Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kiz çaktirma, memişler sütyene sığmıyo
Her yerim birbirine karisti, belim yokmus gibi ,
boyun kacki senin bnm memislerde sigmiyo ama sutten kiloyla ilgisi yok yani sen hangi marka aliysn yesil cayi bende icsem sutume fln gecp ruzgara zarar verirmi acaba
Kanguru_ E Etabiti @elfkkk @erigim bu hafta ki rekabetine bayıldımm, cuma günkü sonuçları çokkk merak ediyorumm
ahhh ahhh ben hamiş olmasaydım siz o zaman görürdünüz rekabeti şekerler
hamile olmasaydin alirdim seninde ifadeni cuma gunku sonuclari merak etmene gerek yok ben en cok kilo veren sosyolojide en az kilo veren opcak bende ona en agir cezayi vercm

Anaaaam ogrencilik yillarimi hatirlattin bana. Ama aferim sen saglikli beslenip bitki cayi iciyorsun. Ben araliksiz nescafe tuketirdim..
Hangi bolumde okuyorsun canim sen
Hiiim yesil cay emzirirken icilir mi bilmiyorum canim. Caykurun yesil cayini iciyorum ben. Poset degil, demliyorum.
Boyum 1.63 canim.benimkier hep buyuktu de, hamilelikten sonra, bir de bu kadar cok kilo alinca feci olfu

@erigim bilir yesil cay emzirirken icilirmi

duzelr cnm zayiflayinca ama ne gerel varki zayiflamana bosvee ya ye gitsin

kilo 49.4 / kendimi tokatlamak üzereyim bu kadar istikrarsız olur bir kilo hiçbir günün öbürüyle alakası yok

sabah:
1bardak mandalina suyu

ara:
1 kutu sade süt
form kepekli /bir anda yemedim ve yaklaşık yarım paket

öğle:
1büyük kutu ayran
form çörekotlu / yarım paketten fazla

ara: 5-6 fındık 9-10fıstık

akşam yemeği birazdan yicem yiyince yazarım spora da vaktim kalırsa yapmayı düşünüyorum 400gramı da vereyim artık dimi :/

Sabahlari normal kahvalti neden yapmiyosun

ohhhh missss , Allah zihin açıklığı versin canımm
Allah razı olsun :)

Gıda mühendisliği. Geçen sen ne bende çok içiyorfun nescafe.

telefondan girip ciktim ders arasi sayfalarida okiyamadim dün 00:30 da ciktim ben isten okuldan ise kostumhemen

dünki menüm:
sabah: 1 tabak kornflakes

ögle: 2 tost (1 tost avuc icimin büyüklügünde 2 tost ekmekli oluyor )

aksam: 1 muz+ 1 bardak süt

aksam is cikisindada birdaha birsey yemedim o saatde...zaten yediklerim vasat.
spor yok

Toparlarsın cansu sen. Bende çok saldım birkaç hafta. Motivasyonum düşmüştü çünkü. Takımda benim gibi olanlar olmasa dönmeye yüzüm yoktu ayrılcaktım. Bak bende senin gibiyim birsürğ kilo aldım. Sende tam anlamıyla aramıza dön artık.

kiz senin canta masa beni benden aldin o nasil bir düzen masallah aksam spor yapma niyetliyim bakicagiz ama zaman planlamai organize olmayi ögrenmem lazim zamanimi dogru kullanmam gerek güzel video tavsiyeniz varsa izleyip azcik daha organize olsam basaririm umarim.

Ben google playerden fit diye program var oradan günlük kilo mu ve nekadar yurudugumu hesaplıyor çok güzel bir program tavsiye ederim evde yürüyüş için internette lesson sensone yazarsanız evde yuruyus videolar var tavsiye ederim malum havalar soğumaya başladı.

aramiza Hosgeldin cnm ilgilenemdim simdiye kadar Kusura bakma kendimi tanitayim adim cansu erigimin yardimcisiyim..okul-is arasinda mekiki dokuyorum buraya augostosda katildim ama yoyolar yüzünden simdiye kadar sadece 4 veya 5 kilo gitti..ama takimim 10 numara simdiye kadar coktan pes etmistim ama saolsunlar inislerimi cikislarimda beni yalniz birakmiyor kuzularim biraz hep ve hicciyim ya tüm hafta spor menüm 4 4 lüktür ve ciddi rakamlar veririm yada suanki gibi milletin yanina cikmaya yüzüm olmaz menüler vasat sporlar kaftaginda olur

Silkelen ve kemdine gel cansu Bugun daha sali bugim basla spora ve menulerini duzelt sen yaparsin

Menum

sabah
minci tavada biraz kavurdum
peynir yarim kk
domates
4 5 zeytin

aralarda
buyuk fincanda sutlu turk kahvesi yaninda ceviz

1 corba kasesi yogurt yarim halley vardi icine koydum
Aksam
cigkoftenin yaninda verilen yufkaya 5 tane kofteyle durum yaptim yaninda sodali ayran

spor
karin kalca eritme egz 15 dkk
10 dkk oryantel

Takıl pesimize :)
Ama zayıflama urunleri zamanla metabolizma koreltiyor bi daha yok sağlıklı vereceğiz dimi ama
En az kilo verene yada + cikana ne ceza versem diye simdiden dusunmeye basladim

en cok kilo veren ben olcamdaaaa E Etabiti

Yeme elifim kızların dediği gibi inşallah tok gidersin biraz tadımlık aldimi mide kaldırmaz zaten
Günlük 1 saat yürümeye çalışıyorum.akşamları 8 den sonr yemek yok.
Geç geliyorum demissin yuruyus süper dikkate ettimi tamamdir bu iş ama bak rlif 8de yiyordu biraz erkene çekince daha hızlı gitti kilolar
Evliyim iki çocuğum var 38 yaşındayım kamuda çalışıyorum
Allah bagislasin
Yok valla yapılınca yeniyor dün yedim bir dlm
Ne güzel ara ara ictigim halde wcde isen yağlar gidiyor işte
Kiz çaktirma, memişler sütyene sığmıyo
Her yerim birbirine karisti, belim yokmus gibi ,
Belim her daim var çünkü popo tir gibi bildigin dorse
Memişler sütten ama sen emzirmeye bıraktın mi
Kanguru_ E Etabiti @elfkkk @erigim bu hafta ki rekabetine bayıldımm, cuma günkü sonuçları çokkk merak ediyorumm
ahhh ahhh ben hamiş olmasaydım siz o zaman görürdünüz rekabeti şekerler
Huhuuu tmm sende en çok kim kilo alacakta birinci olursun
Ya sen sabredemezsin yersin hep yede zaten amaaaaaaaannn bosveeer diyeti yiyin bol bol can bogazdan gelir

Allah zihin açıklığı versin
Sute geçer çocukta kilo kaybı(1bardaktan fazla ise) ve uykusuzluk yapıyor

@ksami hafif atlatirsan sorun yok canım gorursun 49u
Cansu öğlen az olmuş beni de ye Cansu beni de kız don artık sahalara tmm affettik
Bir bakıyim noom kullsniyordum

Ama haksizlik bu yaa E Etabiti neden iciyo ozaman yesil cay odemleri atyio banane oda icmesn oMn biz ne iccez peki odem icin erigimciim zaten bendeki kilo degil hep oden 15 20 kilo odem var bende onu atmam lazm
bnmde kalcalarm buyuk yaa erimiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…