56 57civarı başladım 48.8şuan 8kg verdim yani yaklaşık olarakMerak ettim canim, kac kiloydun ki sen, kac kilo verdin?
Sadece kan vereceksin bilmekten zarar gelmez bence ben Dr yaptiriyorum ama sonuç ne olursa olsun tahliye(kurtaj) istemiyorum dedimyani yaptır mı diyorsun?
hmmmSadece kan vereceksin bilmekten zarar gelmez bence ben Dr yaptiriyorum ama sonuç ne olursa olsun tahliye(kurtaj) istemiyorum dedim
[/QUOTE]E Etabiti
Ya bende ondan alcam kaç seferdir vazgeçiyorum diyetisyenin verdiği listede yok diye. Sakıncası olur mu ki acaba. Ben çok severim.
judiee
Judie kız judie ben sana taa ilk tanıştığımızda bu kadar çeşit spor denedin artık senden plates bekliyoruz demedim mi?nerden başlıycaksın yapmaya. Yani kura mı gidicen yoksa ch video falan mk? Seversin seversin zamanla.
@erigim yinede izne ayrılmam iyi oldu. Diyetisyenin verdiği listeyle kilo vercek miyim vermiycek miyim strese girerdim diğer türlü. İşin ucunda takımım var çünkü. Böyle kafam rahat oldu. Diyetisyen listesiyle kilo veriliyormuş. İnandım nihayet.
Oyyy darisi basima, ne diyeyim ki56 57civarı başladım 48.8şuan 8kg verdim yani yaklaşık olarak
Canim bence de yaptir, aklinda kalmasin... Ben 2 i test ve ayrintili ultrason yaptirmistim...hmmmaslında bi yandan da aklımda acaba yaptırsamıydım diye bi düşünce olmasından iyidir sanırım
Boy ne kadardu unuttum hatirlatirmisin ?56 57civarı başladım 48.8şuan 8kg verdim yani yaklaşık olarak
Boy ne kadardu unuttum hatirlatirmisin ?56 57civarı başladım 48.8şuan 8kg verdim yani yaklaşık olarak
Canim bence de yaptir, aklinda kalmasin... Ben 2 i test ve ayrintili ultrason yaptirmistim...
@erigim tok oldugum.icin tadimlik.aldim.yesil fasulyeden.
kimyager1508 belirsizlik her gercekten daha acidir insallah hicbirsey yoktur ama varsada bilmekte fayda var en azindan kafanda soru isareti kalmaz.
judiee o kiloda olacagim ve bacaklarimi begenmigcem gercig anliyorum seni sadece kilo degil ne kadar SIKi yada ne kadar yag orani var oda etkiliyor elbette.
Ahufizar kimyagerim hakli senin gibi tertiplisini hanim hanimcigini bende daha görmedjm
Yarin sabah arkadasla kahvtiya gidecegim sanirim.yani plan proje öyle gözüküyorkaratay kahvaltisi yapmaya calisacagim
canım benim hatırladığım 150 falandı, eğer yanlış hatırlamıyorsamBoy ne kadardu unuttum hatirlatirmisin ?
[/QUOTE]E Etabiti
Ya bende ondan alcam kaç seferdir vazgeçiyorum diyetisyenin verdiği listede yok diye. Sakıncası olur mu ki acaba. Ben çok severim.
judiee
Judie kız judie ben sana taa ilk tanıştığımızda bu kadar çeşit spor denedin artık senden plates bekliyoruz demedim mi?nerden başlıycaksın yapmaya. Yani kura mı gidicen yoksa ch video falan mk? Seversin seversin zamanla.
@erigim yinede izne ayrılmam iyi oldu. Diyetisyenin verdiği listeyle kilo vercek miyim vermiycek miyim strese girerdim diğer türlü. İşin ucunda takımım var çünkü. Böyle kafam rahat oldu. Diyetisyen listesiyle kilo veriliyormuş. İnandım nihayet.
Amin cümlemize :))Oyyy darisi basima, ne diyeyim ki
Boy 150ama İdeal kilom 42gösteriyor ben 49diyelim yani baya baya bacak oluyor@erigim tok oldugum.icin tadimlik.aldim.yesil fasulyeden.
kimyager1508 belirsizlik her gercekten daha acidir insallah hicbirsey yoktur ama varsada bilmekte fayda var en azindan kafanda soru isareti kalmaz.
judiee o kiloda olacagim ve bacaklarimi begenmigcem gercig anliyorum seni sadece kilo degil ne kadar SIKi yada ne kadar yag orani var oda etkiliyor elbette.
Ahufizar kimyagerim hakli senin gibi tertiplisini hanim hanimcigini bende daha görmedjm
Yarin sabah arkadasla kahvtiya gidecegim sanirim.yani plan proje öyle gözüküyorkaratay kahvaltisi yapmaya calisacagim
150Boy ne kadardu unuttum hatirlatirmisin ?
Benim de erkek çıkıyor cnmcanım eğer doğru baktıysam erkek çıkıyor. bende erkek hissediyorum zatensenin nasıl çıkıyor?
canım aşk olsun ne özürü, bidaha duymayalım böyle şeyleri biz takımız nede olsa
Maşallah sana ya....56 57civarı başladım 48.8şuan 8kg verdim yani yaklaşık olarak
Zamanla olur ya sağlıklı beslenince azalıyor çukurluklar ama bende hala var genetik bizimki annemde de vardı çünküBenim de erkek çıkıyor cnm
Maşallah sana ya....
Sen beni bi dusun o zaman,bacak falan diyorsun...
150 boy ve 63 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?