- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
Çalış çalış boş bırakma canim birşey ywmemissin ki
cok stress altindayim ya birde corbami icerken canim SIKiildi bende baska birsey yemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalış çalış boş bırakma canim birşey ywmemissin ki
Bende iyiyim canim, takim nasil, enerjiniz, eksileriniz bol olsun guzellerHoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
Tatlım kaptanım da dediği gibi mutlaka 8den önce bitir yemek isini, yatmadan en az iki saat önce de tarçınlı sut ya da ayran üç,yoğurt da yiyebilirsin ama bunu mümkünse acıkma dan yap ki acıkınca bunları tercih etmek istemezsinEmziriyorum mamada yiyo ek gıda da alıyor hepsinden yani...
Sabrediyorum eşim gelince o yemek yerken bi kahve içerim.. en geç kacta yemeği kesmek gerek
Bu bayram geldim memleketime ama doyamadım...
Ekmek arası dolap miiiiivazgeçme biz o doğurup şıp diye forma girenlerden olamadık ama azmedip formda kalanlardan neden olmayalım 83,5 la başladım ınusılun direncım var çogu zaman yarı yolda bıraktım oğlumun 3 kere girdiği meme grevleri gibi mecburı etkenler şuan 72yim tamam çok hızlı vermedim ama üstünede almadım o hatayı dpgurunca yaptım
hayatımda 7li rakamları görmemişim doğurdum tartıya çıktım o81,5 ee ben 76 ile doğuma gitmiştim bu çocuk çıkmadımı çıktı peki bunun yerine ne geldi spinalin ödemi 1 hafta sonra 73 oldum ama ben nasıl olsa gidiyor süt olsun diyerek yedimde yedim bildiğin buzdolabnı ekmek arası yedim fişiyle filan
sonuç 83,5
bi arkadaşım Ayfer bu ne hal dedi oysa kendisi hiç doğurmamış ve benimle aynı kilodaydı
bunun bile bana laf söylmeye hakkı varsa durum vahim dedim
orda başladı yeni macera 10.takımı açtım ilk iş olarak
Benim esim de okul donemi geç geliyordu,günler şimdiki gibi uzun da değil malum.diyete başladıktan sonra o yemek yerken yaninda tarçınlı sut içip elma yedim inanılmaz faydasını gördüm ,gerçekten zayıflamak istiyorsan sakin yeme e miAmin cnm sağol..
Yaa benim en büyük problemin eşim geç geliyorlarmis o yerken dayanamıyorum 9 da yiyorum ama daha yememek için çaba sarf edicem...
Hoşgeldin, tesekkur ederiz tatlım,sen nasılsın?Merhaba kizlar hepinize iyi aksamlar, 4. Takimdan sizlere selam vermeye geldim, umarim hepiniz iyisinizdir![]()
aksam Ekmek hic olmamış hele ki tartiya bu kadar az kalmışken:-( emzirmiyorsan yarin sıvı ağırlıklı beslenmeye çalış canım ve aksam 7den so ra bi şey yeme ki tartıda eksi ile karşılaşabilesinMenü
Sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta salatalık zeytin birkaç tane
Öğlen 2 kare dilim lazanya şekersiz ice tea
Aksam ekmek arası yumurtalı sandviç sabahki gibi
Ekmek çok oldu evet ama yarın telafi ederim insallah
tesekkurler bende iyiyim canim, zayiflama yarismasinda hamile olarak kilo almaya devam ediyorumTatlım kaptanım da dediği gibi mutlaka 8den önce bitir yemek isini, yatmadan en az iki saat önce de tarçınlı sut ya da ayran üç,yoğurt da yiyebilirsin ama bunu mümkünse acıkma dan yap ki acıkınca bunları tercih etmek istemezsin
Ekmek arası dolap miiiiiallah iyiliğini versin kuzum ne güldüm gece gece
Benim esim de okul donemi geç geliyordu,günler şimdiki gibi uzun da değil malum.diyete başladıktan sonra o yemek yerken yaninda tarçınlı sut içip elma yedim inanılmaz faydasını gördüm ,gerçekten zayıflamak istiyorsan sakin yeme e mi
Hoşgeldin, tesekkur ederiz tatlım,sen nasılsın?
aksam Ekmek hic olmamış hele ki tartiya bu kadar az kalmışken:-( emzirmiyorsan yarin sıvı ağırlıklı beslenmeye çalış canım ve aksam 7den so ra bi şey yeme ki tartıda eksi ile karşılaşabilesin
iyi gecelerHepinize iyi geceler citir kizlar♡♡♡
Dersleremi sıkıldınız baska bir konumu o kısmı anlamadım tatlimcok stress altindayim ya birde corbami icerken canim SIKiildi bende baska birsey yemedimiyi geceler kizlar.
Telafi et canım hem ekmek lazanya ice tea hepsi ust usteMenü
Sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta salatalık zeytin birkaç tane
Öğlen 2 kare dilim lazanya şekersiz ice tea
Aksam ekmek arası yumurtalı sandviç sabahki gibi
Ekmek çok oldu evet ama yarın telafi ederim insallah
Sağol canım toparlandı baya yeni üye arıyoruz isteBende iyiyim canim, takim nasil, enerjiniz, eksileriniz bol olsun guzeller![]()
Tatlım kaptanım da dediği gibi mutlaka 8den önce bitir yemek isini, yatmadan en az iki saat önce de tarçınlı sut ya da ayran üç,yoğurt da yiyebilirsin ama bunu mümkünse acıkma dan yap ki acıkınca bunları tercih etmek istemezsin
Benim esim de okul donemi geç geliyordu,günler şimdiki gibi uzun da değil malum.diyete başladıktan sonra o yemek yerken yaninda tarçınlı sut içip elma yedim inanılmaz faydasını gördüm ,gerçekten zayıflamak istiyorsan sakin yeme e mi
aksam Ekmek hic olmamış hele ki tartiya bu kadar az kalmışken:-( emzirmiyorsan yarin sıvı ağırlıklı beslenmeye çalış canım ve aksam 7den so ra bi şey yeme ki tartıda eksi ile karşılaşabilesin
iyi geceler gece kuşuHepinize iyi geceler citir kizlar♡♡♡
Tesekkur ederim cnm tavsiyelerine uyacagim...9 öğün için çok gec direk yag olur onun için sen aksam yemeğini ye 6-7 gibi en geç 9 dada ara öğün yap süt ve çiğ kuruyemişle böylece ona eşlik etmiş olursun ama onunla akşam yemeği yok o es sonra sen kilo veremeyince yemeseydin hayatım zorlami yedirdim kendin dayanamadım der der yani insan oğlu günü gelince der onun icin o ese o lafı söyletmiyoruz yemiyozzzz:)
Ooo maşallah listen iyiymis ben dayanamıyorum ya da gözüm doymuyoyeni geldim eve yorgunum...acimyarinki sinavlara calisacam
insallah iyi gecerler..gevseklik yapip son dakkada calistigim son sinavlarim olcak hep stress oluyorum sonra
menüm:
uyandiktan sonra 0,5 litre su
(kabizliga iyi geliyor sanirim)
sabah 10:30 1 tost, zeytin, peynir
aksam: 17.00 1 kase sehriye corbasi, 1 dilim ekmek (canim SIKIldi istahim kapandi yoksa fazlasiyla acikmistim)
Su: 1,5-2 litre
Spor: yok
Bu akşam bende edemeyeceğim...Tatlım kaptanım da dediği gibi mutlaka 8den önce bitir yemek isini, yatmadan en az iki saat önce de tarçınlı sut ya da ayran üç,yoğurt da yiyebilirsin ama bunu mümkünse acıkma dan yap ki acıkınca bunları tercih etmek istemezsin
Uyanınca bol bol op benim yerime de op benim pasamda tüm gece emdi beni bide meme ağzından kaciyo :) saat 7 de dayanamadım mama yaptım şimdi mışıl mışıl gerile gerile uyuyo.. uyansın onu yiycem..Butun takımlara günaydın msji bırakıp geldim
Anasını uyandırıp kendi suan mışıl mışıl uyuyan bebeyi isira isira sevesim var
Ulen yazık değil mi bana neydiki garezi kendi uyuyor simdi![]()
tesekkurler bende iyiyim canim, zayiflama yarismasinda hamile olarak kilo almaya devam ediyorum
nasil gidiyor saglikli beslenme ve spor?
keyifler yerinde mi![]()
tatlım ben merkezdenim ailem orda hala hatta bayramda ermenek teydimYok artikneresinden ki acep
Ben ikinizi de tutuyorum
Ellerinden öperim appplaaa
Sen neresinden canım?
bir geçtin pir geçtin valla maşallah canım sana,azmin sonu iste![]()