- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vayyy ayşeden şık hareketlerrrrTarçınlı elma da güzel olur.
Günde 2 porsiyon meyve yenmeli. Meyve yerine 3tn kuru kayısı, 1-3 tane küçüklerden hurma, 5 badem, 2tn ceviz içi yada 10tn fındık yenebilir.
O kadar da değil gördün mü?
Bak şimdi aklıma ne geldi. Bu kadar nazar boncuğu biriktirene bir ödül vermeyelim mi?
Bence verelim. Hani yaz da geldi. akşam üstü yada öğlen buz gibi bir dondurma yada bitter çikolata ödül neden olmasın?![]()
![]()
hasta olmayasın sakın miyavım
Bende hastayım galibaa.
Mercimek çorbasına bayılan miyav.
Kafa o kadar şartlanmış ki zımbayı zumba diye okudum yav.
Neyyy kefir bana ne mi ettii seni parçalarım
Vaaay örnek hatun.![]()
Şifa olsunnn.![]()
ya ödemdir ya bebiş hadi bakalımAdetim ıkı gün geçti siskinlikte var
bende salaş tatil severim denizsiz olmazz, giycem terliğimi şakıdı şakkıdı yürücem kumsala ulaşcam ohh misss sonrada at kendiin sularaşuan 8 5 degil gece de yatma uyuma diceksin diye endiselendim :))
yaahu tatile gidiyorum işten bunalmisim insanlardan bunalmisim demek, otellerin mıçmiçligı tantanasi hic bana gore degil. sakin olmali
Yok gece uykusu onemli. Yag yakar odem atar. Mümkünse 8 saat uyu. Ben 6saati h.sonu bile zar zor geçiyorum.
Bu arada ben 30 yaşından önce incecik bir insandım. Yoğun bir çalışma temposuna girdim. Gece evde proje çizdim gündüz ofiste. Gün de 2 saat uyku ile. Ve ondan sonra kilo almaya başladım. Aldığım kiloları hızlı vermek istedim ve daha çoğunu aldım. Tamamen yanlış kararlar ve yanlış beslenme sonucu tığ gibi bedenimi tomruk gibi yaptım
8-5 yatma derken akşamları hava güzel. Yürüyüş yap manasında dedim. Sen onu gayet iyi anladım ama maksat anarjiklik olsun![]()
Hahahhah bende zumba diye okudum
O zaman zumba![]()
şuan 8 5 degil gece de yatma uyuma diceksin diye endiselendim :))
yaahu tatile gidiyorum işten bunalmisim insanlardan bunalmisim demek, otellerin mıçmiçligı tantanasi hic bana gore degil. sakin olmali
Yemedim tabiii su içtim![]()
hasta olmayasın sakın miyavım
mercimek çorbası yaptım tüh yakın olaydık![]()
gel gel
Resmen kader arkadaşıyız ya.
Zumba şart oldu abla.
Aşkimentom villamız yok ne edek.![]()
Helallll.
Yaa bende anneannemi ziyaret edeyim diyordum bu akşam.
Bilemiyorum yaniii.![]()
Tahlil yaptım negatifti çok üzüldüm . Hazırda değilim bebeğe ama olmadığını öğrenince yıkıldım kalbim ağrıdı boğazım düğümlendi tuhaf birşey Gerçekten ama bol miktarda idrar yolu enfeksiyonu mantar idrarda taş ve kan var malesefya ödemdir ya bebiş hadi bakalım![]()
6-12 Mart | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | + | + | + | ||||
G gokce41 | + | + | + | + | |||
@EFfatmagul | + | + | +![]() | ||||
![]() | + | + | + | ||||
![]() | - | + | + | ||||
![]() | + | + | + | ||||
![]() | +![]() | + | + | ||||
![]() | +![]() | + | + | ||||
G Gncgl_555 | - | - | - | ||||
![]() | + | + | + | +![]() | |||
G guziss35 | - | - | +![]() | ||||
G gokyuzundekiturna | +![]() | + | + | ||||
![]() | + | +![]() | +![]() | ||||
@Sekerportakalimm | + | +![]() | +![]() | ||||
@s_eyan | - | - | - |
Tahlil yaptım negatifti çok üzüldüm . Hazırda değilim bebeğe ama olmadığını öğrenince yıkıldım kalbim ağrıdı boğazım düğümlendi tuhaf birşey Gerçekten ama bol miktarda idrar yolu enfeksiyonu mantar idrarda taş ve kan var malesef
Sağdaki beyaz üstlü abla yapıyor ben yapamıyorum aga.
Kedi bile geçip izliyor rezil oluşumu.![]()
Tahlil yaptım negatifti çok üzüldüm . Hazırda değilim bebeğe ama olmadığını öğrenince yıkıldım kalbim ağrıdı boğazım düğümlendi tuhaf birşey Gerçekten ama bol miktarda idrar yolu enfeksiyonu mantar idrarda taş ve kan var malesef
beyazli abla gayet basarili hee :))
fillerin tepismesi diyodun ya kendin icin o geliyor aklima![]()
![]()
ben yapsam düşünemiyorum. hic yakismiyorum oyuna ya![]()
bu arada sizin villaniz yokkk mu yaaaa iyyyyyy![]()
![]()
![]()
Ezikmiyik neyim ıy kendimden tiksindim villasız insanım benle selamı kes kanka
O tepişme muhabbetinden sonra 1 figür ileri gidemedim yahu.![]()
Aynen zayıflik hamilelikte herzaman daha iyidir . Ins güzel haberi birlikte veririzzzzbence sevin. vucudun kendini toplasin bir. ben suan pozitif ciksa uzulurumcunku daha zayiflamam lazim..
yaaaa " cınım" rencide etmemek icin ezik demek istemedim amaaaa demeden de duramiyorum yani boş vakitlerimde villa alıyorum ben
ben hic zumba denemedim yakin olsak acip kopardik tepisirdik![]()
![]()
![]()