• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

gezegenfeza gezegenfeza ablam ne dersen bana uyar
Habibe ev buldunmu ?
Yok canm nerde kimse çocuklu kabul etmiyo çocuk sesi istemezlermis.Ben ev sahibinin kızı yüzünden cikcaktim binaya tasinali kimsenin huzuru kalmamıştı.bugün onlar taşındı şimdilik askıya aldım ev sahibim köyde gelsin konusacaz ev kiralari çok pahalı :KK16::KK16:cok sitreliyim valla canm

Yok canm nerde kimse çocuklu kabul etmiyo çocuk sesi istemezlermis.Ben ev sahibinin kızı yüzünden cikcaktim binaya tasinali kimsenin huzuru kalmamıştı.bugün onlar taşındı şimdilik askıya aldım ev sahibim köyde gelsin konusacaz ev kiralari çok pahalı :KK16::KK16:cok sitreliyim valla canm
rabbım hayırlısı neyse ona yönlendirsin inşAllah.

Bu günkü menum
Sabah
5,6 dilim az yağda sucuk
Şekersiz cay
1 dilim sucuk

Ara
Sade kahve
Az kuruyemiş

Öyle
Eriste çorbası
Tavuk sote

Ara
1 kupa bitki cayi

Akşam
Ince dilim karışık tost
Tavuk sote

Spor
200ip
15dk egzersiz
30 dk yürüyüş

2.5lt su

Canım tost erişte sucuk bunlar diyete uygun değil bunların yerine sebze yesen kendine iyilik etmiş olursun

rabbim hayırlısını versin habibecim o çoçuklara kızanları merak ediyorum hiç çoçukları olmamışmı bukadar tepki gösteriyor.:işsiz:

Canım tost erişte sucuk bunlar diyete uygun değil bunların yerine sebze yesen kendine iyilik etmiş olursun
Canm evde yeşillik birşeyin kalmadı pazara cikamadim.menemen yapıp koyacam bütün paramı ona harcadım.daha dikkat ederim canm teşekkür ederim:KK60:

Bu günkü menum
Sabah
5,6 dilim az yağda sucuk
Şekersiz cay
1 dilim sucuk

Ara
Sade kahve
Az kuruyemiş

Öyle
Eriste çorbası
Tavuk sote

Ara
1 kupa bitki cayi

Akşam
Ince dilim karışık tost
Tavuk sote

Spor
200ip
15dk egzersiz
30 dk yürüyüş

2.5lt su
Sucuk aşkına :D:D:D
Şimdi habibenin kahvaltıda yediği iki ayrı sucukmu yoksa sucuk aşkına ekmegidemi sucuk olarak yedi .
Cevabi azz sonra :45:

Habibem salata yok, yogurt yok .
Menülerin diyetlik değil çok karbon :(

bacım kes cezayı menü vermiyor tek ayak üstünde beklesin:KK70:
Ya gerçekten millete ahkam kesiyo kendinde menü yok :45:
Güya taa geçen hafta diyete başladı bana meydan okuyordu :işsiz::45:

Aha şura yazıyom bu gezegenfeza gezegenfeza bacı yarın menü vermesin paylaşım dahil tüm linklere yazıcam .:D:D:D

Back
X