• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@miyaww_ cimmm napiyon sen :KK70:

miyaww__ miyaww__ gece ortamı boş bulunca şekil şukul yapmış :KK70: :KK70: KK ile imtihan :KK70: :KK70:

Oraya tıkladım buraya tıkladım karıştırdım forumu birazcık canlar. :D :D

Gündüz yorulunca Bebeğihi uyutacam diye bende uyuma kalıyorum bazen o zaman birikiyorlar ne yapım okumayayım mı yani beğenmim mi yani :KK43:))
Bugün dışarı çıkacam Cumartesi Doğum günümüz var onuniçin alışveriş yapmam lazım pek giremeye bilirim akşam hepimizi beğenirim tekrar:KK70:

Amaan kuzu dışarı çıkınca kayıyor biraz dikkat et. :68:

Varmi yesil cay istiyen kokoslu, hazir mutfaga gidiyom bak bidaha gitmem mutfaga hee :KK70:

Yok ben şimdi istemiyorum 5 dk sonra isticem maksat spor olsun. :D

Tatlım sen birşey yemiyorsun ki bu aralar. Sabitlendigin zaman ne yapacaksın?
Yeri geldi demek ki.
Arkadaşlar kilo vermemiz durdu dediğimiz zaman ne yapacağız?
2-3gunluk sebze yada sebze protein detoksu. 1 haftalık vs detoksları boşverin. O detoksla 700-800 kalorilik olur anı kilo değişimi yapar ve bitiminde tekrar eski dengeli beslenme şekline dönmek gerek.
"Detoksla güzel kilo verdim" diye sürekli yapmak yanlış. Kilo verme yavaşladığı yada durduğu zaman yapılmalı.
Unutmayın hızlı verilen kilo hızlı alınır.
Bunu tecrübe etmiş biriyim. O zaman 60 kiloyu beğenmeyip şok diyetlerle 86ya çıktım. Hamilelik ile 97ye. Aynı yolları birde siz yürümeyin. Geri dönüşü yolu çok daha zor. :KK42:
Günaydın,evet pek birşey yeniyorum farkındayım,midem açlıktan guruldasa bile ,beynim sen aç değilsin diyor,bende az yiyorum,bazen ise gözüm dönüyor,kendimi zor tutuyorum

Dunku menu
Sabah: bir tane kucuk krep peynir zeytin salatalik yeşil cay
Öğle 5 tane köfte salata ayran
Aksam iki kepce patates yemeği bir kase yogurt
2 bucuk litre su
Zre_ Zre_ G gokce41
Bugun 9 dan once yazmaya calisicam telefonumun sarji akşama kadar bitiyor sabaha kadar anca doluyor kusura bakmayin.dun aksam 3 kere yazdım telefon kapandi silindi:kızgın::kızgın:

Back
X