Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

[QUOTt: 46823550, member: 756895"]Yaaa sen uyu su uyur 10. Takım uyumaz :))
Zaten şimdi uyu duru bebek doğunca uykuyu unutucaksın inan bu 2 hafta iyi uyu canım doktor ne dedi nasıl olmuş duru bebek[/QUOTE]
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin RABBİM bir nefeste kurtarın

Evde Leslie yebilirsin misin canım acaba o da çok faydalı

Bildiğin yoldan Şaşma kilon takılmadıkça da şok diyet yapma canım bence
Yol uzun ya kısa yola gözüm kayıyor dile kola 29 kilo 5.5 ayds 20 versem gerisini yavaş veririm doğumgünü resimlerinde tombul olmak istemiyorum zaten kızıma çok az foto var doyasıya foto çekmek istiyo

canım sende güzel güzel veriyorsun kiloları bende yerimde sayıyorum

tabiki isterim canım bende yükselmesini yapabilirsem olur tabi
Cansın bitanesi
CsnımNverecez bu kilolsrı yılmsk yok yola devsm çetin bir yol ama biz bir takımız ve herkes burda çok duysrlı destek olalım ve yolumuza devamedelim[/QUOTE]
Evet canım. Ne zaman daralıp için sıkılsa bize bildir. Hemen toparlayalim seni. Bak bu hafta sonu akrabalar beni görünce şaşırdı. Sende zamanla pes etmeden ilk önce kendin için bırakma devam et

Şok diyet ten öte . Detokslar sana 15 günde 1 haftada 2 kere olur canım. fazlası vücudu na zarar verebilir. Ayran detoksu gibi. Bak başlayamadim bende hâlâ. Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın aldım . Yapicam tembel kaptan oldum çıktım

Kızçelerim fıstıklar. Mesajların geri kalanlarıni yarın cevaplicam.

Spor takımlarımiz ile gruplarda önerileriniz varsa hepinizi dinlicem. T tuba52 canım evde yapılabilecek spor lar var . Bakalım beraber

Hepinize iyi aksamlar

Ben de hic sevmiyorum canım ama sporsuz olmaz inan,sureci hızlandırmak istiyorsan spor şart.sen de sana uygun olanı bul e mi
Ben kendi adıma hep buralardayım yalnız değilsin canım ama sende bizi yalnız bırakma

Memnun oldum sultancım hiç tavsiye etmem ama dene tabi benim şuan elimi kaldırmak için bile halim yok :)
Ayy yapamadim zaten canım biraz su sağa sola eğilme hareketi var ya bel için onu yaptım ama en iyisi aksam.yapmak.jill yapalım mi aksam?
Yaaa sen uyu su uyur 10. Takım uyumaz :))
Zaten şimdi uyu duru bebek doğunca uykuyu unutucaksın inan bu 2 hafta iyi uyu canım doktor ne dedi nasıl olmuş duru bebek
Korkutma kızı belki duru bebek uslu ve uykucu olur kimyager1508 ne dedi dr canım , naparmış bizim kız?:)
canım sende güzel güzel veriyorsun kiloları bende yerimde sayıyorum
yeni başladığımdandır canım, ramazandan umutluydum ama sabitim ben de iki gündürBenim tartıgününde çok farkediyo psikilojik mi nedir:)
Geldim geldim kızçelerim
bir geldin pir geldin kaptanım:)

es35, post: 46823563, member: 756895"] T tuba52 spor kulubü ne katılacak mısın yani ona göre liste yapıcaz canım
Katılacam canım[/QUOTE]
Tamam canım çok iyi :)
Yol uzun ya kısa yola gözüm kayıyor dile kola 29 kilo 5.5 ayds 20 versem gerisini yavaş veririm doğumgünü resimlerinde tombul olmak istemiyorum zaten kızıma çok az foto var doyasıya foto çekmek istiyo
Hayatım önce kendimizi sevelim sen verebildiğ in kadar kilonu ver bu sırada da kendine ciciler al bol bol foto çektir hayat kısa kiloların yüzünden hiç bir şeyi erteleme kilolar gelir gider ama zaman geri gelmez şu anı yaşa ben 34 yaşımdayım ve artık bir süredir böyle yapıyorum emin ol daha mutluyum

Tamam canım yarın kesin listeleri yapalım
Biran önce başlayalım dimi ama :)
Iyi akşamlar kaptanım
Çok halsizim canım bi markete gidip geldim tükendim
Ay tartı beni güldürmedi çok üzgünüm
Kızlar daha uslu oluyo zaten ben oğlan dan çok çektim gazını hiç bitmedi kolik vardı

Emziriyormudunibo, post: 46824179, member: 668098"]Şok diyet ten öte . Detokslar sana 15 günde 1 haftada 2 kere olur canım. fazlası vücudu na zarar verebilir. Ayran detoksu gibi. Bak başlayamadim bende hâlâ. Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın aldım . Yapicam tembel kaptan oldum çıktım [/QUOTE]
Emziriyorum sıkıntı olurmu acaba

Emziriyorum sıkıntı olurmu acaba[/QUOTE]

canım ben de daha ümitliydim ama gr gr gidiyo, anlamadım ki:s spor yapmadığımızdan mıdır?Ben yeşilçay kürüne de başlıyorum tekrar.evet oğlum da sağolsun geceleri dikerdi bizi ayağa
T tuba52 ses 35 cok haklı erteleme hayatı, elinden geleni yap

Çok sukur bebis iyimis teyzeleri. Simdilik herşey yolunda. Normal doğum iistediğim için Hanımefendinin gelmesini bekliyoruz :))
Yaaa sen uyu su uyur 10. Takım uyumaz :))
Zaten şimdi uyu duru bebek doğunca uykuyu unutucaksın inan bu 2 hafta iyi uyu canım doktor ne dedi nasıl olmuş duru bebek

Fıstık deme. Irmik helvası geliyor aklıma :))))
bende de migren var canım, kullandığın ilacın var mıydı, çünkü o sinsi gelemeden haber veriyor biraz
Ilacım yok canım. Çok nadir oluyor ama oldugunda da gerisini biliyorsun işte
Bende varım. Giriyorum hergün.

Spor gruplarında ben de varım kaptan aslibo
Elimden geleni yaparım. Ama kardiyo gibi ağır şeyler olmasın olmazmi? 7 aylık sezeryan 5 aylık safra kesesi dikislerim var benim. Bel fitigim, ayak düzlesmesi falan da eklersem yarimyamalak biriyim. Ama elimden geleni yaparım. Haftada 2 kg verirsem bayramda mezun olurum zaten :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…