Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyiki dğdun judiee

judiee tatlımmm doğum günün kutlu olsunnnn

Çok teşekkür ederimmm iyi ki varsınız :*

Ahaha şarkı mı söylüyorlar bende aynı öyleyim ellerim küçücük parmaklarım daha doğrusu bebek eli diye seviyorlar sanki hiç görmemişler bende takıntı ettim biraz ayak da galiba aynıyız sandalet bulma sıkıntısı yokmu ah en sonda beğendiğimi geçirdim ayağıma

Sabah
1bardak mandalina suyu

Öğle 1kutu ayran
1paketten az Form kepekli

Ara
Kuşburnu çayı

Akşam
1tabak ıspanaklı bulgur köftesi
Yarım kase yoğurt
Salata
2yk haşlanmış et
2yk patates kızartması
7fıstık 2fındık
Birkaç parça tarhana

Baya çeşitli bir menü oldu güzel de oldu sanırım

Kahvaltı edilecek evde sandvich hazırla iki dk ni almaz kepekli sandviç emeklerinin içine peynir koysan bile yeter
Akşam için cezan kesilmiş ,,
selam kızlar bugün bi gelemedim buraya anlamsız bi şekilde
İş mi yoğundu
evet elim Ayağım o kadar küçük ki Annem hala ayaklarını sever şeyyyy eşimde çocuk gibi diye ;D

Var bugün birşey yazdığım gitmemiş Cansu ekte foto yok nerde dedim

ooooo baya kaynatmışsınız hatunlar
bende işe geldim ama bugün baya yoğun geçecek, 2-3 saate işlerimi toparlarım inş.

Kizlar ben armutu cok tuketrm cokda severm hani bi armut turu varya adni blmiytm ama baya bi buyuk ve sert acaba seker orani olrk yada kalori olrk sornmu?

Kızlar selam

Dünkü menüm

Sabah: torku bisküvi (yarısı)

Öğlen: çorba, nohut, kısır, yoğurt

Akşam: kıymalı menemen

Bugünkü menü

Sabah; simit

Öğlen: çorba, 4 köfte, salata, yoğurt

Ara; 3 çatal kek

Akşam: pırasa, yoğurt

Gecmis olsun canim
Teşekkür ederim canım

Çok geçmiş olsun
Teşekkürler tatlım

Hastaydım ya ondan oldu zayıflamam bence

M Merve ya bugunku kursm kotu gecti kasıldım nedense ..moralm bozuldu ve bacaklarm feln agryo su an yani hani sıkıyolrms gbi degsk..pek bole olmuyodu neden acaba ki bilemedm
Bacaklarını doğru kullanmayı öğrenmişsindir kasların çalışmıştır tatlım o zaman. Ne güzel işte. Kramp gibi bir sorun yaşıyorsan havuzdan yarım saat önce yarım muz ye kalan yarıyıda çıktıktan yarım saat sonra ye. kramp olmasa bile kas ağrını azaltır.
Bir aydır hiç gidemedim ben havuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…