• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Monim bu mesajını alıntı yaptım çünki aylin bacının mesajını listeye girmek için hevesini okudum :-)...

Aylincim sanırım daha takıma geleli sanırım bir hafta oldu . Ve takımların kuralları var deneme süresi en az 2 hafta diye biliyorum .( ben kaptan olsam dahada uzun yaparım o ayrıda):-)
Şahsına kafim yok lakin hevesle gelen bazı üyeler kısa bir süre sonra bazan bildirim bile yapmıyor :KK43: ( sebebi vardır bilemem tabi) ama bu kaptanı ve takımı zor durumda bırakır . Yüzdeyi etkiler başta . Madem bu bir yarış her durum önemli.

Kaptanım gerekli açıklamayı yapacaktır:KK68:
Haklisin cnm.Iki hafta deneme surecini biliyordum ama acaba istisnai bi durum olur mu ki dedim.Beklicem mecburen :KK12::KK12::KK43:
 
Menümm kızlar

Sabah
1 domates
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek

Öğlen
1 kase Ayran aşı çorbası
2 incir

Akşam
1 tabak vicdan çorbası
Yarım dilim ekmek

Spor uok bir türlü yapmaya baslayamadim
Ama bugün bi temizlik yaptım 3 saat durmadan
3 tsortt ıslandı terlemkten:temizlik::temizlik::temizlik:
Annemin evini temizledim
 
Back
X