Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menu
Sabah(07:30)
2 yumurta
1kk peynir
Roka
1/2cb sütle yapılmış kahve

Ogle(12:30)
Tavuk döner (ekmeksiz yağsız)
Sodalı ayran

Aksam(17:00)
Tavuk yağsız
Sodali ayran

Ara(18:00)
Sütlü kahve

Su:3lt
Spor: 3mile leslie fast (1:02 saat,) yapacağım şimdi kuzeyi uyuttum gidiyorum

Kanguru_ inşallah tüm sorunlar düzelir hayırlısı olur. ben de evliliğim doğumdan sonra nasıl olacak merak ediyorum bol kavgalı geçecek tahmin ediyorum. uyuşuk tembel unutkan bir kocam varçünku.evlilik sabır işi bir de buna çocuk eklenince çelik gibi demirden bi sabır lazım herhalde bir de akrabalar kayinvalide vs faktörü olunca off off

Dizi ozentiligiyle alakasi yok canim oyle seyler duyuyosin ki karsidan bunu soylemek farz oluyo. Dedigin gibi sabredip duzelmesini beklemem lazim bugunum hep zikirle Allahi anmakla gecti bundam snrada pyle olucak insallah
cok sagol canim sen kac yasindasin lki 11 yillik evlisin. Dedigin gibi galiba cocuk oldukdan aonra sabrom kalmadi hic esime her spyledigine bagirir oldum sabrimi ruzgar tukettigi icin. Ben kendi hatalar8min farkina vardim buun insallah oda farkina varirda duzelir hersey
insallah kotu olmaz canim bazilarinin coxuk oldukdan sonra daha guzel bi evliligi oluyo ama dedigin gibi evlilik sabir isteyen bi is

hadi inşallah ama bugün hiç yemediğim kadar meyve ve kuruyemiş tükettim ya. az önce de 2-3 fındık 1kivi özel dersim vardı 6.30da ondan önce de yulaf ezmesi ve çavdar ezmesiyle yoğurt karıştırıp yedim 5-6kaşık hiç olmadığım kadar açım bugün doysam da bişeler yiyesim geliyor

bazen oluyor sağlıklı şeylere yönelmişsin en azindan

Anacim hayirdir, kuzeye kardes mi geliyor kiz, pastirmaya mi as eriyorsun

Ohoooo kiz ben coook yasliyim, hatta grubun en yaslisiyim
37 yasindayim canim. 38 den gun aldim da caktirmiyorum

Evlilik zaten zor is canim, cocukla beraber sabirlar da azaliyor tabii k:.. Ama geciyor, duzeliyor meraklanma.. Cocuk biz kadinlarin hayatini tamamen degistiriyor. Benim hayatim resmen ters yuz oldu sodysl hayatim sıfır..bedenim bambaska birseye donustu, zevk aldigim pek cok seyden vazgectim, uykusuzluk, yorgunluk,stres... Peki tum bunlara degiyor mu? Evet hem de sonuna kadar

Menum
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle
Pirasa
Yogurt
Ara
Elma,ayva
Aksam
Bol salata,karnibahar
Simdi de havuc...

Ya haftasonlari cok zor geciyor yaa.. Ozellikle disari cikinca, gozumun onunde envai cesit yiyecek... Ahhh ah simdi aklimdsn neler geciyor da... Neyyyyyyssseeee

bazen oluyor sağlıklı şeylere yönelmişsin en azindan

Evet bazen olması gerek dimi. Bense 24 saat açım. Acaba doyma duyum mu yok mu yok ki nedir anlamadım.

Her akşamki sporumu yaptım 20 dk bisiklet, bir saat yürüyüş, mekik vs. Uyuycam şimdi hayırlı geceler hepinize.

Anacim hayirdir, kuzeye kardes mi geliyor kiz, pastirmaya mi as eriyorsun
Ria var canım kuzey emmeyi bırakana kadar cikartirmiycam sonra ikinci Rabbim ol dediğinde olur kardeş şart iyi bağları olan bir kardeşi olsun birde hayırlı insanlarla karsilassin
Ablam benim peşinden ben geliyorum 30ocakta 30 a adim atmis olacagim 29ocakta 5. yilla adım atmış bir evlilik şubatta oğlum bir yasında
Herşey kış ortası benim yerde kar vardı ankaraya hiç o kadar kar yapmamıştı ben straplez gelinlikle horon oynadım kar üstünde: D ay ruhum çılgın benim bedenim ruhuna uymali artik

kiz bunların miktarları nerde
Uff eşimde dediki hanı yemek ismarlayacaktin unuttum mu aslında unutmadım erteliyordum artık kacari yok cuma barı goturuyumde tartiya etki etmesin

Regl döneminde su tutmamaktadır için protein ağırlıklı beslenmek ve 1.5ltden fazla su içmemek gerekmiş su kısmına katılmıyorum ama protein doğru

Anaaa, benim kizimin dogum gunu de 30 ocak teyzesiii, gel beraber kutlayalim
Bizim evlilik tarihimiz de 1 nisan

Anaaa, benim kizimin dogum gunu de 30 ocak teyzesiii, gel beraber kutlayalim
Bizim evlilik tarihimiz de 1 nisan
Hahaay nüfusta 1nisan sebep tee o yıllarda erken doğunca ben (baba askerde anne hastanede ) nüfus anne baba olmadan kayıt kabul etmemiş ancak 1nisanda yazılmış şaka gibiyim

Hahaay nüfusta 1nisan sebep tee o yıllarda erken doğunca ben (baba askerde anne hastanede ) nüfus anne baba olmadan kayıt kabul etmemiş ancak 1nisanda yazılmış şaka gibiyim
Yalniz degilsin, benim de 18 agustos ama kimlikte 8 kasim oyle sacmasapan bisey iste ee bizim gencler erkenden uyudular herhalde, kiz hadi ben yasliyim, uyku tutmadi da, sen niye yatmiyosun
Dipnot: su anda resmen acliktan uyuyamiyorum

Hayırlı sabahlar herkese
Milletbspor göremiyorum hiç spor nerde spor? Yapıpda yazmıyormusunuz yoksa? Bu gün pazar iş güçte yok. 100 mekik olsun çekin.

Limonlu suyumu, çayımı kahvaltımı hazırladım. Haftasonu normal(?) insanlar geç kalktıkları için (bendeniz beşte ayakta) kahvaltı daha başlamamış oluyor kendim hazırlıyorum odada. Yumurtayı haşladım oda arkadaşım uyanırmı ki vurupta kırsam diye düşünürken masanın üstüne düşürdüm, zor yakaladım yere düşcekti, böylelikle kırılmış oldu

Yalniz degilsin, benim de 18 agustos ama kimlikte 8 kasim oyle sacmasapan bisey iste ee bizim gencler erkenden uyudular herhalde, kiz hadi ben yasliyim, uyku tutmadi da, sen niye yatmiyosun
Dipnot: su anda resmen acliktan uyuyamiyorum
aç yatmak iyidir ertesi gün tartıda farkı gorursun ya bende erken yatmayı ogrensem iyi olacak zomvi gibiyim kuzey akşam 7-8gibi yatıyor sabah fix 7:15de ayakta ve gececresmen meme ağzından çıkmıyor artık gogus uçlarım çok açıyor çıldırdı buyudukce bağı arttı uykusuzlukyam oluyorum ama kahvaltı yaptım uyursan direk yağ olacak
Hayırlı sabahlar herkese
Milletbspor göremiyorum hiç spor nerde spor? Yapıpda yazmıyormusunuz yoksa? Bu gün pazar iş güçte yok. 100 mekik olsun çekin.
Ben yazdım
günaydın ses yapmayın dedikce daha çok sakarlık yapar insan

sabah:
1kase sütlü müsli

@erigim yemek yedikten hemen sonra yağa mı dönüşüyor gerçekten ben öyle oluyo diye düşünüyodum ama hiç de araştırmadım değildir felan diye okuldan geldiğimde çoğu gün yiyip yatıyorum 1-2saat. yemezsem geç oluyor uyanınca vakit yemek yemek için uyanınca da ders falan filan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…