Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

nice yıllara canım önünde çok yıllar var Allahın izniyle hepsi birbirinden güzel anlarla dolar
Minciyo cok sevyrm ben :)) rezenede odem attiriyo mu evde var iceym hemen
evet canım sende bulmuşsun zaten faydalrı yeşil çayıda çok istiyorsan uyku problemi yoksa rüzgarın 1 fincan içebilirsin
Eki Görüntüle 1684724 Eki Görüntüle 1684723

+
100 mekik
15 sağ - 15 sol mekik
Ve esneme hareketleri

İşte buna spor denir kızlar.
vuhuuuuuuuuuuu
aa bak canım bu arada pıtırcıgında büyüyor baksana kol pıtırcıkları olmuş artık
ben 9+3 de yoğun bir kanamalı hastane gecesi sabahı sıpamın hareketini görmüştüm elleri kolları hiç durmuyordu tez zamanda sende dersin hareket ediyordu diye

iyi geceler kızlar duştan çıktım pertim dündende uykusuz olunca menümü yazayım yatarım
sabah

yok

öğle
1 avuç içi kadar bazlama (valla avuçlarım çok küçüktür arkadaşlarım bana hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktur şarkısını söylerdi düşünün 35numara ayakkabı giyen birinin ellerini )
1 yumurta
biraz peynir
4 adet çiğ köfte

akşam
2 yk pilav
3 yk patlıcan oturtma mümkün olduğunca susuz
100g ygurt

ara
1 eti karam (250cal )
spor: 40dk yürüyüş açık havada

ayyy inşaallaahhh canım benim yaaa. bugün 8+0 günlüğüz teyzesiiii

Günaydın takımım.
Haftasonu şehir dışındaydım.Cumartesi grip diye iğne oldum tam toparladım. Pazartesi döndüm ama soluğu hastanede aldım. Biraz daha iyiyim onca yediğim serumdan sonra.
Yazamadığım için özür dilerim.
Takıma bu kadar ara verdim benim durumum nolcak @erigim takımdan çıkmak istemiyorum ama kural ihlali mi yapmış oluyorum.

Bu arada geçmişte çok birikmiş ama okuyamıyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Hamişlerimiz keseleri görcektiniz kalp atışlarını duydunuz mu görüşmeyeli.

Gunaydin kizlaaaar..
Gece nasil bir ters yatmissam, boynum tutulmus, cok agriyor..
Bugun tadim yok yaa.. Brn bir kahve iceyim de ayilayim bari

Gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…