Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu arada 81 .6 kiloyum yeniden 83 ten düştüm çok şükür
Geçmiş olsun izin istediğin için sorun yok çıkmıyordu ayrıca tatilde zayıfladı mi yanı birde korka korka gidiyordun
Gunaydin kizlaaaar..
Gece nasil bir ters yatmissam, boynum tutulmus, cok agriyor..
Bugun tadim yok yaa.. Brn bir kahve iceyim de ayilayim bari
oo geçmiş olsun kas gevşetici sur usyunede sıcak su torbası köy ve @ruzgarinannesine uyma yime çikolata

Günaydın kızlar bugün evdeyim yarın 24 saatlik bir nöbet beni bekliyor.iki günlük yemek yapmam lazım çocuklara pasta yapıp bırakmam lazım. Inşaallah nefsime hakim llurumda yemem Allahım bana yardım et
Yeme yeme yedikte ne oldu paket paket margarin değil bildiğin koli ile vücudumuzda taşıyoruz
Nasıl bir kamu bu böyle sağlık sektorumu 24saat nöbet :?
Bak benim dolaptada pasta var yemiycem duruyo bayatlar yarın atarim

Kızlar su spor yarışmasına gidelim ben katılıyorum mecbur hergun spor yapmış oluruz :)

Günaydın kızlar bugün evdeyim yarın 24 saatlik bir nöbet beni bekliyor.iki günlük yemek yapmam lazım çocuklara pasta yapıp bırakmam lazım. Inşaallah nefsime hakim llurumda yemem Allahım bana yardım et
Yaa sorma iste, en kotusu de bu. Ben 2 haftadir dogru duzgun bisey yapmiyorum, yakinda isyan cikacak evde

oo geçmiş olsun kas gevşetici sur usyunede sıcak su torbası köy ve @ruzgarinannesine uyma yime çikolata[/QUOTE]

Yok kiiiz yermiyim. O beni de kendisi gibi şişko yapmaya çalışıyor

Selam kizlar sabah kalktim.okula.gittim ilk ders bosdu ( icine dogmustu )
Sabah:1 muz, 1süt
Öğle: Foto ekli

Aksam: Allah kerim.. Annem artik ne pisirdeyse yada kendime protein tozuyla icecek yaparim..umarim bu menüde taslanmam

M Merve ya bugunku kursm kotu gecti kasıldım nedense ..moralm bozuldu ve bacaklarm feln agryo su an yani hani sıkıyolrms gbi degsk..pek bole olmuyodu neden acaba ki bilemedm

Dun cok gec kaldimm yazmstm ya arkadasa gtmstk yolda uyumusum ben menumu yazamdm
Menu
Sabah
1 armut.
1 dilim elma
1 nescafe
1 penrli kraker
Ogle
Corba
Az sucuklu 2 yumurta
1 lavas
Aksam
Herseyden az az tattm fakat toplmda yinede fazla oldu biliyrm
Su
1 1.5 lt
Spor yok malaseff

11.5 lt su mu 1.5 olcakti heralde :)) leslie 3 ml yap ceZa verdm sana hadi bakiiimm

Ayy Kanguru_ canim su an bacaklrm tutmuyo ama yinede elmden geleni yapmya calscm cezan basim ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…