Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü
Kahvaltı: 1 Muz
Ara: 10 fındık
Öğle: haşlanmış tavuklu salata
Ara:1 ayran
Akşam: 1 kase tarhana, Bol salata, Haşlanmış tavuk ve 2 kaşık pilav

Su: 2 litre
Spor: 40 dk yürüyüş

Kizlar ben armutu cok tuketrm cokda severm hani bi armut turu varya adni blmiytm ama baya bi buyuk ve sert acaba seker orani olrk yada kalori olrk sornmu?
deveci canım ortalama 2,5 meyve ediyor bir tanesi yani oldukça fazla yarısını tüket mümkünse
Kızlar selam

Dünkü menüm

Sabah: torku bisküvi (yarısı)

Öğlen: çorba, nohut, kısır, yoğurt

Akşam: kıymalı menemen

Bugünkü menü

Sabah; simit

Öğlen: çorba, 4 köfte, salata, yoğurt

Ara; 3 çatal kek

Akşam: pırasa, yoğurt

@erigim canım izne de çıkıcam ya işleri toparlamaya çalışıyorum.
tatlım ne zaman dönecektin 23 unde mi seni izne ayırmıyorum bi hafta bildirimsiz yazarım sonraki hafta ikiye böleriz msjdan muaf tutarım izin yok sana

Tamam canım nasıl istiyorsan öyle yap :)))

İyi aksamlar kizlar, bugun yemegi cok fazla kacirdim ben yaa, midem sisti resmen, @ruzgarinannesii senin ahın mı tuttu yoksa
Menum
Sabah
Klasik kahvaltim
Ara yesil cay,ayva
Oglen
Salata,corba
Ara
Yeni dunya, elma
Aksam
Lahana yemegi
4 kofte
1 catal makarna
Yogurt

Hey bakın =)

Niye aşerir ki bir gebe?

Yediğimiz içtiğimiz bütün gıdalar ince ve kalın barsaklardan geçip en küçük parçalarına ayrıldıktan sonra ,karaciğer tarafından ayıklaması yapılır. Karaciğeriniz bu maddeler vücutta kalsın ,bumaddeler gidebilir diye bir ayıklama yapar. Atılanlar dışkıyla atılırken, vücutta kalanlar ise kan dolaşımının içine verilirler. Sürekli kan dolaşımımızın içinde yüzlerce madde dolanıpdurur bu sayede. Yeni bir hücre oluştururken de bedeniniz bu maddeleri kullanarak hücrenizi oluşturur.

Gebelikteyse onbinlerce hücre oluşmak zorundadır ve bebeğinizin hücre oluşturabilmesi için gereken kaynak; sizin yediklerinizden gelen maddelerya da vücudunuzda bulunan maddelerdir.Sizin vücudunuzda herhangi bir maddenin açığı varsa karaciğeriniz bunu saptar. Ve en etkili şekilde hangi gıdadan alabilecek ve tamamlayabilecekseniz size o gıdayı istettirir. Ve sadece daha önce tadına bakmış olduğunuz bir gıdayı canınız çekecektir. ( bu gıdanın ismi vardır ekşi ya da tatlı aşerenlerden bahsetmiyorum) (toprak ve kağıt peçete de buna dahildir. Bir şekilde yutmuşsunuzdur. ) Daha önceden tüketmemiş olduğunuz bir gıdayı asla aşermezsiniz. Karaciğeriniz eksik maddeyi tamamlamak için size o gıdayı istettirir. Siz tükettiğinizde ; o maddeyi tamamlarsanız ve artık o gıdaya ilgi duymazsınız. Ama tüketene kadar da canınız sürekli o gıdayı isteyecektir. Demek ki bu aşerilen gıda kesinlikle tüketilmelidir. İşin diğer bir yönü de yazın kış gıdaları; kışın da yazın üretilen gıdaları istetecektir karaciğeriniz.

Etrafınızdakiler bazen kapris yaptığınızı düşünse de aş ermeniz psikolojik değil fizyolojiktir. Eksik madde elzem yiyecekle kapatıldığında sorun çözülecektir. Güzel gebelikler diliyorum
(alıntı tabi ki )

Ahhh ahh essek kafam, zaten hepi topu 1 cocuk yapacaktim, hamileyken aş erip kocsyi surundurmek vardi yaaa, neyse, gecti artik

tatlımm çok geçmiş olsunn

Bu arada geçmişte çok birikmiş ama okuyamıyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Hamişlerimiz keseleri görcektiniz kalp atışlarını duydunuz mu görüşmeyeli.
biz şimdilik iyiyiz teyzesi. cumartesi günü hem bebişi gördük, hem kalp atışını duyduk çok şükür elhamdülillah

süpermiş

Ahhh ahh essek kafam, zaten hepi topu 1 cocuk yapacaktim, hamileyken aş erip kocsyi surundurmek vardi yaaa, neyse, gecti artik

heeeyyyyy çıtır hatunlar nerelerdesiniz????? ben geldimmmmm

işlerimi toparladım. şimdide sütümü içip ceviz yiyorummm

ilk gebeligim de(dusuk) gece uçtu ıspanaklı gözleme kokusu duydum olmadığını bildiğim halde gidip mutfağa baktım ya Annem ertesi gün yapmisti
Kuzeyde temmuzda portakal nasıl ama kokusu burnunda şöyle sulu sulu eşim gitti buldu allahtan şimdi herşey kolay bulunuyor

Bence çok mantıklı bu vücudun istemesi olayı. Aşerme konusunda fikrim yok ama kan değerim düşünce kahve telvesi yemek isterim. Kan değerim normale dönünce kahve içmek bile aklıma gelmez. Aşermede bu açıdan mantıklı.
Eriğim güzel şeyler aşermişsin sen bak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…