• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok sevindim hulyacim hep iyi ol ıns .tabiki ilaç kullanınca daha iyi oluyoruz ama benim değerler hep değişiyor çok ödemim oluyor menopozda eklenince keyfim kaçıyor.
Yasom ilaca basladiktan sonra hic tahlil yaptirmadim.usendim gitmeye..bi gitmem lazim..

İyi günler arkadaşlar :68:

moni moni ayşem niğdeydim tartılanadım canım.
Yarın konyaya gidiyoruz çoçuklarla cumada içanadolu turu gibi bişiyimiz var ailecek .
Beni bayram sonrasına kadar muaf yazarsan sevinirim, gene kaçırmayaya çalışıcam inş. zaten buralarda olurum gitmem bir yere ;)

İyiyim çok şükür ablacım tombiş tombiş yaşıyorum ameliyattan sonra ne olsun :)))
Sen nasılsın? Kürkçü dükkanına dönüyoruz ayrılamıyoruz işte. Buldum izinizi :)
Hamdolsun cnm benim iyiyim kör topal idare ediyoruz malesef kilo aldım gene güya almayacaktım 9 10 kilo almışım 20 kilo ver 10kiloyu al of of

Ahh canım bende yaşadım biliyorum
Alıngan ve duygasal olman normal
Kendin de sevdiğin insanida yıpratmamaya çalış:KK200::KK60::KK200:

İnşallah öyle yapmaya çalışıyorum :)

Bugün nikah tarihimizi de aldık 2 gün sonra çok heyecanlıyım ama biraz da korkuyorum ailemden ayrılıyorum onun üzüntüsü de çökmeye başladı içimee

Bugün nikah tarihimizi de aldık 2 gün sonra çok heyecanlıyım ama biraz da korkuyorum ailemden ayrılıyorum onun üzüntüsü de çökmeye başladı içimee
Zerom hayırlı olsun kuzum:68:
Korkma canım herşey çok güzel olacak inşallah :68:

Çekişmeli bı cuma olacak gibi
Maşallah sara cim çok iyi gidiyorsun
Yarin 2 basmakli rakami görürsun:nazar:

İnşallah canım :KK39:

Kıyamam o kadar normalki bu yaşadıkların ama hepsi geçecek çok mutlu olacaksın inşallah:KK19:

Back
X