Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

[/QUOTE]

Vallahi ben afiyetle mideye indirdim, sana da tavsiye ederim

@erigim tok oldugum.icin tadimlik.aldim.yesil fasulyeden.

kimyager1508 belirsizlik her gercekten daha acidir insallah hicbirsey yoktur ama varsada bilmekte fayda var en azindan kafanda soru isareti kalmaz.

judiee o kiloda olacagim ve bacaklarimi begenmigcem gercig anliyorum seni sadece kilo degil ne kadar SIKi yada ne kadar yag orani var oda etkiliyor elbette.

Ahufizar kimyagerim hakli senin gibi tertiplisini hanim hanimcigini bende daha görmedjm

Yarin sabah arkadasla kahvtiya gidecegim sanirim.yani plan proje öyle gözüküyor karatay kahvaltisi yapmaya calisacagim

Canim bence de yaptir, aklinda kalmasin... Ben 2 i test ve ayrintili ultrason yaptirmistim...

haklısınız sanırım

[/QUOTE]
Yok canım gerçekten seviyorum zorunlılıktan yapıcam ben hareketli yaparken kendi kendime düşünebileceğim Sporlar seviyorum Pilateste yok nefese dikkat et kaçıncıda kaldın onu say az daha dayan diye kendini teselli et falan filan bana ters ebru Şallı 21günde yağlarınızdan kurtulun videosunu yapıcam ama Pilates kilo verdirmiyor diye biliyorum bütün vücudu çalıştırıyor o videoda ben zamanında Pilates ağırlıklı spor yaparak kilo vermiştim 54tüm 52olmuştum ama fark7kg kas yapmış olmamdı yani kızlar artı bile çıkabilirim birkaç hafta sonra fazla abartmamam gerek

Boy 150ama İdeal kilom 42gösteriyor ben 49diyelim yani baya baya bacak oluyor zaten genetik olarak da alt taraf çabuk kas yapıyorum

Yok canım gerçekten seviyorum zorunlılıktan yapıcam ben hareketli yaparken kendi kendime düşünebileceğim Sporlar seviyorum Pilateste yok nefese dikkat et kaçıncıda kaldın onu say az daha dayan diye kendini teselli et falan filan bana ters ebru Şallı 21günde yağlarınızdan kurtulun videosunu yapıcam ama Pilates kilo verdirmiyor diye biliyorum bütün vücudu çalıştırıyor o videoda ben zamanında Pilates ağırlıklı spor yaparak kilo vermiştim 54tüm 52olmuştum ama fark7kg kas yapmış olmamdı yani kızlar artı bile çıkabilirim birkaç hafta sonra fazla abartmamam gerek[/QUOTE]
Pilatesi sevmiyorum olacaktı sözlüğümün oyunları hep bunlar

canım eğer doğru baktıysam erkek çıkıyor. bende erkek hissediyorum zaten senin nasıl çıkıyor?

canım aşk olsun ne özürü, bidaha duymayalım böyle şeyleri biz takımız nede olsa

Benim de erkek çıkıyor cnm

56 57civarı başladım 48.8şuan 8kg verdim yani yaklaşık olarak
Maşallah sana ya....
Sen beni bi dusun o zaman,bacak falan diyorsun...
150 boy ve 63 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…