• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iyi yapmışsın hele bu saatte onca kalori hiç iyi olmazdı

Bu arada tatilden döndükten sonra tartıldın mi kilo almış misin:sus:
Ohooo sen nerelerde kalmışsın , neler kaçırmışsın. Pestil seviyom diye benim bey, ben deyim 3 kg, sen de 5 kg almış. Onları bitireyim diye zorettim. Nihayet bitirdim. Bi 5 kilocuk geldi, ammaaa gerisin geri gidecek. Bu sefer affetmem

Menüm
Sabah 12:30
Kasar ve 2 yumurta az tereyağında
Dom-sal-biber

Akşam 17:30 gibi
Çoban salata
80 gr tonbalik
1sk kadar haslanmis makarna
1 kaşık zeytinyağı eşliğinde

Su 2 lt fazla

Spor 30 dk ısınma ile beraber dambil ile bölgesel çalışma (bildiğim her şeyi yaptım. Iyi geldi bana)

moni moni
aeben aeben
gezegenfeza gezegenfeza
@gamze21 canım haftasonu 2 öğün oluyor benim menüm umarım yıldızlı 10 alırım:KK70:
yorumu aebenim yapmış zaten katılıyorum:KK54:
Kahvaltı
Avuç içi kadar omlet -mantarlı-

Ara
Reyhan şerbeti

Akşam üzeri 15.30
4-5 yemek kaşığı pilav
Üzerine fırından et

Su
2.5 L

Bugün elektrikler uzun süre yoktu.Dışarı çıkmaya korktum.Evde 20 squat 20 mekik
kız menü yok ortada:KK64:
sanada açıklamayı aebenim yapmış katılıyorum.Hoppa

Ohooo sen nerelerde kalmışsın , neler kaçırmışsın. Pestil seviyom diye benim bey, ben deyim 3 kg, sen de 5 kg almış. Onları bitireyim diye zorettim. Nihayet bitirdim. Bi 5 kilocuk geldi, ammaaa gerisin geri gidecek. Bu sefer affetmem
Pestile bayılırım ay benim sevmediğim bir şey yoksanırım:KK70:

Afiyet olsun. Tatildesin memleketine gelmişsin 5 kg alman normal. Hem sen verirsin ki:KK200:

Pestile bayılırım ay benim sevmediğim bir şey yoksanırım:KK70:

Afiyet olsun. Tatildesin memleketine gelmişsin 5 kg alman normal. Hem sen verirsin ki:KK200:
Valla 5 kilo gayet iyi, her fırsatta bizimkiler acıktı, evde yemek pişiremedim hep dışarda yedik, gene buna şükür

Evimizin cadısı :KK74:
Az yiyorsun ama diyetlik değil :KK66:
Kilo gider ama kalıcı olmaz daha zengin beslen salatan yogurdun olsun .
Kahvaltın güzel
Şerbet şekerli :KK43:
Pilav gl endeksi tavan

Puanın 8

He bir dip notta etle karbonhidrat için : etle pilav yahutetle ekmek yediğinizde oluşan şişlikği hatırlayın helede eti çok hazmademeyen bir kan grubunuz varsa , hazım süresi uzarrrrdaaa uzarrrr.

Unutmayın her geç hazmedilem yiyecek kilo olarak döner ayrıca sağlık sorunlarının baş sebeplerinden biridir bu hazmedememe :KK43:.
Teşekkür ederim yorumiçin.Bu arada şerbeti kendim yapıyorum ve hiç şeker kullanmadım

Back
X