- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
nice yıllara canım önünde çok yıllar var Allahın izniyle hepsi birbirinden güzel anlarla dolarakşam:
2yk kavurma
2dilim ekmek
1tabaktan az ıspanaklı bulgur köftesi
1kase yoğurt
1parça turşu
3çatal pasta (doğum günüm kızlar buda böyle bir bahane işte bida pasta yok bana umarım yarın ikinci bir kutlama olmaz :/ )
evet canım sende bulmuşsun zaten faydalrı yeşil çayıda çok istiyorsan uyku problemi yoksa rüzgarın 1 fincan içebilirsinMinciyo cok sevyrm ben :)) rezenede odem attiriyo mu evde var iceym hemen
vuhuuuuuuuuuuuEki Görüntüle 1684724 Eki Görüntüle 1684723
+
100 mekik
15 sağ - 15 sol mekik
Ve esneme hareketleri
İşte buna spor denir kızlar.
aa bak canım bu arada pıtırcıgında büyüyor baksana kol pıtırcıkları olmuş artık
ayyy inşaallaahhh canım benim yaaa. bugün 8+0 günlüğüz teyzesiiiinice yıllara canım önünde çok yıllar var Allahın izniyle hepsi birbirinden güzel anlarla dolar
evet canım sende bulmuşsun zaten faydalrı yeşil çayıda çok istiyorsan uyku problemi yoksa rüzgarın 1 fincan içebilirsin
vuhuuuuuuuuuuu
aa bak canım bu arada pıtırcıgında büyüyor baksana kol pıtırcıkları olmuş artık
ben 9+3 de yoğun bir kanamalı hastane gecesi sabahı sıpamın hareketini görmüştümelleri kolları hiç durmuyordu tez zamanda sende dersin hareket ediyordu diye
Kuzey ikide bir uyanıyor sallardim artık ayağımda sabah sporu uçtu inşallah akşam kesin sütlü kahve ismarlayim :)Günaydın millet bol sporlu az kalorili bi gun olsun insallah
Valla 3 kere okudum anlamadam ne demek istediginiKuzey ikide bir uyanıyor sallardim artık ayağımda sabah sporu uçtu inşallah akşam kesin sütlü kahve ismarlayim :)
Günaydın 10numara takımın 1numaralari :)
Hayırlı sabahlar arkadaşlar
Günaydın millet bol sporlu az kalorili bi gun olsun insallah
Gecmis olsun canimGünaydın takımım.
Haftasonu şehir dışındaydım.Cumartesi grip diye iğne oldum tam toparladım. Pazartesi döndüm ama soluğu hastanede aldım. Biraz daha iyiyim onca yediğim serumdan sonra.
Yazamadığım için özür dilerim.
Takıma bu kadar ara verdim benim durumum nolcak @erigim takımdan çıkmak istemiyorum ama kural ihlali mi yapmış oluyorum.
Gecmis olsun canim kavenin yanimda buyuk bi cikolata da ye iyi gider :))Gunaydin kizlaaaar..
Gece nasil bir ters yatmissam, boynum tutulmus, cok agriyor..
Bugun tadim yok yaa.. Brn bir kahve iceyim de ayilayim bari
Çok geçmiş olsunGünaydın takımım.
Haftasonu şehir dışındaydım.Cumartesi grip diye iğne oldum tam toparladım. Pazartesi döndüm ama soluğu hastanede aldım. Biraz daha iyiyim onca yediğim serumdan sonra.
Yazamadığım için özür dilerim.
Takıma bu kadar ara verdim benim durumum nolcak @erigim takımdan çıkmak istemiyorum ama kural ihlali mi yapmış oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?