pasta neliydi
kirmizi kadife pasta
ustunde ve arasinda peynirli tereyagli pudra sekerli frosting vardi
agirdi yani
Ama dogumgunumdu diye yedim alinmis
bu sabah korkuyla tartildimama o da ne -600
Alintilarim silindi tek tek cevaplayamadim. Desteginiz için sağolun kızlar. Çeşidi cogaltip miktarı azaltma konusuna girmeye çalışayım en iyisi. Ben bu kiloları hiç veremicem modundaysam demekki.
Her daim burdayız canım burayı ihmal etmek olmaz zatenYok canim tabiki yasak değil. Sizin için faydali olabileceğini düşündüğünüz her topige ugrayabilirsiniz. Ama tek sart burayi aksatmamak ve ogrendiginiz guzel seyleri burada paylasmak :))
Geç kaldın canım :)o spor yarışması çok etkili olmuştu bende daha önce bırakmayın orayida
Aa tam ben döndüm sen işi biraktin olmaz ki
Kıyamam inşallah dönerim en kısa zaman da yaşasın sıcak :)canım bende şmdi afyonda çalışıyorum ağrıda okudum izmirliyimbende bıktım soğuktan
Yaa kıskandım şimdi seni bugün de dene bakalımkizlar bende ilginc bir sey oluyor
ben ne zaman tatli yesem ertesi gun yarim kilo eksigim
dun 1 buyuk dilim yas pasta yedim
bugun sabah ilk is tartilmak -600 gram
e ben diyorum ki o zaman surekli tatli yiyim ben
Bugün sahurdan beri bulantı ve migrenle uğraştım. Nitekim sezgim beni yaniltmadi ogleni bile bulamadı orucum.1 parça ekmek ile peynir yedim 11de.şimdide 1sb süt 4 yk yulaf kepegi yedim.içine de 4 çilek doğradım.1 fincan da 2si 1 arada içtim.
@yolcukardelen R RoseAnge @katre-i dem ,
patronun başının etini yedim,
geçici olarak pc temin ettik şimdilik
Her daim burdayız canım burayı ihmal etmek olmaz zaten
Geç kaldın canım :)
Kıyamam inşallah dönerim en kısa zaman da yaşasın sıcak :)
Yaa kıskandım şimdi seni bugün de dene bakalım
Canım dün benim yapmaya takatim yoktu ama bugün kendimi zorlayip leslie yapcam hangi topiğe gidiyosuncanım mesajları bugün sayalım bence ve perşembeye kadar tamamlasınlar 35e. hem katılım artar hem de motive oluruzeşleşmeler iyiydi onu yapabiliriz ama şöyle mi yapsak: her hafta değiştirmek yerine mezun olana kadar aynı kalsın ve biri gelmediğinde bile diğeri onun hakkında bilgi sahibi olup bize haber etsin. R RoseAnge ve aslibo ile whatshap grubu kurduk gerekirse bu eşler de whatshaptan falan gün içinde yazışsın.Bazen buraya uğramak zor oluyor galiba.Mesela aslibo nun bilgisayar bozulmuş bi süre giremeyebilirim dedi. ya da ne bileyim whatshap yerine face de olur.Eşler bunu kendisi de belirleyebilir.
Bi de kura yerine isteğe göre de yapabiliriz eş sistemini.Kaptana ya da(Aslibo giremeyebilir bu aralar ama yine de sorarım) @katre-i dem ile sana ben şununla olmak istiyorum diye mesaj atabilir.Hatta isteyen burdan açıktan da eş teklifinde bulunabilirbize kalmış kızlar, yapacaksak kendimiz için yapacağız
canım benim sen de beni yalnız bırakmıyorsun allah razı olsun, bir Köroğlu bir ayvaz kaldık iyi miönke takımımıza bakıyorum,cevapları bitireyim etiketleyeceğim:)
Eeee spor yapacak mısın bugün, dün yapamadım ben uymuşum
topraaaammm söyle ne cezası keselim
canım benim burayı ihmal etmeden bi gidip geliyorum benama takım topiği değil, tek takım tanırım o da bizimki
olabilir, Ramazan için şunu yapabiliriz hani ben bugün şunu yaparak daha az yiyebildim gibi...Mesela çorbadan sonra 15 dk beklemek beni acayip tok hissettiriyo ve iki saat sonra yatıarken bile acıkmış oluyorum:):)Çay yerine kahve içiyorum ki su içmeyi ihmal etmiyeyim gibi gib
etap birleştirme ne ola kiay canım canım aldatır mıyım oralarda motive oluyorumtakımıma puan kazandırıyorum, kötü mü etmişim
bugün saysan olur mu peki cancağızım gerçi duvar sildikten sonra zor olur ama
ayy canım benim yaaheyecn yaptım sanki ben doğuracam doğum çantana soğan koysana, göğüs ucu yara olmuyomus diyolar,benim çok yara oldu.Ama yine de denemeden bi bak uygulayan var mı buralarda da.Ben her şeyi denemiştim faydası olmamıştı bi bunu denememiştim onda da ilk emzirmeden önce mi ne olmalıymış da geç kalım diye yapmamıştım
ayy amma yazdım haa yazarken yoruldumokuldan yeni geldim , oğlum uyuyomuş bilgisayara sarıldım hemen
Bence de takımımızın spor kulubü iyi olur
hepiniz çok haklısınız, sizleri istemeyerekte olsa ihmal etmiş gibi oldum,
gerçekten motivasyonumuz düştü ,
sizler ne önerirsiniz , bir de @yolcukardelen R RoseAnge @Ses35 @aysedurmaz @breeze3547 @tuba52
diğer arkadşlarım , ben diyorum ki spor kulübümüzü burada kendimiz kuralım
her gün bir kişi aramızdan yada haftalık progmam belirleyelim ne dersiniz
Bence de takımımızın spor kulubü iyi olur
Şöyle yapalım iki takım kuralım takımlara birer isim verelim ve takımdakiler istediği kadar istediği sporu yapsın hem bireysel hemde takım birincisi seçip ona bir ödül verelim
Su an kıskançlıktan yarimykilo da ben verdim galibason 3 seferdir oldu canim
bilmiyorum ama hem gec saatte yiyorum hem tatli
ertesi gun 500 600 gitmis
Aslansın kaptanım,h ay yağların eriye inşallah e mi@yolcukardelen R RoseAnge @katre-i dem ,
patronun başının etini yedim,
geçici olarak pc temin ettik şimdilik
Ay kiz deme öyle canım cekiyoaşkolsun yaaaaa kaptanlar burada yokken , diğer arkadaşlar bilir, kim pes etmek istese vazgeçirdik
bayrama ANTEP FISTIĞI GİBİ hatunlar olarak girmek istemiyormusunuz yoksa DOLMALIK FISTIK MI
olmak istiyorsunuz deyin bakalım bana,
programamızı yapalım, sporlarımızı yapalım CANLARRRR
Ben de bugün yapacağım i nsallaaahhhCanım dün benim yapmaya takatim yoktu ama bugün kendimi zorlayip leslie yapcam hangi topiğe gidiyosun
Çorba dan sonra ben de bekledim çok iyi geldi bölerek yedim şişkinlik olmadı hiç
ben ben benBence de takımımızın spor kulubü iyi olur
Şöyle yapalım iki takım kuralım takımlara birer isim verelim ve takımdakiler istediği kadar istediği sporu yapsın hem bireysel hemde takım birincisi seçip ona bir ödül verelim
ben de seni soracaktım canım ya göremedimben bi de 5te 5 diyeti okudum bi de ona baksana yapabilirsin bence sen ama bak bilemiyorum yine de ramazana alışsın bünyem ben de yapmayı düşünüyorum mezun olmak için
ayy ciddi misin?Daha önce deneyimlediğin olmuş muydu??cuma ben de mi denesem kisırf denemek için dondurma ve baklava mı yesem
Ya demi 2 iş yapayım dedim coşmuş burası öperim sizi
Iyi ki doğdun canım nice mutlu yıllarakirmizi kadife pasta
ustunde ve arasinda peynirli tereyagli pudra sekerli frosting vardi
agirdi yani
Ama dogumgunumdu diye yedim alinmis
bu sabah korkuyla tartildimama o da ne -600
Ya demi 2 iş yapayım dedim coşmuş burası öperim sizi
Iyi ki doğdun canım nice mutlu yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?