Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

maaşşaalllahhh canımm. ben seni hep takdir etmişimdir. inşallahh kızım olursa sana benzemesini çok isterim, tertipli düzenli terbiyeli güzel ahlaklı pozitifsin maaşaallahhh
Daha önce sordum mu bilmiyorum ama,çin takvimine baktin mi cnm.allah gönlüne göre versin

Takimimizin tek kilo veremeyeni hatta az da olsa alani olarak kendmden ve guzel takimmdaki herksden ozur diliyorm ortlmyi bozmk degl katkda bulnmk isterdm Rabbim izin verrse ins bu hafta telafi edecegim ins guzel kilolar verecgm verecgz yinede yanmdasnz Allah razi olsun.

Herkese slm,
Menum
Sabah klasik kahvalti
Ogle
Tavada mantar
Ara
Havuc
Aksam
Lahana kereviz yemegi
Mantar
Yogurt

Simdi de ihlamurun yanina 3 adet incir ( tatli niyetine)

Şöyle ki Rabbim esorgesin zaten aldirmayacaksin fakat içinde bir yrperti olmayacak ikiliden ziyade üçlüyü yaptır yada özelde ayrintiliyi yaptır mesela benim kuzeninin kızının parmakları yok ama nasıl güzel bir moncuk Rabbim gozlerine vermiş eksikliğinin fazlasını abla bilseydim daha hazırlıklı olurdum gorunce tiparlayamadim sütum gitti çok zor atlattım diyor hiçbir sonucun senin fikrini değiştireceğinden eminsen yaptır değilsen yaptırma
Ben hep Rabbim kaldıramayacağım yuku verme sağlıklı sihatli ver dedim ama bu hayatta hiçbirşeyi garantisi yok hastalığın hangi vakit geleceği bilinmez Rabbim esirgesin
ben hallettim tatlım
Toplight im çok sağol tatlım
Bu aralar giremememin nedeni keyfi değil keşke öyle olsaydı
Hayırdır canım kötü birşey yoktur inşallah
Kızlar selam. Havaalanındayım uçağım 50 dk rötar yedi, inş başka rötar gelmez. Çok yoruldum ve acıktım
Tuh şansına canım sağ salim git gelde
Kiz fasulyeyi yiyebilirsiniz niye bir çatal aldinaldin
Afiyet olsun
acili ezmee nede cok severdim eskiden ekmege sürüp sürüp tüketmeyi tmm son 2 günde yine ekmek gözüküyor ama artik eskiye dönüp SIKI karatayci olacagim yeniden
Haydi Cansu haydi Cansu haydi
Tatlim keşke izne ayirmasaydik ssni çok aktifsin neyse haftaya değil sonraki hafta listedesin
Canım ozur dilenecek birşey yok hepimizin aldığı dönemler oldu sen ders çıkarsın bu hafta ufak kacamaklarin arka arkaya geldi davet okul ve kahvaltı yerine bisküvi poğaça
Şimdi önümüzdeki hafta güzel performans bekliyorum
Herkese slm,
Menum
Sabah klasik kahvalti
Ogle
Tavada mantar
Ara
Havuc
Aksam
Lahana kereviz yemegi
Mantar
Yogurt

Simdi de ihlamurun yanina 3 adet incir ( tatli niyetine)
incirin 1tanesi bir meyve ediyor canım dipnot

Evettt kızlar üçüncü olduk bu hafta paylaşım artınca hemen ilk üçte oluyoruz dimi demek ki neymiş yazmayani fururum
gamzeli52 kimyager1508 baldamlasxixmelis canlar sizin listenizide bulup ekleyecegim
Ahufizar sende içinde olduğun halde vermissin canım tebrikler

judiee hedefe kaç kaldı

Disardaydim tüm gün ancak fırsatın oldu geldim kuzeyi uyuttum
Kahvaltı balık günü arada alışveriş yoğundu spor yapamadim

[QUOTE="erigim, post: 43537329, member: 488991"

incirin 1tanesi bir meyve ediyor canım dipnot [/QUOTE]

İncirler kucuk kucuk , hatta o kadar kucukler ki, yemeye kiyamazsin

Vallahi niyetine girdim, birazdan hani su cennet hurmasi denilen turuncu meyve var ya, iste ondan yiycem bir tane..

3kg800gram Son 800vereyim Pilatese başlicam artık vücudu düzene girdirme vakti hala selülit ve alt bacak problemi var

Daha önce sordum mu bilmiyorum ama,çin takvimine baktin mi cnm.allah gönlüne göre versin
canım eğer doğru baktıysam erkek çıkıyor. bende erkek hissediyorum zaten senin nasıl çıkıyor?

canım aşk olsun ne özürü, bidaha duymayalım böyle şeyleri biz takımız nede olsa

@ruzgarinannesii nerdesiiiiiin, gel kacma geeeeel

@erigim bende her zaman sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun inşaallaahh diyorum. ama Rabbimden ne gelirse neyi nasip ettiyse de başımın üstünde yeri var elbette. canım çok emin olmamakla birlikte ikili ve üçlü test down sendromu teşhisi için yapılıyormuş sanırım. ve pozitif çıksa bile yanılma payı çok oluyormuş diye duydum. onun için bende boşu boşuna aklımı karıştırmayayım diyorum. ama 20. mi hafta da mı ne dediğin gibi ayrıntılı ultrason yapılıyormuş. onu kesin yaptırıcam. iç organlarına falan bakılıyormuş.
off bilmiyorum ki? çokta karar veremiyorum. tek emin olduğum ne olursa olsun Rabbime büyük konuşmayayım ama aldırmam.

E Etabiti
Ya bende ondan alcam kaç seferdir vazgeçiyorum diyetisyenin verdiği listede yok diye. Sakıncası olur mu ki acaba. Ben çok severim.

judiee

Judie kız judie ben sana taa ilk tanıştığımızda bu kadar çeşit spor denedin artık senden plates bekliyoruz demedim mi? nerden başlıycaksın yapmaya. Yani kura mı gidicen yoksa ch video falan mk? Seversin seversin zamanla.

@erigim yinede izne ayrılmam iyi oldu. Diyetisyenin verdiği listeyle kilo vercek miyim vermiycek miyim strese girerdim diğer türlü. İşin ucunda takımım var çünkü. Böyle kafam rahat oldu. Diyetisyen listesiyle kilo veriliyormuş. İnandım nihayet.[/QUOTE]

down ve edwart canım çok bilinmese de edwart downdan daha önemli yüksek organ yetmezliği el ve ayak yumrularinin oluşmaması t18 diye geçer yaşama sureleri çok dusuktur arkadaşım erken doğum yaptı t18 vardı malesef
Tabiki yanılma payı var yaş kilo boy bunlar testi etkiliyor ama oran çok düşükse pekte yanılma olmuyor 27:100yanilmaz fakat 99:100yanilir gibi
Ayrıca 2000:100cikan bir degerdede risk yoktur denmez risk dusuktur denir
Amniyosentez yapılmadan anlaşılmaz ve amniyosentezde ilerledi daha öncesinde dusuklere sebep oluyordu malum

yani yaptır mı diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…