- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Dizi ozentiligiyle alakasi yok canim oyle seyler duyuyosin ki karsidan bunu soylemek farz oluyo. Dedigin gibi sabredip duzelmesini beklemem lazim bugunum hep zikirle Allahi anmakla gecti bundam snrada pyle olucak insallahÜzülme canım. Ne demiştik? Kendimizden nefret etmek yok! Bir laf var elin kesikse kolu kesiklere bak, şükret! Elhamdülillah bizim tüm uzuvlarımız tam. Seni seven bir eşin var. Birçok kişinin isteyipte sahip olamadığı çocuğun var ve çalışmak zorunda değilsin ona bakıyorsun. Topuklu ayakkabı giyemiyor olabilirsin ama sakat yada çocuğunu dahi taşıyamıyacak kadar obezde değilsin. Üstelik hormonlarında bir bozukluk da yok, kolaylıkla kilo verebilirsin. Sadece biz zihinlerimize engel koyuyoruz. Ben 55 kg olduktan sonra neden kilo aldım? Çünkü bir zamanlar diyetisyen bana 55 kg olman gerek demişti ve bu benim için inanılmaz, ulaşılamaz bir hedefti. Farkına varmadan tamda oraya bir sınır koymuşum. Ama onu yıkmalıyım. Farkına varmadan koyduğumız sınırları yıkmalıyız. Evet çok yedik ve kilo aldık. Çok yemek israftır evet. Belkide bunların başımıza gelmesinin sebebi dünya üzerine inen rızkın başka insanlar için olan kısmını da yemek. Ama rabbimin rahmeti gazabını geçmiştir. Pişmanız, af dileyip onun rahmetine sığınmalıyız. Bizi bu durumdan kurtarması için dua etmeliyiz ve zihnimizdeki engelleri yıkmalıyız. Mükemmel bir şekilde yaratılmışız sadece vucudumuza görevini tam olarak yapabilmesi için yardım etmeliyiz.
Üzülme demesi kolay biliyorum ama çevremde gördüğğm kadarıyla eşler arasında böyle şeyler olur ve atlatıldığı zaman aradaki ilişki eskisinden çok daha güzel olur. Bir ipi çekip kopardığını düşün. Sonra orayı bağladığını hayal et. Artık ipin en sağlam kısmı bağladığın kısmıdır. Ordan koparman çok zordur. İlişkilerde böyle. Erkek milleti gururuna çok düşkün sen boşanmak istiyorum deyince dizilerde olduğu gibi olmuyor gerçek hayatta. Olan olmuş. Bir yuva yıkıldığı zaman biz farketmiyoruz ama tüm gök sarsılıyor, rabbimin nazarında yuvalarımız çok kıymetli. Şeytan senin aklına o anı getirip duruyor olabilir inadına eşine destek ol, aranızdaki bağı düğümle ve eskisinden çok daha fazla sevin birbirinizi. Atalarımız doğru söylemiş, yuvayı dişi kuş yapar. Aranızdaki bağıda senden başka hiçkimse düzeltemez.
Çok doğru. Bence bu boşanalım lafları falan hep dizi özentiliği oysa bu gerçek hayat. Rabbim sınamasın ama evlendiğim zaman eşime Allahın izniyle böyle birşeyi ciddi düşünmedükçe asla söylememeyi düşünüyorum. Naz yapılamayacak kadar ciddi birşey bu.
cok sagol canim sen kac yasindasin lki 11 yillik evlisin. Dedigin gibi galiba cocuk oldukdan aonra sabrom kalmadi hic esime her spyledigine bagirir oldum sabrimi ruzgar tukettigi icin. Ben kendi hatalar8min farkina vardim buun insallah oda farkina varirda duzelir herseyİste tam da bu ruh hali icinde 2 hafta once mont alirken gaza geldimveee bak iste 3 kilo gitti bile biz bunu basarabiliriz, bebislerimizin fit ve hos gorunumlu anneleri olabiliriz...
Ay csnim yaa, uzme kendini.. Aramiza hosgeldin... Dogumdan sonrski ilk 2 yilda hemen hemen tum ciftlerin yasadiklarini yasamissiniz. Emin ol yalniz degilsiniz. Biz 11 yillik evliyiz, kizim dogduktan sonra, aman allahim, her konuda zitlasir olduk esimle.. Ve hemen hrmen tum arkadaslarim da ayni seyleri yasadilar.. Sorununuz ne bilmiyorum ama, oncelikle sakinlesim, bu bir surec, gelip geciyor meraklanma.. Dertlesmek istersen buradayim
insallah kotu olmaz canim bazilarinin coxuk oldukdan sonra daha guzel bi evliligi oluyo ama dedigin gibi evlilik sabir isteyen bi isKanguru_ inşallah tüm sorunlar düzelir hayırlısı olur. ben de evliliğim doğumdan sonra nasıl olacak merak ediyorum bol kavgalı geçecek tahmin ediyorum. uyuşuk tembel unutkan bir kocam varçünku.evlilik sabır işi bir de buna çocuk eklenince çelik gibi demirden bi sabır lazım herhalde bir de akrabalar kayinvalide vs faktörü olunca off off
Aynen katılıyorum kadınların ruh hali değişiyor hormonlardan hep EE erkeklerde sürekli naz cekemiyor hele lihusalik içine canavar kaciyo sen bana Ayfer dedin diye agladigimi biliyorum allahtan çabuk geçti yoksa eşim tirlatacakti
Aynen canım benim ablam kilolu ve bununla mutlu ben mutlu olamiyorum yanı oğlu arada şaka yapıyor 8yasinda ve çocuklar bu konularda malesef çok acımasız ben aynı durumda olmak istemiyorum oğlunun fit annesi olacağım
Allah affetsin hiç aramam sevmemde hele böyle dışarda rüzgarlı teraslarda kurutuluyorya uff heryer sinek onu girdukten sonra zaten ekimi sürmedim dipnot pastırma bıçakçılari muhendislerden daha fazla maaş alırlar ve asıl ustası kayseri değil sivastir
Pastırma eskiden kesilen etlerin bezlere sarılıp taşınırken at sırtında ter ve tuzla etin pişmesi sonucu göçebelerin buluşudur
Ay bugün kafayı siyirdim galiba pastırma ile
kız bu gidişle ikinci mezunumuz olacaksın hadi :)
bazen oluyor sağlıklı şeylere yönelmişsin en azindanhadi inşallah ama bugün hiç yemediğim kadar meyve ve kuruyemiş tükettim ya. az önce de 2-3 fındık 1kivi özel dersim vardı 6.30da ondan önce de yulaf ezmesi ve çavdar ezmesiyle yoğurt karıştırıp yedim 5-6kaşık hiç olmadığım kadar açım bugün doysam da bişeler yiyesim geliyor
Anacim hayirdir, kuzeye kardes mi geliyor kiz, pastirmaya mi as eriyorsunAynen katılıyorum kadınların ruh hali değişiyor hormonlardan hep EE erkeklerde sürekli naz cekemiyor hele lihusalik içine canavar kaciyo sen bana Ayfer dedin diye agladigimi biliyorum allahtan çabuk geçti yoksa eşim tirlatacakti
Aynen canım benim ablam kilolu ve bununla mutlu ben mutlu olamiyorum yanı oğlu arada şaka yapıyor 8yasinda ve çocuklar bu konularda malesef çok acımasız ben aynı durumda olmak istemiyorum oğlunun fit annesi olacağım
Allah affetsin hiç aramam sevmemde hele böyle dışarda rüzgarlı teraslarda kurutuluyorya uff heryer sinek onu girdukten sonra zaten ekimi sürmedim dipnot pastırma bıçakçılari muhendislerden daha fazla maaş alırlar ve asıl ustası kayseri değil sivastir
Pastırma eskiden kesilen etlerin bezlere sarılıp taşınırken at sırtında ter ve tuzla etin pişmesi sonucu göçebelerin buluşudur
Ay bugün kafayı siyirdim galiba pastırma ile
kız bu gidişle ikinci mezunumuz olacaksın hadi :)
Ohoooo kiz ben coook yasliyim, hatta grubun en yaslisiyimDizi ozentiligiyle alakasi yok canim oyle seyler duyuyosin ki karsidan bunu soylemek farz oluyo. Dedigin gibi sabredip duzelmesini beklemem lazim bugunum hep zikirle Allahi anmakla gecti bundam snrada pyle olucak insallah
cok sagol canim sen kac yasindasin lki 11 yillik evlisin. Dedigin gibi galiba cocuk oldukdan aonra sabrom kalmadi hic esime her spyledigine bagirir oldum sabrimi ruzgar tukettigi icin. Ben kendi hatalar8min farkina vardim buun insallah oda farkina varirda duzelir hersey
insallah kotu olmaz canim bazilarinin coxuk oldukdan sonra daha guzel bi evliligi oluyo ama dedigin gibi evlilik sabir isteyen bi is
hadi inşallah ama bugün hiç yemediğim kadar meyve ve kuruyemiş tükettim ya. az önce de 2-3 fındık 1kivi özel dersim vardı 6.30da ondan önce de yulaf ezmesi ve çavdar ezmesiyle yoğurt karıştırıp yedim 5-6kaşık hiç olmadığım kadar açım bugün doysam da bişeler yiyesim geliyor
bazen oluyor sağlıklı şeylere yönelmişsin en azindan
Ria var canım kuzey emmeyi bırakana kadar cikartirmiycam sonra ikinci Rabbim ol dediğinde olur kardeş şart iyi bağları olan bir kardeşi olsun birde hayırlı insanlarla karsilassinAnacim hayirdir, kuzeye kardes mi geliyor kiz, pastirmaya mi as eriyorsun
Ablam benimOhoooo kiz ben coook yasliyim, hatta grubun en yaslisiyim
37 yasindayim canim. 38 den gun aldim da caktirmiyorum
Evlilik zaten zor is canim, cocukla beraber sabirlar da azaliyor tabii k:.. Ama geciyor, duzeliyor meraklanma.. Cocuk biz kadinlarin hayatini tamamen degistiriyor. Benim hayatim resmen ters yuz oldusodysl hayatim sıfır..bedenim bambaska birseye donustu, zevk aldigim pek cok seyden vazgectim, uykusuzluk, yorgunluk,stres... Peki tum bunlara degiyor mu? Evet hem de sonuna kadar
Menum
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle
Pirasa
Yogurt
Ara
Elma,ayva
Aksam
Bol salata,karnibahar
Simdi de havuc...
Ya haftasonlari cok zor geciyor yaa.. Ozellikle disari cikinca, gozumun onunde envai cesit yiyecek... Ahhh ah simdi aklimdsn neler geciyor da... Neyyyyyyssseeee
kiz bunların miktarları nerdeEvet bazen olması gerek dimi. Bense 24 saat açım. Acaba doyma duyum mu yok mu yok ki nedir anlamadım.
Her akşamki sporumu yaptım 20 dk bisiklet, bir saat yürüyüş, mekik vs. Uyuycam şimdi hayırlı geceler hepinize.
Anaaa, benim kizimin dogum gunu de 30 ocak teyzesiii, gel beraber kutlayalimRia var canım kuzey emmeyi bırakana kadar cikartirmiycam sonra ikinci Rabbim ol dediğinde olur kardeş şart iyi bağları olan bir kardeşi olsun birde hayırlı insanlarla karsilassin
Ablam benimpeşinden ben geliyorum 30ocakta 30 a adim atmis olacagim 29ocakta 5. yilla adım atmış bir evlilik şubatta oğlum bir yasında
Herşey kış ortası benim yerde kar vardı ankaraya hiç o kadar kar yapmamıştı ben straplez gelinlikle horon oynadım kar üstünde: D ay ruhum çılgın benim bedenim ruhuna uymali artik
kiz bunların miktarları nerde
Uff eşimde dediki hanı yemek ismarlayacaktin unuttum mu aslında unutmadım erteliyordum artık kacari yok cuma barı goturuyumde tartiya etki etmesin
Hahaay nüfusta 1nisan sebep tee o yıllarda erken doğunca ben (baba askerde anne hastanede ) nüfus anne baba olmadan kayıt kabul etmemiş ancak 1nisanda yazılmış şaka gibiyimAnaaa, benim kizimin dogum gunu de 30 ocak teyzesiii, gel beraber kutlayalim
Bizim evlilik tarihimiz de 1 nisan
Yalniz degilsin, benim de 18 agustos ama kimlikte 8 kasimHahaay nüfusta 1nisan sebep tee o yıllarda erken doğunca ben (baba askerde anne hastanede ) nüfus anne baba olmadan kayıt kabul etmemiş ancak 1nisanda yazılmış şaka gibiyim
Yalniz degilsin, benim de 18 agustos ama kimlikte 8 kasimoyle sacmasapan bisey iste ee bizim gencler erkenden uyudular herhalde, kiz hadi ben yasliyim, uyku tutmadi da, sen niye yatmiyosun
Dipnot: su anda resmen acliktan uyuyamiyorum
Ben yazdımHayırlı sabahlar herkese
Milletbspor göremiyorum hiç spor nerde spor? Yapıpda yazmıyormusunuz yoksa? Bu gün pazar iş güçte yok. 100 mekik olsun çekin.
Limonlu suyumu, çayımı kahvaltımı hazırladım. Haftasonu normal(?) insanlar geç kalktıkları için (bendeniz beşte ayakta) kahvaltı daha başlamamış oluyor kendim hazırlıyorum odada. Yumurtayı haşladım oda arkadaşım uyanırmı ki vurupta kırsam diye düşünürken masanın üstüne düşürdüm, zor yakaladım yere düşcekti, böylelikle kırılmış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?