• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

vayyy ayşeden şık hareketlerrrr:KK71::KK71::KK71:
sibel haftada bi ara öğün yerine 2 top sade dondurma veriyo, he bide banuşun @oynakbasi34 buluşu olan çakma dondurma var ananaslı aktivia yı yemeden 1 saat önce buzluğa atıp donduruyo:KK73::KK73::KK73:
Bende ne cevherler varda hepsi birden çıkmıyor. İşlemek lazım. Yavaş yavaş. Süprizler artarak devam edecek :KK71::KK71::KK71:
Bu arada Banuşum'un donsurma tarifide süpermiş tuttum bunu :rapci:

8 saat hafta ici mumkun degil izlemesigim okadar dizi varken nasil uyuyim :) ben hep kiloluydum ya sisko demek daha cok hosuma gidiyor siskoydum ben hep :KK70: hayatinin bir bolumunde zayif olup sonra kilo almak degisik gelmistir sanki bazi insanlar hic kilo almaz gibi, bazi insanlar da hic zayiflamaz gibi geliyo. :)

he bi de yaninda iki parca ekmek yedim unutmusum onu :KK70: kalbim duruyo mu? ceyrek dilimden az. iki lokma :)
gercek gercek fake degil realizm konusunda comertligimle taninirim :KK70:
dun seni uzulmus gordum kiyamadim uzunn uzunnn yaziyorsun okuyorsun okadar emegin var:KK200:

geçen hafta yemeyip zayiflamayinca yola geldim :)
Tabiki duruyor kalp. 2 lokma değil 2dilim de olsaydı duracaktı;)

Tahlil yaptım negatifti çok üzüldüm . Hazırda değilim bebeğe ama olmadığını öğrenince yıkıldım kalbim ağrıdı boğazım düğümlendi tuhaf birşey Gerçekten ama bol miktarda idrar yolu enfeksiyonu mantar idrarda taş ve kan var malesef
Geçmiş olsun canım:(

Bi hamile kalsam sadece süt yoğurt yumurta kayısı ve suyla beslenecem ayda bir lahmacun hamilelikte kilo en zorlayıcı şey en yakın yasayanda benim.
Ben ilk hamilelikte 10 kilo vermiş biriyim. Sadece bebeğe faydalı şeyleri yiyebilirsen kendiliğinden gidiyor. 2.de de 10kilo aldım. Ama kilolu hamileydim zaten. O aldıklarım doğumdan sonra gitmedi.
Işın sırrı şu. Sağlıklı ve dengeli beslenmek. Cok degisik geldi degil mi?:KK48: Ben hamileyim canım çekti yok. :KK19:

Bu saate akşam yemeği yiyebildik eşim ancak geldi benim bunu erkene almam lazım ama nasıl :işsiz:
Menüm
Sabah
2 yk lor
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
3 bardak şekersiz çay
Ara
Sade Türk kahvesi
Öğlen
Haşlanmış tavuk bir but
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam
Dünden kalma bir tabaktan az yeşil fasulye
Semizotu salatası
Bir kepçeden az şehriyeli çorba
İki pirzola
Ara
Siyah cay
Ve Yeşilçay içerim
Belki bir avuç çerez

Sabah yarım saat yürüyüş yaptım
2.5 lt su olur su anda iki bitti
Dünde 14 mesaj atmışım

G gokce41 Zre_ Zre_
G gokce41 :nazar:
Şekerim o akşam yemeğinden sonra yiyeceğin 1 avuç cerezi;
1- gündüz ara öğünlerde yemelisin
2-çiğ badem, çiğ fındık gibi kavrulmamış tuz ilavesi olmayanlardan seçersen iyi olur ;)
3-akşam yemeğimizi geç yemek zorunda kalıyorsak (benim gibi) yemek sonrası ara öğününüz salatalık, kıvırcık olabilir. Ve yine sınırsız;)

Menüm
Kahvaltı
2 yumurta ve dereotu ile omlet
1 kk peynir
2 zeytin
1 salatalık 1 domates
1 dilim ekmek

Ara
1elma
1 bardak rezene

Öğle
6 kaşık semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 kk peynir
1 dilim mısır ekmeği

Akşam
Köz kırmızı biber salatası
Tavuklu enginar

Ara 1 sütlü kahve

G gokce41

Su 3 lt @zhre

Spor
5 dk kardiyo
10 karın bacak
1 saat yürüyüş
Kızlar harikasınız :KK9:

Bende ne zaman sabitlenip,kalacam diye bekliyorum,korkuyorumda
Tatlım sen birşey yemiyorsun ki bu aralar. Sabitlendigin zaman ne yapacaksın?
Yeri geldi demek ki.
Arkadaşlar kilo vermemiz durdu dediğimiz zaman ne yapacağız?
2-3gunluk sebze yada sebze protein detoksu. 1 haftalık vs detoksları boşverin. O detoksla 700-800 kalorilik olur anı kilo değişimi yapar ve bitiminde tekrar eski dengeli beslenme şekline dönmek gerek.
"Detoksla güzel kilo verdim" diye sürekli yapmak yanlış. Kilo verme yavaşladığı yada durduğu zaman yapılmalı.
Unutmayın hızlı verilen kilo hızlı alınır.
Bunu tecrübe etmiş biriyim. O zaman 60 kiloyu beğenmeyip şok diyetlerle 86ya çıktım. Hamilelik ile 97ye. Aynı yolları birde siz yürümeyin. Geri dönüşü yolu çok daha zor. :KK42:

Sabah:
1 kepekli ekmek ustjne bir dilim kimyonlu peynir.
1 kiwi
1 bardak kahve

Ara: su ve turk kahvesi

Oglen
Yogurtlu 2 cevizli kabak
Su

Ara
Su ve ananas

Aksam
1nkase salata
1kase yogurtlu kabak

Son ara
1 bardaknkahve ve activia

Toplam su 3 lt
Spor: 10 dkk egzersiz. Adimlarida eve gecince yazarim artik

Selammm

Menümm

G gokce41

1 dilim peynir
1 domates

Öğlen
Ton balıklı salata
Ayran

Akşam
Fırında tavuk, yarım patates
Yarım tabak bulgur pilavı
Yarım bardak sprite, onu bile tam içemedim.
Gazozu sevemirum yav, gaz içiyorum gibi geliyor. :KK70:

Zre_ Zre_ anam 1.5 lt su içtim
20 dk da yürüyüş.
Miyaw miyaw miyawww
Sabah 1-2 dilim tb ekmeği ye. Onu yemek istemiyorsan 1-2 kaşık yulaf ezmesi Yada 2tane ceviz ici ye.
Senin kahvaltin Lpg'li aracı benzinsiz çalıştırmaya benzemiş.
Öğlen iyi ama akşam patates yada pilav birini seçseydin.
Gün içinde alman gereken kaloriyi akşama bırakmışsın. Oysa sabah iyi bir kahvaltı akşam hafif olsaydı daha iyi olurdu. Aldığımız enerjiyi harcaması için fırsat verelim bedenimize ;)

Sabah
1 litre sıcak su ve bir avuç kuru kayısı

Ara
Bir kase yoğurt

Öğlen
Yoğurt corbasi

Ara
Bir avuç Ay çekirdeği

Akşam
Haşlanmış buğday ve iki tabak yoğurt

Ara meyveli yoğurt aktiva
Bütün bu yogurtlarin hepsi yağsız
Bugün niye böyle yoğurtlu geçti anlamadım bilerek yapmadım vallahhh

Ikı buçuk litre su
Spor yok malaseffff
Yağsız derken light değil değil mi?
Light ürünler yerine yağı azaltılmış ürünleri tercih edin.

@ gokce41
Sabah
1 kupa multivitamin
Avuç içinden biraz fazla fırında balık
Ara
1 buğdaylı yoğurt

Ara
1 kupa domates suyu

Ikindi
2 parça tavuk göğsü
4 tane lahana sarması
Yarim kase cacık (paprika ve domatesli)

Ara
3 çilek

En son misafirlikte ikramlara hayır dedim ama 5 6 tane badem yedim
Ayıp olmasin diye

@zhre
2.5 lt su ( 1 lt si yeşil çaylı)
5 kupa siyah çay
1 kupa kahve

Spor
1 saat bisiklet
10 dakika kol
300 ip

Msj sayısı
Bununla şimdilik 16
Canım yaa.. senin menülere yorum dahi yapamıyorum kusura bakma. Sonuçda içinde bulunduğun kültür farklı. Beslenme şeklin belki o kültüre uygun. Yada ne bileyim bizim yemek ve kahvaltı kültürümüze uygun herşeyi bulamıyor olabilirsin diye düşünüyorum. Birde yaşam tarzları beslenme şeklini etkiliyor malesef. Ben mesela saat 6da hiçbir zaman akşam yemeği yiyemedim. :110:

Benim dun menumde kola vardi :KK43: ben suan kendimi suclu hissettim ya, oysaki ben senin yazdiklarindan cok sey ogreniyorum. Her yazdiklarini okudugumda ne kadar bilgili mashallahhh diyorum icimden. Benim yuzumdense kusura bakma noluyyyyy :KK200::KK200::KK200::KK200:
Tek tek kimse suçlu değil. Hatta suçlu yok. Sadece biraz üzüldüm sitem ettim. Ama listeye bakıp bir sürü nazarlığı görünce mutlu oldum hepsi geçti bitti. :KK36::KK200:

Back
X