Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gezegenfeza gezegenfeza kız neler olmuş öyle,

evet canım bana da çok yedim gibi geldi ama sebebi akşam öğününün geç vakte kalması iki öğün daha iyi akşamı 16-17 gibi kapatsam meyve sorun olmazdı,kahveye de sütü 1/3 oranda koyuyorum tam sütlü sevmem,regl yüzünden bunlar hep
Daha bitmemiş. Doğal gaz için basvurali 2 hafta oldu, saat almamız gerekiyormuş, bize hiç söylemediler, 2 hafta boşu boşuna beklemişiz. Sabah ilk iş tekrar gidecez, bakalim bu sefer kaç gün bekleyeceğiz

A
Hklisin kaptanicem.kendime birden cok yüklendim.15gun geçmeden kanamam oldu.şimdi iyiyim kendime geldim.şimdi daha iyiyim
alıntıdan gördüm. Can kaptanim. moni moni tamamdır . 2 hafta sonra inşallah Kilo almadan döneyim. Ama işte . Şu ara hep hamur Vs. Yiyorum Biraz ödül gibi de simardim galiba . 2 tane düğün var .biri bu ç. Tesi . Bakalım gelirim gene

Ayy cço sevindim canım kutlarım

Böyle bsade menüleri çok seviyorum başarılı bir gün geçirmiş din kutlarım canim

Elim e oglandan tel biraz zor geciyor canım bu hafta umutluyum inşallah aklımda bir kilo var girmeyi çok istiyorum

Sağol canım inşallah sende istediğin kiloyu verirsin bu hafta
Sen pazartesi kilo bildirimini yaptın mı

Ama galiba sanırsam ben seni bu hafta da yenecem :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Her gün diyorum yarin daha az yiyeceğim diye ama pek basarili değilim gelelim bu günkü menume. .
6.30 kalkış 40dakika pilates
Kahvaltı 1 yumurtayla peynirli omlet 1bardak sut 1 elma
Ogle bir dilim kek
Aksam 1 kase corba yoğurtlu semizotu salatası 1 tabağa yakın pilav
Ve son darbe dondurma

Kız ne yaptın sen dondurma pilav kek hiç diyet menüsü mü bu :KK67::KK67::KK67:

Sağol canım inşallah sende istediğin kiloyu verirsin bu hafta
Sen pazartesi kilo bildirimini yaptın mı

Ama galiba sanırsam ben seni bu hafta da yenecem :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Evet canım dün yazdim eğer geçen cumaya göre hesaplarsak hiç şansın yok ama geçen cuma ödem kilolarim vardı adaletli olmaz gibi geliyor

Evet canım dün yazdim eğer geçen cumaya göre hesaplarsak hiç şansın yok ama geçen cuma ödem kilolarim vardı adaletli olmaz gibi geliyor

tabisi adaletli olmaz tızım ödem olunca ama bunlar ödem ondan fazlam var de ödem gidince kilo vermiş gibi sevin heeee olmaaaaaaaaaz :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

sen pazartesiden başla istersen cuma günü ben seni yine yenecem :21::21::21::21::21:

Son düzenleme:
Her gün diyorum yarin daha az yiyeceğim diye ama pek basarili değilim gelelim bu günkü menume. .
6.30 kalkış 40dakika pilates
Kahvaltı 1 yumurtayla peynirli omlet 1bardak sut 1 elma
Ogle bir dilim kek
Aksam 1 kase corba yoğurtlu semizotu salatası 1 tabağa yakın pilav
Ve son darbe dondurma
maviş diyet menüsü olmamış kuzum...

Son düzenleme:

CqmcrBxG2Q8NI0C3RNemDSK9CJOfnBRJrQzuYGCipyhnbY38zM-pp_PmPN4OsBjLq8iSH7sJwen1OH4azoqUYZyCpYaoi94B-TuJv0J1mX_1OUIEPoVbmq21ZeRd_1PYWYkMmq5X
PAZARTESİ TARTISI 9 TEMMUZ
CqmcrBxG2Q8NI0C3RNemDSK9CJOfnBRJrQzuYGCipyhnbY38zM-pp_PmPN4OsBjLq8iSH7sJwen1OH4azoqUYZyCpYaoi94B-TuJv0J1mX_1OUIEPoVbmq21ZeRd_1PYWYkMmq5X

PAZARTESİ

miyaww__ miyaww__
Zre_ Zre_ 97.1
G guziss35

Monaalizza Monaalizza
@MorVampirella62
@Dumbledore79,4
Y Ya habibi 101,2
Sarayca Sarayca
Antepia27 Antepia27
@Ssy8491
vorones vorones
divinity divinity
Zerosima Zerosima : 55
evinizinmimari evinizinmimari
aeben aeben 69.2
sara_28 sara_28 104.0
gamze21 gamze21
ozlemkartal ozlemkartal
Z Zehra2345
@dtdentist
Birumut55 Birumut55
Eymenliakifli Eymenliakifli 73,2
Kızlar:anne:

pazartesi tartılarınızı bildirin:KK56:

bunlarda pazartesi kilolari benim gorduklerim tabi..

Sabah
2 haslanmis yumurta
1kucuk salatalık
Peynir
Şekersiz cay

Ara öğün
Sade türk kahvesi

Öyle
4 yada 5kasik yeşil mercimek
Eriste çorbası

Ara öğün
1kupa bitki cayi

Akşam
6kucuk milfoy

Spor
300ip
Litre bilmiyom ama bol su

Sabah
2 haslanmis yumurta
1kucuk salatalık
Peynir
Şekersiz cay

Ara öğün
Sade türk kahvesi

Öyle
4 yada 5kasik yeşil mercimek
Eriste çorbası

Ara öğün
1kupa bitki cayi

Akşam
6kucuk milfoy

Spor
300ip
Litre bilmiyom ama bol su
akşamın olmamış daha sağlıklı şeylerle beslenmek lazım diyette .
Öylen zaten karbonunu almışsın erişte ve mercimekten . Akşamına ya et tütü yada sebze yakışırdı , daha dillatli olmalısın ;)
Ayrıca senin kiloda olan biri yemeğini çok kısmamalı yani önemli olan miktar değil ne yediğin ;)

Back
X