Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Goodmorninkkk beytuful pipol :))

Pipolu düşünüyorum şunu okuduğumdan beri bi yandan da kendime kızıyorum. :D Ulan miyav anadolu lisesi çıkışlısın 24 saat ingilizce gördün, gittin üniversitede hazırlık okudun ama tın kafasın diye. Unutmuşsun bi de sorsalar mangalda kül bırakmazsın diye. Ay kendime neler söyledim. :D :D Bi kendime vurmadığım kaldı. :D
Ve sonra çözdüm ki olay 'pipıl' mış. :D Oturdum kendime sövdüğümle kaldım. :D

O zamansaaaa, sanada gud mornink kuins of dı list. :D :D

Pipolu düşünüyorum şunu okuduğumdan beri bi yandan da kendime kızıyorum. :KK70: Ulan miyav anadolu lisesi çıkışlısın 24 saat ingilizce gördün, gittin üniversitede hazırlık okudun ama tın kafasın diye. Unutmuşsun bi de sorsalar mangalda kül bırakmazsın diye. Ay kendime neler söyledim. :KK70: :KK70: Bi kendime vurmadığım kaldı. :KK70:
Ve sonra çözdüm ki olay 'pipıl' mış. :KK70: Oturdum kendime sövdüğümle kaldım. :KK70:

O zamansaaaa, sanada gud mornink kuins of dı list. :KK70: :KK70:
Hahahahahha miyaw yaa :D :D yine yordum srni demi :D

Hahahahahha miyaw yaa :KK70: :KK70: yine yordum srni demi :KK70:

Valla yoruldum kız. :D
Hayır ben öyle pratik zekalı bir insan da değilim, 2 saat düşünüp düşünüp bu neydi diye gelebilirdim de Allah'tan. Çabuk aydım vatana millete hayırlı ola. :D Çabuk da ayılamam. :D
Bazen film izlerken o an anlayamam kardeşim dalga geçer eşim hemen der durun karımın kafası karıştı diye. :D Sonra gülmeye başlarım hepten anlamam. :D

Valla yoruldum kız. :KK70:
Hayır ben öyle pratik zekalı bir insan da değilim, 2 saat düşünüp düşünüp bu neydi diye gelebilirdim de Allah'tan. Çabuk aydım vatana millete hayırlı ola. :KK70: Çabuk da ayılamam. :KK70:
Bazen film izlerken o an anlayamam kardeşim dalga geçer eşim hemen der durun karımın kafası karıştı diye. :KK70: Sonra gülmeye başlarım hepten anlamam. :KK70:
:D :D :D

Yorumları takip etseydin ne demek? ☺
Emin olabilirsin ettiğime. Yürüyüş mesajını da okudum lakin konumuzun o mesajınla uzaktan yakından ilgisi yok. Keşke sen de en az benim kadar takip etsen mesajları. Çünkü konumuz şuan neden kilo verilmedi değil.
Metabolizmadır bu verilir, verilmez.
Bebeğine hayırlı ömürler dilerim. Eminimki zordur ama belli kurallar var. Geçen haftanın kilosu, haftalık farkı ve oranı yazılmak zorunda. Bunu bebeğe bağlayamam, 2 cümle daha yazabilirdin.
Yanlis ya
Kuraldisiysa moni diskalife edebilir o zaman.katilimda ustume duseni yaptigimi dusunuyorum..sen yazabilirdn demistin bende de o anki yazamama nedenimin bebek oldugunu ve erken bildirim yapilacagi icin yazamadigimi belurttim.surekli bahane anlaminda dememistm.herkesin bebegi farklidir kiyas yapmaniz yanlis.ayrica moni kilo bildirimi zorunlu kural dedigini hatirlyorum.yuzde cikarilmasi zorunluysa bundan sonra hesaplayip yazarim

Son düzenleme:
Yanlis ya
Kuraldisiysa moni diskalife edebilir o zaman.katilimda ustume duseni yaptigimi dusunuyorum..sen yazabilirdn demistin bende de o anki yazamama nedenimin bebek oldugunu ve erken bildirim yapilacagi icin yazamadigimi belurttim.surekli bahane anlaminda dememistm.herkesin bebegi farklidir kiyas yapmaniz yanlis.ayrica moni kilo bildirimi zorunlu kural dedigini hatirlamyorum.yuzde cikarilmasi zorunluysa bundan sonra hesaplayip yazarim
Gercekten su yorumlari okuyunca uzuldm.burasinin sadece diyet grubu degil daha farkli samimiyette oldugunu dusundugum icin gundelik hayaati bebegimi falan yansitmistim ama bahane gibi gorulmus.

BF979483-EFEE-4D2E-BF42-D99947F0521D.webp

Back
X