Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

lydznp lydznp cifte standart var benim harika menulerime bir sey koydugun yok. al daha da kizistiriyim ortaligi sacma sacma menulere nazar boncugu koyuyosun:KK11::KK4:

cok sinirlendim artik cacik yemicem kolanin icine salatalik dograyip cacik yapcam gorursun:olamaz::KK51:
Tam senlik :KK12:

Evet canım sivas merkezdeyim
Ne güzell :KK66: eşim benı nereye goturecen dıo nereye götrsem benım goturecegım yerler hep yemekle ilgili . öğrencıyken mudavımı oldgm pideci .çiğ köfteci közz var bıde başka aa bide katmer off hepsi cıss napsam ki yaaa :mad:

Gunaydııınnn ben erkencıyım ama yenı yazabıldım 7 de uyandım kızım öksürüyor ya o uyandırdı ne yapabılırım şu oksurukten kurtulmak içinnn hayırlı pazarlarınız olsun .bunu ayrımı yazsaydım acaba 1 msj daha fazla olurdu :KK70:
Canım az bal tabi bir yaşından büyükse az zencefil ılık su bir iki damla limon İnan öksürük şurubundan daha etkili cay kaşığı içir günde iki defa

@miyww ım sanada çok geçmiş olsun kuzum
Bilgilendirdigin iyi oldu dikkatli oluruz( gerçi ben hâlâ kefir alamadim)

:68:

Sende bendesin demek ki.
Ben libyada çalıştığım zaman da arapça türkçe ingilizce hepsi karışmıştı. Bir gün bizim mühendis arkadaş (sürekli ingilizce konusurduk) bana "abla, senin oğlan büyük?" dedi. Bende 15dk düşündüm bu ne dedi diye. Zavallı sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Benim devreler yanmış düşünüyorum ingilizceye benzemiyor. Arapça da değil. Acaba nece konuşuyor diye. En sonunda anladı benim kısa devre yaptığımı. Bu sefer "türkçe konusuyorum" dedi. Ben hâlâ olaya japon gibi bakıyordum. 3. Şahısların müdahelesi ile olay çözüldü :KK70::KK70::KK70::KK70:

Aynıyız ha. Öyle zaman geliyor ki bende hiçbir şey anlamıyorum. :D Bakma çakalımdır ama bazen dan diye kalıyorum. :D

Kefir kuyusuna düş emi

mesaj hakkini doldurmak icin bana saldirmayalimm lutfen :) kola kuyusuna düş sende:eğlence::eğlence:

:D :D

Bugun hicbirsey yapasim yok.esimin babanesi felc gecirdi.kaynanamlarla yasiyor daha dun gorduk hic birseyi yoktu.sabah kalkmislar ki felcli.biranda nasil oldu anlamadik.cok uzgunum birde korku dustu saglamken biranda saglik nasil gidiyor oyle
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Kaynanamlara gıtmeden menumude paylaşayımda
G gokce41
Sabah
Aç karnına lımonlu su
Kahvaltı
Yumurta
Salatalık
Peynır
Cay

Ara yok

Öğlen
Yogurt
Pulbıber ve yulaflı

Ara
Kahve
Kayısı

Ara
kayısı

Aksam
Çorba içmeye gıtmeyı dusunuyoruz mercımek çorbası olabılır yanında yesıllıkle eger farklı bırsey yersem yarın söylerım artık

Zhre_ Zhre_ su 1.5 suan yatana kadar 2.5 olur inşallah

Spor yapamadım ders calısıyorum
Mesaj sayım 30

Back
X