Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tarçınlı elma da güzel olur.
Günde 2 porsiyon meyve yenmeli. Meyve yerine 3tn kuru kayısı, 1-3 tane küçüklerden hurma, 5 badem, 2tn ceviz içi yada 10tn fındık yenebilir.
O kadar da değil gördün mü? :KK70:
Bak şimdi aklıma ne geldi. Bu kadar nazar boncuğu biriktirene bir ödül vermeyelim mi?
Bence verelim. Hani yaz da geldi. akşam üstü yada öğlen buz gibi bir dondurma yada bitter çikolata ödül neden olmasın?:dondurma: :KK59:
vayyy ayşeden şık hareketlerrrr:KK71::KK71::KK71:
sibel haftada bi ara öğün yerine 2 top sade dondurma veriyo, he bide banuşun oynakbasi34 oynakbasi34 buluşu olan çakma dondurma var ananaslı aktivia yı yemeden 1 saat önce buzluğa atıp donduruyo:KK73::KK73::KK73:

Bende hastayım galibaa.
Mercimek çorbasına bayılan miyav. :KK70:

Kafa o kadar şartlanmış ki zımbayı zumba diye okudum yav. :KK70:

Neyyy kefir bana ne mi ettii seni parçalarım :KK70:

Vaaay örnek hatun. :KK70: :sampiyon::sampiyon:

Şifa olsunnn.:KK68:
hasta olmayasın sakın miyavım:anne:
mercimek çorbası yaptım tüh yakın olaydık:KK19:

şuan 8 5 degil gece de yatma uyuma diceksin diye endiselendim :))
yaahu tatile gidiyorum işten bunalmisim insanlardan bunalmisim demek, otellerin mıçmiçligı tantanasi hic bana gore degil. sakin olmali
bende salaş tatil severim denizsiz olmazz, giycem terliğimi şakıdı şakkıdı yürücem kumsala ulaşcam ohh misss sonrada at kendiin sulara:KK68: kaplıcayı kışın severim:süslü:

Yok gece uykusu onemli. Yag yakar odem atar. Mümkünse 8 saat uyu. Ben 6saati h.sonu bile zar zor geçiyorum.
Bu arada ben 30 yaşından önce incecik bir insandım. Yoğun bir çalışma temposuna girdim. Gece evde proje çizdim gündüz ofiste. Gün de 2 saat uyku ile. Ve ondan sonra kilo almaya başladım. Aldığım kiloları hızlı vermek istedim ve daha çoğunu aldım. Tamamen yanlış kararlar ve yanlış beslenme sonucu tığ gibi bedenimi tomruk gibi yaptım:KK43:
8-5 yatma derken akşamları hava güzel. Yürüyüş yap manasında dedim. Sen onu gayet iyi anladım ama maksat anarjiklik olsun:KK70::KK70:

8 saat hafta ici mumkun degil izlemesigim okadar dizi varken nasil uyuyim :) ben hep kiloluydum ya sisko demek daha cok hosuma gidiyor siskoydum ben hep :D hayatinin bir bolumunde zayif olup sonra kilo almak degisik gelmistir sanki bazi insanlar hic kilo almaz gibi, bazi insanlar da hic zayiflamaz gibi geliyo. :)

Gözlerime inanamiyorum:KK42:

Fasulyeyi 1 tabak da yiyebilirsin. 1yk yağ ile pişirdiysen 1 tencere de:KK66:
Sebzede sınır yok.
Bu fake menü değil değil mi?:KK57:
Çok pis sınanıyorum. Ama sana da guveniyorum ve G gokce41 Bu menu :KK200: haketti:super:

he bi de yaninda iki parca ekmek yedim unutmusum onu :D kalbim duruyo mu? ceyrek dilimden az. iki lokma :)
gercek gercek fake degil realizm konusunda comertligimle taninirim :D
dun seni uzulmus gordum kiyamadim uzunn uzunnn yaziyorsun okuyorsun okadar emegin var:KK200:

geçen hafta yemeyip zayiflamayinca yola geldim :)

Hahahhah bende zumba diye okudum

Resmen kader arkadaşıyız ya. :D

Zumba şart oldu abla. :D

şuan 8 5 degil gece de yatma uyuma diceksin diye endiselendim :))
yaahu tatile gidiyorum işten bunalmisim insanlardan bunalmisim demek, otellerin mıçmiçligı tantanasi hic bana gore degil. sakin olmali

Aşkimentom villamız yok ne edek. :D

Yemedim tabiii su içtim :rapci:

Helallll. :KK9:

hasta olmayasın sakın miyavım:anne:
mercimek çorbası yaptım tüh yakın olaydık:KK19:

Yaa bende anneannemi ziyaret edeyim diyordum bu akşam. :D
Bilemiyorum yaniii. :D

ya ödemdir ya bebiş hadi bakalım:KK60:
Tahlil yaptım negatifti çok üzüldüm . Hazırda değilim bebeğe ama olmadığını öğrenince yıkıldım kalbim ağrıdı boğazım düğümlendi tuhaf birşey Gerçekten ama bol miktarda idrar yolu enfeksiyonu mantar idrarda taş ve kan var malesef

Tahlil yaptım negatifti çok üzüldüm . Hazırda değilim bebeğe ama olmadığını öğrenince yıkıldım kalbim ağrıdı boğazım düğümlendi tuhaf birşey Gerçekten ama bol miktarda idrar yolu enfeksiyonu mantar idrarda taş ve kan var malesef

Şişşt yapma böyleee.
Ne yıkılması bakiyim .
Allahtan iyi mi bilcez sanki dimi daha vakti var demekki bak bizde bekliyoruz. ❤

Sağdaki beyaz üstlü abla yapıyor ben yapamıyorum aga. :KK70:
Kedi bile geçip izliyor rezil oluşumu. :KK70:

beyazli abla gayet basarili hee :))

fillerin tepismesi diyodun ya kendin icin o geliyor aklima :D :D
ben yapsam düşünemiyorum. hic yakismiyorum oyuna ya :D

bu arada sizin villaniz yokkk mu yaaaa iyyyyyy :D :D :D

bence sevin. vucudun kendini toplasin bir. ben suan pozitif ciksa uzulurum :D cunku daha zayiflamam lazim..

beyazli abla gayet basarili hee :))

fillerin tepismesi diyodun ya kendin icin o geliyor aklima :KK70: :KK70:
ben yapsam düşünemiyorum. hic yakismiyorum oyuna ya :KK70:

bu arada sizin villaniz yokkk mu yaaaa iyyyyyy :KK70: :KK70: :KK70:

Ezikmiyik neyim ıy kendimden tiksindim villasız insanım benle selamı kes kanka :D
O tepişme muhabbetinden sonra 1 figür ileri gidemedim yahu. :D

Ezikmiyik neyim ıy kendimden tiksindim villasız insanım benle selamı kes kanka :KK70:
O tepişme muhabbetinden sonra 1 figür ileri gidemedim yahu. :KK70:

yaaaa " cınım" rencide etmemek icin ezik demek istemedim amaaaa demeden de duramiyorum yani boş vakitlerimde villa alıyorum ben :D
ben hic zumba denemedim yakin olsak acip kopardik tepisirdik :D :D :D

yaaaa " cınım" rencide etmemek icin ezik demek istemedim amaaaa demeden de duramiyorum yani boş vakitlerimde villa alıyorum ben :KK70:
ben hic zumba denemedim yakin olsak acip kopardik tepisirdik :KK70: :KK70: :KK70:

Gelem de senin villalardan birinin (oha hazarken bile heyecnlandım. :D) bahçesinde oynayak kız. :D

Back
X