Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bunlara rağmen mi katılıyorsun
Ay ben tembelim o zaman. Ben o kadar uykusuzluğa dayanamıyorum. Sarhoş gibi geziyorum.

evet akşam 6 da işten çıkıp,gidiş dönüş toplam 4 vasıta inip binip fizik tedaviye gidiyorum, oradan direkt mutfak,
bugün regl bitiyor, ben 30 ramazan kalkıyorum eşim için, teravih namazına gitmek istiyorum bu akşam Allah izin verirse
çok seviyorum teravih namazını, sonunda ağlıyorum mutluluktan

hım duymadım canım ben bi araştırayım onuda

ben olurum canım ..geçmiş olusun canım daha da iyi olursın inşallah

En kötüsü de ne biliyor musun ?
Ben yatarken hep yan yatarım uyuyamayınca yüz üstü. Karnım su doluyken yatmak çok zor oluyor. Garip garip sesler geliyor.
Beni anlattın çok fena :))
tabi ki de

ben de bu kadar yesem spora gerek kalmaz zate cancağızım
işte aynı sporu iki yerde de yazarız takımdaşımamaç birinci olmak değil zaten haftalık iki kilo verdirsin bana yeter
Adım Seval seninki ne
tek spor heryere yetecek tabi vakit yok napalım
içelim güzelleşelim

Ben sizin gibi yaşayamazdım heralde tebrikler

Slm canım dün geldim kimse yoktu yazmayınca motivasyonumdüşüyor hevesim azalıyor yalnız kalmak istemiyorum bu zorlu süreçte

aslibo canım alıntı yapınca gidiyordu bende sırayla cevapladım ama sonradan gördüm grup kurulmuş banaya uyar canım spor konusunda sıkıntı bu hafta yeni bir program hazırladım kendime o çercevede giderim yine grupçada ilerleriz

E="aysedurmaz, post: 46821304, member: 419705"]Alintilarim silindi tek tek cevaplayamadim. Desteginiz için sağolun kızlar. Çeşidi cogaltip miktarı azaltma konusuna girmeye çalışayım en iyisi. Ben bu kiloları hiç veremicem modundaysam demekki. [/QUOTE]
CsnımNverecez bu kilolsrı yılmsk yok yola devsm çetin bir yol ama biz bir takımız ve herkes burda çok duysrlı destek olalım ve yolumuza devamedelim

hım duymadım canım ben bi araştırayım onuda
ben önümüzdeki hafta düşünüyorum bi bak toplanıp yaparız olmazsa canım
hahaha yok yok azim edince olur :) canım yaparım tabi ama benimde çok uzmanlığım yok
ah ahh nerdee benim bi ayda yaptığımı iki günde yapıyon sen şekerim:)
Beni anlattın çok fena :))

Adım Seval seninki ne
tek spor heryere yetecek tabi vakit yok napalım

Ben sizin gibi yaşayamazdım heralde tebrikler
sultan canım benim de
bugün iftardan önce deneyeceğim yapmayı ya bakalım

Ben spor yapmayı malesef sevmiyorum ama kiloları da gitmiyor sadece yürümeyi seviyorum oda bazı kendini bilmezler konuşunca hevesim kırılıyor malum kızım da küçük ama yürüyecek havada düzeliyor burda 3 haftadır doğru dürüst hava yok

Bu arada kızlar ben oruç Tutamıyorum cuma tartıl IP yazarım yolum uUn hedefine 29 kilo kaldı bazen diyorum bir kaç gün şok diyeti yapsam daha doğrusu ne yapacağım karar veremiyorum diyetisyenim 2100 cal verdi kızımın doğumgünü ne kadar 70 leri görsem ama işte nasıl bir yol izleyeceğim şaşırdım

Slm canım dün geldim kimse yoktu yazmayınca motivasyonumdüşüyor hevesim azalıyor yalnız kalmak istemiyorum bu zorlu süreçte
Ben kendi adıma hep buralardayım yalnız değilsin canım ama sende bizi yalnız bırakma
Memnun oldum sultancım hiç tavsiye etmem ama dene tabi benim şuan elimi kaldırmak için bile halim yok :)

Evde Leslie deneyebilirsin misin canım acaba o da çok faydalı
Bildiğin yoldan Şaşma kilon takılmadıkça da şok diyet yapma canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…