- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Günaydın kızlar haftasonunuz çok güzel geçsin inşallah :)
Aynen canım 9sy dusubuo kendini yene boşahmmmaslında bi yandan da aklımda acaba yaptırsamıydım diye bi düşünce olmasından iyidir sanırım
Supermis
günaydın canım nasılsın :)Günaydın kızlar haftasonunuz çok güzel geçsin inşallah :)
Slim in 6ya bir baj derim ebru sevmeyenler için muhteşem bende çok ise yaramıştı fakat bu kiloda yapamam en kötü 65olmaliyim ki baslayim ama 63ken 55gibu girunuyordum tabi 6gun egzersiz bir gün dinlenme part birle baaliyorsun start up burn up diye uç partta bitiyorAynen canım 9sy dusubuo kendini yene boşa
Yok canım gerçekten seviyorum zorunlılıktan yapıcam ben hareketli yaparken kendi kendime düşünebileceğim Sporlar seviyorum Pilateste yok nefese dikkat et kaçıncıda kaldın onu say az daha dayan diye kendini teselli et falan filan bana tersebru Şallı 21günde yağlarınızdan kurtulun videosunu yapıcam ama Pilates kilo verdirmiyor diye biliyorum bütün vücudu çalıştırıyor o videoda ben zamanında Pilates ağırlıklı spor yaparak kilo vermiştim 54tüm 52olmuştum ama fark7kg kas yapmış olmamdı yani kızlar artı bile çıkabilirim birkaç hafta sonra fazla abartmamam gerek
Sen yaparsin canim dukanla cok kilo veren var gercekdenGünaydın
Nasılsınız kendim için büyük bir kararla bugün itibariyle dukana başladım
Daha önce çok karşı çıktığım bir diyetti ama kitabını okuyunca fikrim değişti tamda benim gibi sürekli diyet bozan al ver yerinde sayan biri için ideal gorunuyor (emziriyorum fakat onun içinde kolaylıkları var) diyete şubatta başlamıştım sonuç 10ay oldu neredeyse verdiğim kilo 4
Çok oyalandim çok Vazgeçtim
Eşim seni her haline seviyorum dedikce ben saldim aslinda benim morelimi bozmak istemiyirdu ama bana iyilik etmiyordu .unuttuğum şey tam karsimdaydi oysa ben beni bu halimle sevmiyorumaynadaki 35yasindaki bedeni sevmiyorum oysa yıllarca herkes aaa çok küçük gosteriyorsun derken şimdi yaşından büyük gösteren bu bedeni sevmiyorum bol giyinmeyi paspal durmayı sevmiyorum
Dün topuklu ayakkabı giyemedigimi fark ettim tamam kuzeyi taşıyorum dusme riskin var ama en azından eşim izinliyken güzel giyinip gezmek isterim(kuzeyi o taşır) sırf bu yüzden dün çizme alamadım
Kilolarinizi yüzünden vazgeçmeyen biktim
Kızlar daha çok yardiminiza ihtiyacım var
bunlar hep mutsuzluktan kendini sevmedikce etrafında önceleri çıkıyor çocuktan sonra iki kere kapıyı çekip cikmisligim var eşim geri çevirdiSen yaparsin canim dukanla cok kilo veren var gercekden
Benimde biseler yapmam lazim ama senden 2 gun izin istiyorum canim coooook sikkin
Kizlar sizdende bana dua etmenizi istiyorum lutfen sikintilarimdan kurtulmam icin dua edin bana safer ayi sikintisini belasini gpsterdi bana esimle aram hic iyi degil bosanmayi dusunuyorum dun onada soyledigmde tamam sen kagidi getir ben imzalarim desi cok morelim boauk o yuzden sonra konustu oyle denek iatemedigini anlatti ama o soz aklimdan cikmiyo bi turlu kafami toplarlamak icn 1 2 gun girmcm buraya sadece dua sayfasina girip bildrm yapcam Allah a emanet olun
çok güzel bir karar kaptan ama o kadar üzülmene gerek yok kendini sıkmana da gerek yok düzenli spor ve sağlıklı beslenme bu kadar günlük koşuşturmacaları spordan saymaz ve her güne bir spor sıkıştırırsan çok kolay birşey spor yaptıkça mutlu oluyor zaten insan senden menüden çok spor bekliyorum ben artık ve mutlaka aç yat karnının boş olduğunu hisset yani hafiften ziller çalmaya başlasın yoksa kilo filan verilmiyor bunu da öğrendim şu iki ay içerisinde yazılı bir metin var mı bilmiyorum ama tecrübeyle sabitGünaydın
Daha önce çok karşı çıktığım bir diyetti ama kitabını okuyunca fikrim değişti tamda benim gibi sürekli diyet bozan al ver yerinde sayan biri için ideal gorunuyor (emziriyorum fakat onun içinde kolaylıkları var) diyete şubatta başlamıştım sonuç 10ay oldu neredeyse verdiğim kilo 4
Eşim seni her haline seviyorum dedikce ben saldim aslinda benim morelimi bozmak istemiyirdu ama bana iyilik etmiyordu .unuttuğum şey tam karsimdaydi oysa ben beni bu halimle sevmiyorumaynadaki 35yasindaki bedeni sevmiyorum oysa yıllarca herkes aaa çok küçük gosteriyorsun derken şimdi yaşından büyük gösteren bu bedeni sevmiyorum bol giyinmeyi paspal durmayı sevmiyorum
Dün topuklu ayakkabı giyemedigimi fark ettim tamam kuzeyi taşıyorum dusme riskin var ama en azından eşim izinliyken güzel giyinip gezmek isterim(kuzeyi o taşır) sırf bu yüzden dün çizme alamadım
Evet aç yatmadan olmuyor birde agzindan bal damlıyorçok güzel bir karar kaptan ama o kadar üzülmene gerek yok kendini sıkmana da gerek yok düzenli spor ve sağlıklı beslenme bu kadar günlük koşuşturmacaları spordan saymaz ve her güne bir spor sıkıştırırsan çok kolay birşey spor yaptıkça mutlu oluyor zaten insan senden menüden çok spor bekliyorum ben artık ve mutlaka aç yat karnının boş olduğunu hisset yani hafiften ziller çalmaya başlasın yoksa kilo filan verilmiyor bunu da öğrendim şu iki ay içerisinde yazılı bir metin var mı bilmiyorum ama tecrübeyle sabitleslie iyi kilo verdiriyor koşu banında da tempoyu bir hızlı bir yavaş yaparsan diyecek birşey yok zaten eriyip gidersin 10ayda 4kg vermişsin ama 5ayı geçmez benimle aynı kiloya gelmen
oda aynisini dedi zaten sen bosanalim derken ben kirilmiyomuyum bosanmak istiyosan zorla tutamam ki sen8 fln dedi ama morelim bozuldu aynen dedigin gibi bunlar mutsuzlukdan saldircak yer ariyorum hresmen 2 gun dinlenim yarinda dugun vat zaten gitmek istemyrm ama mecbur gtcm kendinize iyi bakin p.tesiye kdrbunlar hep mutsuzluktan kendini sevmedikce etrafında önceleri çıkıyor çocuktan sonra iki kere kapıyı çekip cikmisligim var eşim geri çevirdi
Sen bu sözü bu kadar rahat söylüyorsun da eşinin tamam demesine neden uzuluyorsun neden ben bu sözü bu kadar rahat söylerken onu kirdigimi düşünmüyorum demiyosun
Erkeklere rest cekmek içimizde var ama rest cekerkende düşünmek gerek
İçini ferah tut o kissasa kissas yapmış
Olay gerçekten boşanmak olsa böyle kolay mi ilerler sanıyorsun bi bak cevrene hiç böyle hadi kağıdı getir bosanalim diyerek biten olmuş mu
İki gün izin sana ptesi yakana yapisirim bol bol ibadet et
Unutma Rabbim her kötülükten korur belayi çağırma pozitif dusun
Bu bir sinavdi senin için
"Laf ağızdan çıkana kadar senin kolendir, çıktıktan sonra sen onun kölesi" pişman olacağın kiracagin laflar söylemek kirilmayasin tatlim
Üzülme canım. Ne demiştik? Kendimizden nefret etmek yok! Bir laf var elin kesikse kolu kesiklere bak, şükret! Elhamdülillah bizim tüm uzuvlarımız tam. Seni seven bir eşin var. Birçok kişinin isteyipte sahip olamadığı çocuğun var ve çalışmak zorunda değilsin ona bakıyorsun. Topuklu ayakkabı giyemiyor olabilirsin ama sakat yada çocuğunu dahi taşıyamıyacak kadar obezde değilsin. Üstelik hormonlarında bir bozukluk da yok, kolaylıkla kilo verebilirsin. Sadece biz zihinlerimize engel koyuyoruz. Ben 55 kg olduktan sonra neden kilo aldım? Çünkü bir zamanlar diyetisyen bana 55 kg olman gerek demişti ve bu benim için inanılmaz, ulaşılamaz bir hedefti. Farkına varmadan tamda oraya bir sınır koymuşum. Ama onu yıkmalıyım. Farkına varmadan koyduğumız sınırları yıkmalıyız. Evet çok yedik ve kilo aldık. Çok yemek israftır evet. Belkide bunların başımıza gelmesinin sebebi dünya üzerine inen rızkın başka insanlar için olan kısmını da yemek. Ama rabbimin rahmeti gazabını geçmiştir. Pişmanız, af dileyip onun rahmetine sığınmalıyız. Bizi bu durumdan kurtarması için dua etmeliyiz ve zihnimizdeki engelleri yıkmalıyız. Mükemmel bir şekilde yaratılmışız sadece vucudumuza görevini tam olarak yapabilmesi için yardım etmeliyiz.Günaydın
Üzülme demesi kolay biliyorum ama çevremde gördüğğm kadarıyla eşler arasında böyle şeyler olur ve atlatıldığı zaman aradaki ilişki eskisinden çok daha güzel olur. Bir ipi çekip kopardığını düşün. Sonra orayı bağladığını hayal et. Artık ipin en sağlam kısmı bağladığın kısmıdır. Ordan koparman çok zordur. İlişkilerde böyle. Erkek milleti gururuna çok düşkün sen boşanmak istiyorum deyince dizilerde olduğu gibi olmuyor gerçek hayatta. Olan olmuş. Bir yuva yıkıldığı zaman biz farketmiyoruz ama tüm gök sarsılıyor, rabbimin nazarında yuvalarımız çok kıymetli. Şeytan senin aklına o anı getirip duruyor olabilir inadına eşine destek ol, aranızdaki bağı düğümle ve eskisinden çok daha fazla sevin birbirinizi. Atalarımız doğru söylemiş, yuvayı dişi kuş yapar. Aranızdaki bağıda senden başka hiçkimse düzeltemez.Sen yaparsin canim dukanla cok kilo veren var gercekden
Benimde biseler yapmam lazim ama senden 2 gun izin istiyorum canim coooook sikkin
Kizlar sizdende bana dua etmenizi istiyorum lutfen sikintilarimdan kurtulmam icin dua edin bana safer ayi sikintisini belasini gpsterdi bana esimle aram hic iyi degil bosanmayi dusunuyorum dun onada soyledigmde tamam sen kagidi getir ben imzalarim desi cok morelim boauk o yuzden sonra konustu oyle denek iatemedigini anlatti ama o soz aklimdan cikmiyo bi turlu kafami toplarlamak icn 1 2 gun girmcm buraya sadece dua sayfasina girip bildrm yapcam Allah a emanet olun
bunlar hep mutsuzluktan kendini sevmedikce etrafında önceleri çıkıyor çocuktan sonra iki kere kapıyı çekip cikmisligim var eşim geri çevirdi
Sen bu sözü bu kadar rahat söylüyorsun da eşinin tamam demesine neden uzuluyorsun neden ben bu sözü bu kadar rahat söylerken onu kirdigimi düşünmüyorum demiyosun
Erkeklere rest cekmek içimizde var ama rest cekerkende düşünmek gerek
İçini ferah tut o kissasa kissas yapmış
Olay gerçekten boşanmak olsa böyle kolay mi ilerler sanıyorsun bi bak cevrene hiç böyle hadi kağıdı getir bosanalim diyerek biten olmuş mu
İki gün izin sana ptesi yakana yapisirim bol bol ibadet et
Unutma Rabbim her kötülükten korur belayi çağırma pozitif dusun
Bu bir sinavdi senin için
"Laf ağızdan çıkana kadar senin kolendir, çıktıktan sonra sen onun kölesi" pişman olacağın kiracagin laflar söylemek kirilmayasin tatlim
Hadi bakalım birbirinizin daha fazla kirmayin toparlan geloda aynisini dedi zaten sen bosanalim derken ben kirilmiyomuyum bosanmak istiyosan zorla tutamam ki sen8 fln dedi ama morelim bozuldu aynen dedigin gibi bunlar mutsuzlukdan saldircak yer ariyorum hresmen 2 gun dinlenim yarinda dugun vat zaten gitmek istemyrm ama mecbur gtcm kendinize iyi bakin p.tesiye kdr
tabi ki çok sukur sorunda bu yediklerimizin çok azını bile bulaman insanlar var ve biz doyumsuzca aç Gözlüce yiyoruz sonuçta yakamizi bırakmıyor işte işin özeti topuklu ayakkabı isin özü irademizi kontrol edememekÜzülme canım. Ne demiştik? Kendimizden nefret etmek yok! Bir laf var elin kesikse kolu kesiklere bak, şükret! Elhamdülillah bizim tüm uzuvlarımız tam. Seni seven bir eşin var. Birçok kişinin isteyipte sahip olamadığı çocuğun var ve çalışmak zorunda değilsin ona bakıyorsun. Topuklu ayakkabı giyemiyor olabilirsin ama sakat yada çocuğunu dahi taşıyamıyacak kadar obezde değilsin. Üstelik hormonlarında bir bozukluk da yok, kolaylıkla kilo verebilirsin. Sadece biz zihinlerimize engel koyuyoruz. Ben 55 kg olduktan sonra neden kilo aldım? Çünkü bir zamanlar diyetisyen bana 55 kg olman gerek demişti ve bu benim için inanılmaz, ulaşılamaz bir hedefti. Farkına varmadan tamda oraya bir sınır koymuşum. Ama onu yıkmalıyım. Farkına varmadan koyduğumız sınırları yıkmalıyız. Evet çok yedik ve kilo aldık. Çok yemek israftır evet. Belkide bunların başımıza gelmesinin sebebi dünya üzerine inen rızkın başka insanlar için olan kısmını da yemek. Ama rabbimin rahmeti gazabını geçmiştir. Pişmanız, af dileyip onun rahmetine sığınmalıyız. Bizi bu durumdan kurtarması için dua etmeliyiz ve zihnimizdeki engelleri yıkmalıyız. Mükemmel bir şekilde yaratılmışız sadece vucudumuza görevini tam olarak yapabilmesi için yardım etmeliyiz.
Üzülme demesi kolay biliyorum ama çevremde gördüğğm kadarıyla eşler arasında böyle şeyler olur ve atlatıldığı zaman aradaki ilişki eskisinden çok daha güzel olur. Bir ipi çekip kopardığını düşün. Sonra orayı bağladığını hayal et. Artık ipin en sağlam kısmı bağladığın kısmıdır. Ordan koparman çok zordur. İlişkilerde böyle. Erkek milleti gururuna çok düşkün sen boşanmak istiyorum deyince dizilerde olduğu gibi olmuyor gerçek hayatta. Olan olmuş. Bir yuva yıkıldığı zaman biz farketmiyoruz ama tüm gök sarsılıyor, rabbimin nazarında yuvalarımız çok kıymetli. Şeytan senin aklına o anı getirip duruyor olabilir inadına eşine destek ol, aranızdaki bağı düğümle ve eskisinden çok daha fazla sevin birbirinizi. Atalarımız doğru söylemiş, yuvayı dişi kuş yapar. Aranızdaki bağıda senden başka hiçkimse düzeltemez.
Çok doğru. Bence bu boşanalım lafları falan hep dizi özentiliği oysa bu gerçek hayat. Rabbim sınamasın ama evlendiğim zaman eşime Allahın izniyle böyle birşeyi ciddi düşünmedükçe asla söylememeyi düşünüyorum. Naz yapılamayacak kadar ciddi birşey bu.
İste tam da bu ruh hali icinde 2 hafta once mont alirken gaza geldimGünaydın
Sen yaparsin canim dukanla cok kilo veren var gercekden
Anaaam sabah kahvalti da esimle kizim yedi, ben oylece baktimHanı yada benim 50g pastirmam kafayimi yedi. Ne sabahtan beri aynı nakarat
Aynen katılıyorum kadınların ruh hali değişiyor hormonlardan hep EE erkeklerde sürekli naz cekemiyor hele lihusalik içine canavar kaciyo sen bana Ayfer dedin diye agladigimi biliyorum allahtan çabuk geçti yoksa eşim tirlatacaktiİste tam da bu ruh hali icinde 2 hafta once mont alirken gaza geldimveee bak iste 3 kilo gitti bile biz bunu basarabiliriz, bebislerimizin fit ve hos gorunumlu anneleri olabiliriz...
Ay csnim yaa, uzme kendini.. Aramiza hosgeldin... Dogumdan sonrski ilk 2 yilda hemen hemen tum ciftlerin yasadiklarini yasamissiniz. Emin ol yalniz degilsiniz. Biz 11 yillik evliyiz, kizim dogduktan sonra, aman allahim, her konuda zitlasir olduk esimle.. Ve hemen hrmen tum arkadaslarim da ayni seyleri yasadilar.. Sorununuz ne bilmiyorum ama, oncelikle sakinlesim, bu bir surec, gelip geciyor meraklanma.. Dertlesmek istersen buradayim
Allah affetsin hiç aramam sevmemde hele böyle dışarda rüzgarlı teraslarda kurutuluyorya uff heryer sinek onu girdukten sonra zaten ekimi sürmedim dipnot pastırma bıçakçılari muhendislerden daha fazla maaş alırlar ve asıl ustası kayseri değil sivastirAnaaam sabah kahvalti da esimle kizim yedi, ben oylece baktim
kız bu gidişle ikinci mezunumuz olacaksın hadi :)Ara:
Fındık fıstık
Biraz nar
Öğle: saat 1de
2lahmacun
Ayran
Soğan piyazı
Biraz Domates ve salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?