım, ramazandan umutluydum ama sabitim ben de iki gündürcanım sende güzel güzel veriyorsun kiloları bende yerimde sayıyorum
bir geldin pir geldin kaptanım:)Geldim geldim kızçelerim
Katılacam canım[/QUOTE]
Hayatım önce kendimizi sevelim sen verebildiğ in kadar kilonu ver bu sırada da kendine ciciler al bol bol foto çektir hayat kısa kiloların yüzünden hiç bir şeyi erteleme kilolar gelir gider ama zaman geri gelmez şu anı yaşa ben 34 yaşımdayım ve artık bir süredir böyle yapıyorum emin ol daha mutluyumYol uzun ya kısa yola gözüm kayıyor dile kola 29 kilo 5.5 ayds 20 versem gerisini yavaş veririm doğumgünü resimlerinde tombul olmak istemiyorum zaten kızıma çok az foto var doyasıya foto çekmek istiyo
Tamam canım yarın kesin listeleri yapalım
Çok halsizim canım bi markete gidip geldim tükendimBen de hic sevmiyorum canım ama sporsuz olmaz inan,sureci hızlandırmak istiyorsan spor şart.sen de sana uygun olanı bul e mi
Ayy yapamadim zaten canım biraz su sağa sola eğilme hareketi var ya bel için onu yaptım ama en iyisi aksam.yapmak.jill yapalım mi aksam?
Korkutma kızı belki duru bebek uslu ve uykucu olurkimyager1508 ne dedi dr canım , naparmış bizim kız?:)
yeni başladığımdandır canım, ramazandan umutluydum ama sabitim ben de iki gündürBenim tartıgününde çok farkediyo psikilojik mi nedir:)
bir geldin pir geldin kaptanım:)
Emziriyorum sıkıntı olurmu acaba[/QUOTE]Emziriyormudunibo, post: 46824179, member: 668098"]Şok diyet ten öte . Detokslar sana 15 günde 1 haftada 2 kere olur canım. fazlası vücudu na zarar verebilir. Ayran detoksu gibi. Bak başlayamadim bende hâlâ. Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın aldım . Yapicam tembel kaptan oldum çıktım
T tuba52 ses 35 cok haklı erteleme hayatı, elinden geleni yapTamam canım yarın kesin listeleri yapalım
Biran önce başlayalım dimi ama :)
Iyi akşamlar kaptanım
Çok halsizim canım bi markete gidip geldim tükendim
Ay tartı beni güldürmedi çok üzgünüm
Kızlar daha uslu oluyo zaten ben oğlan dan çok çektim gazını hiç bitmedi kolik vardı
[/QUOTE]Emziriyorum sıkıntı olurmu acaba
Yaaa sen uyu su uyur 10. Takım uyumaz :))
Zaten şimdi uyu duru bebek doğunca uykuyu unutucaksın inan bu 2 hafta iyi uyu canım doktor ne dedi nasıl olmuş duru bebek
Ben de hic sevmiyorum canım ama sporsuz olmaz inan,sureci hızlandırmak istiyorsan spor şart.sen de sana uygun olanı bul e mi
Ayy yapamadim zaten canım biraz su sağa sola eğilme hareketi var ya bel için onu yaptım ama en iyisi aksam.yapmak.jill yapalım mi aksam?
Korkutma kızı belki duru bebek uslu ve uykucu olurkimyager1508 ne dedi dr canım , naparmış bizim kız?:)
yeni başladığımdandır canım, ramazandan umutluydum ama sabitim ben de iki gündürBenim tartıgününde çok farkediyo psikilojik mi nedir:)
bir geldin pir geldin kaptanım:)
Fıstık deme. Irmik helvası geliyor aklıma :))))aşkolsun yaaaaa kaptanlar burada yokken , diğer arkadaşlar bilir, kim pes etmek istese vazgeçirdik
bayrama ANTEP FISTIĞI GİBİ hatunlar olarak girmek istemiyormusunuz yoksa DOLMALIK FISTIK MI
olmak istiyorsunuz deyin bakalım bana,
programamızı yapalım, sporlarımızı yapalım CANLARRRR
Ilacım yok canım. Çok nadir oluyor ama oldugunda da gerisini biliyorsun iştebende de migren var canım, kullandığın ilacın var mıydı, çünkü o sinsi gelemeden haber veriyor biraz
Bende varım. Giriyorum hergün.kaderiiiin böylesiinneeee itirazııııım vaaaaarrrrrrrkız @breeze354 tek başına bi grup hem 5 kişilik gruba koymuşsun hem de bizim grupta ses 35 ile ben varım sürekli girebilen, kızların bu ara işleri var giremiyorlar ki pek aslında @littlelamp cok iyi kıvırır bu işleri ama sınavda garibim ne yapsak ki şimdi bilemedim kızlar siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?