Günaydın tatlım gel limonlu su ikram edeyim mis gibiiiGünaydın canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlım gel limonlu su ikram edeyim mis gibiiiGünaydın canım![]()
@miyaww_ cimmm napiyon sen![]()
Gündüz yorulunca Bebeğihi uyutacam diye bende uyuma kalıyorum bazen o zaman birikiyorlar ne yapım okumayayım mı yani beğenmim mi yani))
Bugün dışarı çıkacam Cumartesi Doğum günümüz var onuniçin alışveriş yapmam lazım pek giremeye bilirim akşam hepimizi beğenirim tekrar![]()
Varmi yesil cay istiyen kokoslu, hazir mutfaga gidiyom bak bidaha gitmem mutfaga hee![]()
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben çayın demlenmesini bekliyorum buyrun kahvaltıya
Evet unutmuşum ya amaan ne var sanki sabit olsaGunaydin sugarorange :)))))))
Ne iyi olur aslında bugünde misafir var bende daha hiç birşey yapmadım yaaGünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben çayın demlenmesini bekliyorum buyrun kahvaltıya
Kolay gelsin şimdiden canımNe iyi olur aslında bugünde misafir var bende daha hiç birşey yapmadım yaa![]()
Babam der ki dayak bulun mu kaç yemek buldun mu çök. Demek kahvaltııı.![]()
Affetmem yirim.![]()
Günaydın,evet pek birşey yeniyorum farkındayım,midem açlıktan guruldasa bile ,beynim sen aç değilsin diyor,bende az yiyorum,bazen ise gözüm dönüyor,kendimi zor tutuyorumTatlım sen birşey yemiyorsun ki bu aralar. Sabitlendigin zaman ne yapacaksın?
Yeri geldi demek ki.
Arkadaşlar kilo vermemiz durdu dediğimiz zaman ne yapacağız?
2-3gunluk sebze yada sebze protein detoksu. 1 haftalık vs detoksları boşverin. O detoksla 700-800 kalorilik olur anı kilo değişimi yapar ve bitiminde tekrar eski dengeli beslenme şekline dönmek gerek.
"Detoksla güzel kilo verdim" diye sürekli yapmak yanlış. Kilo verme yavaşladığı yada durduğu zaman yapılmalı.
Unutmayın hızlı verilen kilo hızlı alınır.
Bunu tecrübe etmiş biriyim. O zaman 60 kiloyu beğenmeyip şok diyetlerle 86ya çıktım. Hamilelik ile 97ye. Aynı yolları birde siz yürümeyin. Geri dönüşü yolu çok daha zor.![]()
Yht saat 1:20 geçe filan biz evden 12:30 da çıkıcaz Defneyle ilk yolculuk oğlumla 40 ı çıkmadan yolculuk yapmıştık![]()
Ben alırım bi büyük bardak:):):)Varmi yesil cay istiyen kokoslu, hazir mutfaga gidiyom bak bidaha gitmem mutfaga hee![]()
Ben alırım bi büyük bardak:):):)
Oraya tıkladım buraya tıkladım karıştırdım forumu birazcık canlar.![]()
Amaan kuzu dışarı çıkınca kayıyor biraz dikkat et.
Yok ben şimdi istemiyorum 5 dk sonra isticem maksat spor olsun.![]()
Oyy ben sana demlik demlik yapcam simdi yesil cay tatlimmElinden zehir olsa bana getir ben içerim![]()
Daha iyiyim canım 3,5 saat zaten inşallah zorlanmam yine de Defne treni ayağa kaldırmadığı sürece ben iyi olurum
İyileştin mi biraz canım?Hasta hasta zorlanırsın.
![]()
Aa şirine hoşgeldin
6-12 Mart | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | + | + | + | +![]() | |||
G gokce41 | + | + | + | + | |||
@EFfatmagul | + | + | +![]() | - | |||
![]() | + | + | + | + | |||
![]() | - | + | + | + | |||
![]() | + | + | + | + | |||
![]() | +![]() | + | + | + | |||
![]() | +![]() | + | + | +![]() | |||