Bunlara rağmen mi katılıyorsun
Ay ben tembelim o zaman. Ben o kadar uykusuzluğa dayanamıyorum. Sarhoş gibi geziyorum.
haftalık program nasıl olacak canım
hepiniz çok haklısınız, sizleri istemeyerekte olsa ihmal etmiş gibi oldum,
gerçekten motivasyonumuz düştü ,
sizler ne önerirsiniz , bir de @yolcukardelen @RoseAnge @Ses35 @aysedurmazbreeze3535 T tuba52
diğer arkadşlarım , ben diyorum ki spor kulübümüzü burada kendimiz kuralım
her gün bir kişi aramızdan yada haftalık progmam belirleyelim ne dersiniz
ben de seni soracaktım canım ya göremedimben bi de 5te 5 diyeti okudum bi de ona baksana yapabilirsin bence sen ama bak bilemiyorum yine de ramazana alışsın bünyem ben de yapmayı düşünüyorum mezun olmak için
ayy ciddi misin?Daha önce deneyimlediğin olmuş muydu??cuma ben de mi denesem kisırf denemek için dondurma ve baklava mı yesem
hahaha yok yok azim edince olur :) canım yaparım tabi ama benimde çok uzmanlığım yokaa olur tabi canım çok güzel olur ama bencebreeze3535 beni kesin geçer , hiç şansım yok onu spor koçu mu yapsak kii eğer müsaitse bizi sürekli yönlndirsin
tabiki isterim canım bende yükselmesini yapabilirsem olur tabi
evet bence çok güzel bir fikir canım, ben çok pis gaza geldim,
belim yüzünden spor yapamıyordum, amaaaaaaa yavaş yavaş açılmaya başladım,
önümüzdeki hafta daha da aktif olucam bunu söyliyeyim,
şu an kaç kişiyiz ve kim kimle grupta olmak ister bir bakalım canısı
Beni anlattın çok fena :))En kötüsü de ne biliyor musun ?
Ben yatarken hep yan yatarım uyuyamayınca yüz üstü. Karnım su doluyken yatmak çok zor oluyor. Garip garip sesler geliyor.
Adım Seval seninki netabi ki de
ben de bu kadar yesem spora gerek kalmaz zate cancağızım
işte aynı sporu iki yerde de yazarız takımdaşımamaç birinci olmak değil zaten haftalık iki kilo verdirsin bana yeter
içelim güzelleşelim
evet akşam 6 da işten çıkıp,gidiş dönüş toplam 4 vasıta inip binip fizik tedaviye gidiyorum, oradan direkt mutfak,
bugün regl bitiyor, ben 30 ramazan kalkıyorum eşim için, teravih namazına gitmek istiyorum bu akşam Allah izin verirse
çok seviyorum teravih namazını, sonunda ağlıyorum mutluluktan
Ben sizin gibi yaşayamazdım heralde tebriklerbenim uyku sürem senden daha az canım, gece en erken 12 yi buluyor, 2 de kalkıyorum 4,30 da yatıyorum , mutfağı v.s topla
8 de işte ol, akşam 8 de evde oluyorum bu hafta son ama, gelincede mutfaga giriyorum hiç dinlenemeden
benim gibi uzun saatlerde çalışınca çoookk zoorr ,sadece uyku arıyorum, gözlerim küçüldü be
Slm canım dün geldim kimse yoktu yazmayınca motivasyonumdüşüyor hevesim azalıyor yalnız kalmak istemiyorum bu zorlu süreçteSes35 .!.:Sıcaklarda sadece oruç zor oluyo onun dışında sıcağı çok seviyorum iç bölgeler çok soğuk oluyor şanslısın ozaman
Evet bence de kimse girmedi doğru düzgün dünden beri. motivasyon kayboluyor böyle.buraları canlandırmak için napsak acaba insan kendi kendine yazıyor gibi hissediyor bazen. canlanın biraz kızlar bi gelin iki satır yazın yahu :)))
ben önümüzdeki hafta düşünüyorum bi bak toplanıp yaparız olmazsa canımhım duymadım canım ben bi araştırayım onuda
ah ahh nerdee benim bi ayda yaptığımı iki günde yapıyon sen şekerim:)hahaha yok yok azim edince olur :) canım yaparım tabi ama benimde çok uzmanlığım yok
sultan canım benim deBeni anlattın çok fena :))
Adım Seval seninki ne
tek spor heryere yetecek tabi vakit yok napalım
Ben sizin gibi yaşayamazdım heralde tebrikler
Ben kendi adıma hep buralardayım yalnız değilsin canım ama sende bizi yalnız bırakmaSlm canım dün geldim kimse yoktu yazmayınca motivasyonumdüşüyor hevesim azalıyor yalnız kalmak istemiyorum bu zorlu süreçte
Memnun oldum sultancım hiç tavsiye etmem ama dene tabi benim şuan elimi kaldırmak için bile halim yok :)ben önümüzdeki hafta düşünüyorum bi bak toplanıp yaparız olmazsa canım
ah ahh nerdee benim bi ayda yaptığımı iki günde yapıyon sen şekerim:)
sultan canım benim de
bugün iftardan önce deneyeceğim yapmayı ya bakalım
Evde Leslie deneyebilirsin misin canım acaba o da çok faydalıBen spor yapmayı malesef sevmiyorum ama kiloları da gitmiyor sadece yürümeyi seviyorum oda bazı kendini bilmezler konuşunca hevesim kırılıyor malum kızım da küçük ama yürüyecek havada düzeliyor burda 3 haftadır doğru dürüst hava yok
Bildiğin yoldan Şaşma kilon takılmadıkça da şok diyet yapma canım benceBu arada kızlar ben oruç Tutamıyorum cuma tartıl IP yazarım yolum uUn hedefine 29 kilo kaldı bazen diyorum bir kaç gün şok diyeti yapsam daha doğrusu ne yapacağım karar veremiyorum diyetisyenim 2100 cal verdi kızımın doğumgünü ne kadar 70 leri görsem ama işte nasıl bir yol izleyeceğim şaşırdım
Yaaa sen uyu su uyur 10. Takım uyumaz :))Oooo Dr gittim geldim. Birazda uyumusum takim cosmus. Spor takimlari kurulmuş. Ohh ohh ne güzel:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?