• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü
Sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta salatalık zeytin birkaç tane

Öğlen 2 kare dilim lazanya şekersiz ice tea

Aksam ekmek arası yumurtalı sandviç sabahki gibi

Ekmek çok oldu evet ama yarın telafi ederim insallah

Emziriyorum mamada yiyo ek gıda da alıyor hepsinden yani...
Sabrediyorum eşim gelince o yemek yerken bi kahve içerim.. en geç kacta yemeği kesmek gerek

Bu bayram geldim memleketime ama doyamadım...
Tatlım kaptanım da dediği gibi mutlaka 8den önce bitir yemek isini, yatmadan en az iki saat önce de tarçınlı sut ya da ayran üç,yoğurt da yiyebilirsin ama bunu mümkünse acıkma dan yap ki acıkınca bunları tercih etmek istemezsin
vazgeçme biz o doğurup şıp diye forma girenlerden olamadık ama azmedip formda kalanlardan neden olmayalım 83,5 la başladım ınusılun direncım var çogu zaman yarı yolda bıraktım oğlumun 3 kere girdiği meme grevleri gibi mecburı etkenler şuan 72yim tamam çok hızlı vermedim ama üstünede almadım o hatayı dpgurunca yaptım
hayatımda 7li rakamları görmemişim doğurdum tartıya çıktım o:oha:81,5 ee ben 76 ile doğuma gitmiştim bu çocuk çıkmadımı çıktı peki bunun yerine ne geldi spinalin ödemi 1 hafta sonra 73 oldum ama ben nasıl olsa gidiyor süt olsun diyerek yedimde yedim bildiğin buzdolabnı ekmek arası yedim fişiyle filan :skandal: sonuç 83,5 :oha: bi arkadaşım Ayfer bu ne hal dedi oysa kendisi hiç doğurmamış ve benimle aynı kilodaydı :lülülü:bunun bile bana laf söylmeye hakkı varsa durum vahim dedim:işsiz: orda başladı yeni macera 10.takımı açtım ilk iş olarak
Ekmek arası dolap miiiii:-):-):-)allah iyiliğini versin kuzum ne güldüm gece gece:-):-):-)
Amin cnm sağol..:anne:

Yaa benim en büyük problemin eşim geç geliyorlarmis o yerken dayanamıyorum 9 da yiyorum ama daha yememek için çaba sarf edicem...
Benim esim de okul donemi geç geliyordu,günler şimdiki gibi uzun da değil malum.diyete başladıktan sonra o yemek yerken yaninda tarçınlı sut içip elma yedim inanılmaz faydasını gördüm ,gerçekten zayıflamak istiyorsan sakin yeme e mi
Merhaba kizlar hepinize iyi aksamlar, 4. Takimdan sizlere selam vermeye geldim, umarim hepiniz iyisinizdir:KK200:
Hoşgeldin, tesekkur ederiz tatlım,sen nasılsın?
Menü

aksam Ekmek hic olmamış hele ki tartiya bu kadar az kalmışken:-( emzirmiyorsan yarin sıvı ağırlıklı beslenmeye çalış canım ve aksam 7den so ra bi şey yeme ki tartıda eksi ile karşılaşabilesin

Tatlım kaptanım da dediği gibi mutlaka 8den önce bitir yemek isini, yatmadan en az iki saat önce de tarçınlı sut ya da ayran üç,yoğurt da yiyebilirsin ama bunu mümkünse acıkma dan yap ki acıkınca bunları tercih etmek istemezsin

Ekmek arası dolap miiiii:-):-):-)allah iyiliğini versin kuzum ne güldüm gece gece:-):-):-)

Benim esim de okul donemi geç geliyordu,günler şimdiki gibi uzun da değil malum.diyete başladıktan sonra o yemek yerken yaninda tarçınlı sut içip elma yedim inanılmaz faydasını gördüm ,gerçekten zayıflamak istiyorsan sakin yeme e mi

aksam Ekmek hic olmamış hele ki tartiya bu kadar az kalmışken:-( emzirmiyorsan yarin sıvı ağırlıklı beslenmeye çalış canım ve aksam 7den so ra bi şey yeme ki tartıda eksi ile karşılaşabilesin
tesekkurler bende iyiyim canim, zayiflama yarismasinda hamile olarak kilo almaya devam ediyorum:KK48:
nasil gidiyor saglikli beslenme ve spor?
keyifler yerinde mi:KK36:

cok stress altindayim ya birde corbami icerken canim SIKiildi bende baska birsey yemedim:KK43: iyi geceler kizlar.
Dersleremi sıkıldınız baska bir konumu o kısmı anlamadım tatlim
Menü

Telafi et canım hem ekmek lazanya ice tea hepsi ust uste
Bende iyiyim canim, takim nasil, enerjiniz, eksileriniz bol olsun guzeller:KK200:
Sağol canım toparlandı baya yeni üye arıyoruz iste
Buralar iyi bak bizim yardımcı neredeyse liste hazirlarken doguracakti :D

Hepinize iyi geceler citir kizlar♡♡♡
iyi geceler gece kuşu

Kahvaltıya anneme gideceğiz esim bugün izinli tabi baba oğul uyusunlar(ne kavitasyon yaptım yaw:bicak:)
Metabolizma çalışsın diye zencefilli ödem suyumu içtim şimdide
1dlm ananas 8badem 1parmak sütle yapılmış sütlü kahve :kahve: ara öğün olsun kahvaltı sanırım 11i bulur:KK12:

9 öğün için çok gec direk yag olur onun için sen aksam yemeğini ye 6-7 gibi en geç 9 dada ara öğün yap süt ve çiğ kuruyemişle böylece ona eşlik etmiş olursun ama onunla akşam yemeği yok o es sonra sen kilo veremeyince yemeseydin hayatım zorlami yedirdim kendin dayanamadım der der yani insan oğlu günü gelince der onun icin o ese o lafı söyletmiyoruz yemiyozzzz:)
Tesekkur ederim cnm tavsiyelerine uyacagim...

yeni geldim eve yorgunum...acim :olamaz: yarinki sinavlara calisacam :KK61: insallah iyi gecerler..gevseklik yapip son dakkada calistigim son sinavlarim olcak hep stress oluyorum sonra :KK20:

menüm:

uyandiktan sonra 0,5 litre su
(kabizliga iyi geliyor sanirim)

sabah 10:30 1 tost, zeytin, peynir

aksam: 17.00 1 kase sehriye corbasi, 1 dilim ekmek (canim SIKIldi istahim kapandi yoksa fazlasiyla acikmistim:KK70:)

Su: 1,5-2 litre
Spor: yok
Ooo maşallah listen iyiymis ben dayanamıyorum ya da gözüm doymuyo :kk77:

Bu akşam bende edemeyeceğim...

Butun takımlara günaydın msji bırakıp geldim
Anasını uyandırıp kendi suan mışıl mışıl uyuyan bebeyi isira isira sevesim var
Ulen yazık değil mi bana neydiki garezi kendi uyuyor simdi:anne:
Uyanınca bol bol op benim yerime de op benim pasamda tüm gece emdi beni bide meme ağzından kaciyo :) saat 7 de dayanamadım mama yaptım şimdi mışıl mışıl gerile gerile uyuyo.. uyansın onu yiycem..

Hoşgeldin canimm. Hamile misin? Aman dikkat et çok kilo alma sonra vermesi var :)) enzim gibi mezun olup sonra yarismaya tekrar katilirsin :))
tesekkurler bende iyiyim canim, zayiflama yarismasinda hamile olarak kilo almaya devam ediyorum:KK48:
nasil gidiyor saglikli beslenme ve spor?
keyifler yerinde mi:KK36:

Günaydınnnn 10.takımın fıstıkları

Benim küçük çocupum olmadığı için sabah 5 de kalkmam gerekmiyor :KK48:
Şimdi kalkın ilerde sizde Rahat edersiniz

cansutr cansutr tatlım ne oldu neye canın sıkıldı senin

R RoseAnge sen nasıl oldun cnm iyileştinmi biraz

@yolcukardelen tatil nasıl gidiyor fıstık

makbulecelik34 makbulecelik34 sende hoşgeldin cnm
Ben zuhal 9.takımdayım arada size misafirliğe geliyom

kimyager1508 kimyager1508 @Erigim
Bebişler çok çabuk büyüyor kızlar
Bu günleri iyice sindirerek yaşayın