- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.361
- 208
her hafta mutlaka takım yüzdemizi kötü etkileyen bir şey oluyor. bu hafta ezginin sabit gelmesi ve gncgülün bildirim de bulunmaması gibi.böyle olunca da haliyle ben üzülüyorum ve sorgulamaya başlıyorum. hatayı nerede yapıyorum diye.
bi örnekte hayalin aylık hedefinin olmaması, demek ki hiç okumamış o konu gündemdeyken.
kimseden tüm vaktini burada harcamasını istemiyorum, ben dahil hepimizin bir yaşantısı ve sorumlulukları var. ama.. buranın bir yarışma ve takım olduğu asla unutulmamalı.nasıl ki ben ve bir çoğumuz tüm mesajları okuyorsak okumak için çabalıyorsak, herkes okumalı gündemden haberdar olmalı.görüyorum ki fransız kalındığı da aşikar...
her hafta takımı sırtlayanlar olduğu gibi, her hafta takımı sırtlayanların sırtında olanlar da var. birkaç kişinin emeği yine bir kaç kişinin emeksizliği yüzünden püff oluyor, olmasın.
robot değiliz, gerekli çabayı gösteriyorsak karşılığı mutlaka gelecektir.
eşleşmelere gelince, yeni fikirler bekliyorum diyorum ama yine aynı kişiler fikir belirtecek ve sonuca varılamayacak sanırım.işte buda benim demoralize olmamı tetikliyor.
doğru diyorsun. hayal geliyor mu ki takima? gormuyorum ben pek...
ben de yogunum ama vakit ayırabiliyorum bir sekilde. extrem bir durum olmadikca. herkes bunu yapabilir...
herkeste ayni sorumluluk olmalı bi takımsak.. persembe mesela ozellikle çok çok daha dikkat ediyorum yarın tarti var diye.. geenelde aç kalırken, sabit kalanlar ya da kilo alanlar gerçekten hoş olmuyor.