- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
Bende deneyim dedim aynısı bendede olduğu için bıraktım kendimi deli gibi hissettim
Aynen doğru söylüyosun bi sürü şeyleri bozuyor vallahi bende.![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende deneyim dedim aynısı bendede olduğu için bıraktım kendimi deli gibi hissettim
Aynen doğru söylüyosun bi sürü şeyleri bozuyor vallahi bende.![]()
![]()
Bi hamile kalsam sadece süt yoğurt yumurta kayısı ve suyla beslenecem ayda bir lahmacun hamilelikte kilo en zorlayıcı şey en yakın yasayanda benim.
Çocuklarla uğraşımca hep hareketli oluyorsun maksat sporOlsun canım en iyisi çocuk için enerji lazım valla :) bu renk olayı sabit olsa güzel olurmuş yaa![]()
Burdayım canım,yürüyüşten geldim şimdi duş aldım yeşil çayımı içiyorumAlemin delisi nerdesin canım kilolarımız aynı
Afiyet olsun canımBurdayım canım,yürüyüşten geldim şimdi duş aldım yeşil çayımı içiyorum
Çocuklarla uğraşımca hep hareketli oluyorsun maksat spor![]()
Yine unuttum he mi
![]()
yürüyüş çok iyi geliyorAyy yürüyüşten geldim çok şükür bugünü kazasız atlattım
Kiloları eşitlemişsin ben hala burdayım yaa 65 bana psikolojik eşik oldu galibaBurdayım canım,yürüyüşten geldim şimdi duş aldım yeşil çayımı içiyorum
Nette gördüm 3 günlük protein diyetine yapabilirsin direnci kırmak için ben daha önce yapmıştım 2 gü faydası oluyyoKiloları eşitlemişsin ben hala burdayım yaa 65 bana psikolojik eşik oldu galiba
Hem de nasıl kendimi çok dinç hissediyorumÖyle oluyor
yürüyüş çok iyi geliyor
Bende ne zaman sabitlenip,kalacam diye bekliyorum,korkuyorumdaKiloları eşitlemişsin ben hala burdayım yaa 65 bana psikolojik eşik oldu galiba
Araştırayım ben onuNette gördüm 3 günlük protein diyetine yapabilirsin direnci kırmak için ben daha önce yapmıştım 2 gü faydası oluyyo
Hamilelikte pis bogazligimdan öyle bi çektim . Tabi benim çok sorunlu bi hamileliğim de vardı Kabızlık hazımsızlık bi yandan çocuğu taşımak bi yandan hamileliktede diyete devammmm . Ama herşey yolunda gittikten sonra hamilelik kadar güzel birşey yok. Hele yemek konusunda :)boyle yapmak yerine simdi yememe dikkat ettim hamileyken hunharca yemeyi tercih ederim.
Aman olma şakın istediğin kiloda takılı kalBende ne zaman sabitlenip,kalacam diye bekliyorum,korkuyorumda
Hamilelikte pis bogazligimdan öyle bi çektim . Tabi benim çok sorunlu bi hamileliğim de vardı Kabızlık hazımsızlık bi yandan çocuğu taşımak bi yandan hamileliktede diyete devammmm . Ama herşey yolunda gittikten sonra hamilelik kadar güzel birşey yok. Hele yemek konusunda :)