- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Günaydın takımım.
Haftasonu şehir dışındaydım.Cumartesi grip diye iğne oldum tam toparladım. Pazartesi döndüm ama soluğu hastanede aldım. Biraz daha iyiyim onca yediğim serumdan sonra.
Yazamadığım için özür dilerim.
Takıma bu kadar ara verdim benim durumum nolcak @erigim takımdan çıkmak istemiyorum ama kural ihlali mi yapmış oluyorum.
Geçmiş olsun izin istediğin için sorun yok çıkmıyordu ayrıca tatilde zayıfladı mi yanı birde korka korka gidiyordunbu arada 81 .6 kiloyum yeniden 83 ten düştüm çok şükür
oo geçmiş olsun kas gevşetici sur usyunede sıcak su torbası köy ve @ruzgarinannesine uyma yime çikolataGunaydin kizlaaaar..
Gece nasil bir ters yatmissam, boynum tutulmus, cok agriyor..
Bugun tadim yok yaa.. Brn bir kahve iceyim de ayilayim bari
Yeme yeme yedikte ne oldu paket paket margarin değil bildiğin koli ile vücudumuzda taşıyoruzGünaydın kızlar bugün evdeyim yarın 24 saatlik bir nöbet beni bekliyor.iki günlük yemek yapmam lazım çocuklara pasta yapıp bırakmam lazım. Inşaallah nefsime hakim llurumda yememAllahım bana yardım et
Yaa sorma iste, en kotusu de bu. Ben 2 haftadir dogru duzgun bisey yapmiyorum, yakinda isyan cikacak evdeGünaydın kızlar bugün evdeyim yarın 24 saatlik bir nöbet beni bekliyor.iki günlük yemek yapmam lazım çocuklara pasta yapıp bırakmam lazım. Inşaallah nefsime hakim llurumda yememAllahım bana yardım et
Al benden de o kadarValla 3 kere okudum anlamadam ne demek istedigini
oo geçmiş olsun kas gevşetici sur usyunede sıcak su torbası köy ve @ruzgarinannesine uyma yime çikolata
Selam kizlar sabah kalktim.okula.gittim ilk ders bosdu ( icine dogmustu)
Sabah:1 muz, 1süt
Öğle: Foto ekli
Ekte foto yok ki cansucum
Aksam: Allah kerim.. Annem artik ne pisirdeyse yada kendime protein tozuyla icecek yaparim..umarim bu menüde taslanmam
11.5 lt su mu 1.5 olcakti heralde :)) leslie 3 ml yap ceZa verdm sana hadi bakiiimmDun cok gec kaldimm yazmstm ya arkadasa gtmstk yolda uyumusum ben menumu yazamdm
Menu
Sabah
1 armut.
1 dilim elma
1 nescafe
1 penrli kraker
Ogle
Corba
Az sucuklu 2 yumurta
1 lavas
Aksam
Herseyden az az tattm fakat toplmda yinede fazla oldu biliyrm
Su
1 1.5 lt
Spor yok malaseff
Banami sordun @erigim ?Neyi anlamadiniz ?
Ya sabah sporu kuzey uyaniyo fln bseler dedin ya sabah onu anlamadm kahve ismarlim flnNeyi anlamadiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?