Naptinki spormu yaptn
İyiki dğdun judiee
nice yıllara canım önünde çok yıllar var Allahın izniyle hepsi birbirinden güzel anlarla dolar
evet canım sende bulmuşsun zaten faydalrı yeşil çayıda çok istiyorsan uyku problemi yoksa rüzgarın 1 fincan içebilirsin
vuhuuuuuuuuuuu
aa bak canım bu arada pıtırcıgında büyüyor baksana kol pıtırcıkları olmuş artık
ben 9+3 de yoğun bir kanamalı hastane gecesi sabahı sıpamın hareketini görmüştümelleri kolları hiç durmuyordu tez zamanda sende dersin hareket ediyordu diye
Ahaha şarkı mı söylüyorlariyi geceler kızlar duştan çıktım pertim dündende uykusuz olunca menümü yazayım yatarım
sabah
yok
öğle
1 avuç içi kadar bazlama (valla avuçlarım çok küçüktür arkadaşlarım bana hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktur şarkısını söylerdi düşünün 35numara ayakkabı giyen birinin ellerini)
1 yumurta
biraz peynir
4 adet çiğ köfte
akşam
2 yk pilav
3 yk patlıcan oturtma mümkün olduğunca susuz
100g ygurt
ara
1 eti karam (250cal)
spor: 40dk yürüyüş açık havada
Çok teşekkür ederim :*
Neyi anlamadiniz ?
İşte bunu erigimP
Ya sabah sporu kuzey uyaniyo fln bseler dedin ya sabah onu anlamadm kahve ismarlim fln
Kahvaltı edilecek evde sandvich hazırla iki dk ni almaz kepekli sandviç emeklerinin içine peynir koysan bile yeterDun cok gec kaldimm yazmstm ya arkadasa gtmstk yolda uyumusum ben menumu yazamdm
Menu
Sabah
1 armut.
1 dilim elma
1 nescafe
1 penrli kraker
Ogle
Corba
Az sucuklu 2 yumurta
1 lavas
Aksam
Herseyden az az tattm fakat toplmda yinede fazla oldu biliyrm
Su
1 1.5 lt
Spor yok malaseff
İş mi yoğunduselam kızlar bugün bi gelemedim buraya anlamsız bi şekilde
evet elim Ayağım o kadar küçük ki Annem hala ayaklarını sever şeyyyy eşimde çocuk gibi diye ;DAhaha şarkı mı söylüyorlarbende aynı öyleyim ellerim küçücük parmaklarım daha doğrusu bebek eli diye seviyorlar sanki hiç görmemişler bende takıntı ettim biraz ayak da galiba aynıyız sandalet bulma sıkıntısı yokmu ah en sonda beğendiğimi geçirdim ayağıma
Kız senin bizdik ne zaman 11haftalik oldu ben hala aynı kilodaİşte bunu erigim
Yok canım benim msj anlamamislsr tel sağolsun aklınca duzele yapıyorBanami sordun @erigim ?
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim
Teşekkürler tatlımÇok geçmiş olsun
Hastaydım ya ondan oldu zayıflamam benceGeçmiş olsun izin istediğin için sorun yok çıkmıyordu ayrıca tatilde zayıfladı mi yanı birde korka korka gidiyordun
oo geçmiş olsun kas gevşetici sur usyunede sıcak su torbası köy ve @ruzgarinannesine uyma yime çikolata
Bacaklarını doğru kullanmayı öğrenmişsindir kasların çalışmıştır tatlım o zaman. Ne güzel işte. Kramp gibi bir sorun yaşıyorsan havuzdan yarım saat önce yarım muz ye kalan yarıyıda çıktıktan yarım saat sonra ye. kramp olmasa bile kas ağrını azaltır.M Merve ya bugunku kursm kotu gecti kasıldım nedense ..moralm bozuldu ve bacaklarm feln agryo su an yani hani sıkıyolrms gbi degsk..pek bole olmuyodu neden acaba ki bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?