- 15 Aralık 2009
- 198
- 141
- 103
6 aylık cnmTmm canım inşallah ulaşırsınız eminim azmedersen olur bebeğin iki aylikmiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aylık cnmTmm canım inşallah ulaşırsınız eminim azmedersen olur bebeğin iki aylikmiydi
Yemek listesi çok az değil mi bu kadar yemekle nasıl ayakta duruyorsunuz maşallah benim iştahim çok galiba bak yediklerinden utandim![]()
yavrucum shake yap vitamin al biraz yutamasanda böyle nasıl ayakta duruyorsun
Dimi
yok canım o hasta boğazı kötü ondan yiyemiyor gerçi normalde de pek yemiyo laf aramizda![]()
Kuralları okudum cnm.. sabah tartıda 66.2 kg çıktım hedifim 55 kilo olmak..
200-300 toplayınca 10 kg ediyor işteEvet bugün sabah itibariyle -3kg
200 gram 300 gr verdiğim haftaların acısı çıksın :)
***10. TAKIM 476.ETAP***
RoseAnge (63.9///%)
Erigim(72,9///%)
cansutr(77.2///%)
ses35 (70.9///%) .2. kez bildirimde bulunmadı takım kurallarina uymadığı için diskalifiye
kimyager1508(70.9///%)
10.takım ortalaması:%
iradelihatunhuma(97,8///%) yeni üye giriş tar:19/07/16 giriş kg:100,2 hedf:85
makbulecelik34(66.2///%)yeni üye giriş tar:27/07/16 giriş kg:66.2 hedf:55
Yok artikhadi canım bende ermenekliyim![]()
Ben ikinizi de tutuyorum
Ellerinden öperim appplaaaKızlar güncel kilom 60,9
Var mı yarışan benimle bu hafta :)
Sen neresinden canım?heyyy bende konyaliyim yeni katıldım...
bir geçtin pir geçtin valla maşallah canım sana,azmin sonu isteEvet bugün sabah itibariyle -3kg
200 gram 300 gr verdiğim haftaların acısı çıksın :)
Tesekkur ederim cnm bu takımın bana iyi geleceğini dusunuyorum biraz önce çikolata istedi cnm yoook dedim kızlara çikolata yedim yazamam diye vazgectimHoş geldin canım
Hedefinde başarılar dilerim
Doğru takıma geldin
Yok artikneresinden ki acep
Ben ikinizi de tutuyorum
Ellerinden öperim appplaaa
Sen neresinden canım?
bir geçtin pir geçtin valla maşallah canım sana,azmin sonu iste![]()
Allah bagislasin emiyor mu kuzucuk takımın yarisi emziren anne6 aylık cnm
Cnm cuma tartilcaksin 36ya bolecegizbu durumda ben yüzdemi nasil hesapliycam pazar günü 87 diye yazmistim...![]()
yok yok bizi o çikolata mahvetti onun yerine bi sütlü kahve yap yanında hurma yada gün kurusu ye canım yada bi bardak sütle 7-8 badem 1meyve gibiTesekkur ederim cnm bu takımın bana iyi geleceğini dusunuyorum biraz önce çikolata istedi cnm yoook dedim kızlara çikolata yedim yazamam diye vazgectim
Bozkır bademli köyündenim ama istanbulda yaşıyorum sen??
ohh miss alkış sana★★★✩★Tesekkur ederim cnm bu takımın bana iyi geleceğini dusunuyorum biraz önce çikolata istedi cnm yoook dedim kızlara çikolata yedim yazamam diye vazgectim
Bozkır bademli köyündenim ama istanbulda yaşıyorum sen??
Allah bagislasin emiyor mu kuzucuk takımın yarisi emziren anne
Cnm cuma tartilcaksin 36ya bolecegiz
yok yok bizi o çikolata mahvetti onun yerine bi sütlü kahve yap yanında hurma yada gün kurusu ye canım yada bi bardak sütle 7-8 badem 1meyve gibi
Bu bayram geldim memleketime ama doyamadım...ohh miss alkış sana★★★✩★
Ben de ermenekliyim canım ama izmirde büyüdüm,simdi de konyada calisiyorum
öyle canım darısı başına mutlu oluyor gerçektenNe guxel soxler insan cok mutlu oluyordur
:)
arama motorlarında hala birinci sırada 10gubde 8kg gibi mucize diyet soruları![]()
evet canım şimdi o kadar zor gelmiyor diyetSuper canimm insan nasil motive oluyordur :))