- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
Daha önce sordum mu bilmiyorum ama,çin takvimine baktin mi cnm.allah gönlüne göre versinmaaşşaalllahhh canımm. ben seni hep takdir etmişimdir. inşallahh kızım olursa sana benzemesini çok isterim, tertipli düzenli terbiyeli güzel ahlaklı pozitifsin maaşaallahhh
Şöyle ki Rabbim esorgesin zaten aldirmayacaksin fakat içinde bir yrperti olmayacak ikiliden ziyade üçlüyü yaptır yada özelde ayrintiliyi yaptır mesela benim kuzeninin kızının parmakları yok ama nasıl güzel bir moncuk Rabbim gozlerine vermiş eksikliğinin fazlasını abla bilseydim daha hazırlıklı olurdum gorunce tiparlayamadim sütum gitti çok zor atlattım diyor hiçbir sonucun senin fikrini değiştireceğinden eminsen yaptır değilsen yaptırmabende bugün 8+3 haftalığım. normalde kontrolüm haftaya ama yarın hamilelik raporu için gidicem doktora o zaman tekrar muayene olurum büyük ihtimal. ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum canım. ikili test 11-13. haftada yapılıyormuş sanırım.
Toplight im çok sağol tatlımben hallettim tatlım
Hayırdır canım kötü birşey yoktur inşallahBu aralar giremememin nedeni keyfi değil keşke öyle olsaydı
Tuh şansına canım sağ salim git geldeKızlar selam. Havaalanındayım uçağım 50 dk rötar yedi, inş başka rötar gelmez. Çok yoruldum ve acıktım
Kiz fasulyeyi yiyebilirsiniz niye bir çatal aldinaldindünki menüm:
sabah: 2 kepekli ufak ekmekle tost 15 zeytin
aksam: yogurtlu ispanak yemegi.
spor yoktu
bugünkü menüm:
sabah 1muz 1 süt
ikindi gibi : 2 lahmacun 1 domatesle birlikte
annem yesil fasulye yemegi yapmis 1 catal tadimlik aldim suan
sabah 20 dk yürüdüm
Afiyet olsunMenüm:
Sabah: simit
Öğlen: mercimekli sebzeli tavuklu bi çorba
3 köfte, 2 dilim sucuk,2 küçül tavuk mangal
2 kaşık acılı ezme
1 kaşık pazı yoğurtlu
Ayran
Kardeşime gidincede çorba içerim, çorba yapmış kız bana :)
Haydi Cansu haydi Cansu haydiacili ezmeenede cok severdim eskiden ekmege sürüp sürüp tüketmeyi tmm son 2 günde yine ekmek gözüküyor ama artik eskiye dönüp SIKI karatayci olacagim yeniden
Tatlim keşke izne ayirmasaydik ssni çok aktifsin neyse haftaya değil sonraki hafta listedesinBu birinden duyabileceğim en güzel iltifat. Birde senden duyunca çok duygulandım.ince ruhlu vefakar ablam benim.
Rötarsız izmir uçağına rastlamak pek mümkün değil. Ben havaalanında kitapçı gezmeyi çok seviyorum. Hadi bakalım hoş geldin izmire. Burada hava güneşli hala bir türlü kış gelemedi. Yarın görürsün. Öğleden sonra çok sıcak oluyor.
Canım ozur dilenecek birşey yok hepimizin aldığı dönemler oldu sen ders çıkarsın bu hafta ufak kacamaklarin arka arkaya geldi davet okul ve kahvaltı yerine bisküvi poğaçaTakimimizin tek kilo veremeyeni hatta az da olsa alani olarak kendmden ve guzel takimmdaki herksden ozur diliyorm ortlmyi bozmk degl katkda bulnmk isterdm Rabbim izin verrse ins bu hafta telafi edecegim ins guzel kilolar verecgm verecgz yinede yanmdasnz Allah razi olsun.
incirin 1tanesi bir meyve ediyor canım dipnotHerkese slm,
Menum
Sabah klasik kahvalti
Ogle
Tavada mantar
Ara
Havuc
Aksam
Lahana kereviz yemegi
Mantar
Yogurt
Simdi de ihlamurun yanina 3 adet incir ( tatli niyetine)
3kg800gram Son 800vereyim Pilatese başlicam artık vücudu düzene girdirme vaktiEvettt kızlar üçüncü olduk bu hafta paylaşım artınca hemen ilk üçte oluyoruz dimi demek ki neymiş yazmayani fururum
gamzeli52 kimyager1508 baldamlasxixmelis canlar sizin listenizide bulup ekleyecegim
Ahufizar sende içinde olduğun halde vermissin canım tebrikler
judiee hedefe kaç kaldı
Disardaydim tüm gün ancak fırsatın oldu geldim kuzeyi uyuttum
Kahvaltı balık günü arada alışveriş yoğundu spor yapamadim
canım eğer doğru baktıysam erkek çıkıyor. bende erkek hissediyorum zatenDaha önce sordum mu bilmiyorum ama,çin takvimine baktin mi cnm.allah gönlüne göre versin
canım aşk olsun ne özürü, bidaha duymayalım böyle şeyleri biz takımız nede olsaTakimimizin tek kilo veremeyeni hatta az da olsa alani olarak kendmden ve guzel takimmdaki herksden ozur diliyorm ortlmyi bozmk degl katkda bulnmk isterdm Rabbim izin verrse ins bu hafta telafi edecegim ins guzel kilolar verecgm verecgz yinede yanmdasnz Allah razi olsun.
ay su bacaklarin nasıl acaba ya kız kilo mu kaldı sende3kg800gram Son 800vereyim Pilatese başlicam artık vücudu düzene girdirme vaktihala selülit ve alt bacak problemi var
kesinlikle sana katılıyorum canımmm,ay su bacaklarin nasıl acaba ya kız kilo mu kaldı sende
Aynen öyle kilo verdikçe daha çok göze batıyor sanki bir An önce vereyim de Pilatese başlayayım ama hiç de sevmem Pilates orası ayrı konu ne kadar dayanabilirim acaba
Kiloyla hiç ilgisi yok kiay su bacaklarin nasıl acaba ya kız kilo mu kaldı sende
Merak ettim canim, kac kiloydun ki sen, kac kilo verdin?Kiloyla hiç ilgisi yok kiyeme düzeni hepsi geçmişin izlerini taşıyorum üzerimde
pilatesi bende hiççççç sevmiyorummAynen öyle kilo verdikçe daha çok göze batıyor sanki bir An önce vereyim de Pilatese başlayayım ama hiç de sevmem Pilates orası ayrı konu ne kadar dayanabilirim acaba
down ve edwart canım çok bilinmese de edwart downdan daha önemli yüksek organ yetmezliği el ve ayak yumrularinin oluşmaması t18 diye geçer yaşama sureleri çok dusuktur arkadaşım erken doğum yaptı t18 vardı malesef@erigim bende her zaman sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun inşaallaahh diyorum. ama Rabbimden ne gelirse neyi nasip ettiyse de başımın üstünde yeri var elbette. canım çok emin olmamakla birlikte ikili ve üçlü test down sendromu teşhisi için yapılıyormuş sanırım. ve pozitif çıksa bile yanılma payı çok oluyormuş diye duydum. onun için bende boşu boşuna aklımı karıştırmayayım diyorum. ama 20. mi hafta da mı ne dediğin gibi ayrıntılı ultrason yapılıyormuş. onu kesin yaptırıcam. iç organlarına falan bakılıyormuş.
off bilmiyorum ki? çokta karar veremiyorum. tek emin olduğum ne olursa olsun Rabbime büyük konuşmayayım ama aldırmam.
yani yaptır mı diyorsun?down ve edwart canım çok bilinmese de edwart downdan daha önemli yüksek organ yetmezliği el ve ayak yumrularinin oluşmaması t18 diye geçer yaşama sureleri çok dusuktur arkadaşım erken doğum yaptı t18 vardı malesef
Tabiki yanılma payı var yaş kilo boy bunlar testi etkiliyor ama oran çok düşükse pekte yanılma olmuyor 27:100yanilmaz fakat 99:100yanilir gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?