- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
bu listeyi seabahar yapıyor iki ayda bir ve kim kaç kilo verdi diye ararsan bulursun birazdan link atarim kuzeyi uyutuyumdabu nerden cikti bu listeyi kim yaptiher zaman nerde yayinlaniyor ???? 2 yil öne demek 70 kiloymusum hatirlattiniz iyi oldu tskler
daha dün karar verdin kaptan en ağırından verelim de elini korkak alıştır bidakine leslie 3miles 2tane veya 2saat tempolu yürüyüş koşu bandındaMenumu yaziyim ceza mi aliyim
Sabah(07:30)
1.5yumurta
Peynir 3kk kadar
Öğle
4-5dlm sucuk
Biraz peynir
Ara
3kurabiye
Akşam
2dlm ekmek
3-4hamsi yiyemedim çok yağlı geldi
Bol roka biraz peynir
Su:4lt olur
Spor:40dk yuruyus
Camia yazmiyodu sadece değişik birşey yazıyordu ondan anlamadım ekif bu hafta kaçamak yok bak ne güzel kilo vermissin listeyi gordun mu daha iyisini de yapabilirsin@erigim bende nereyi anlayamdgni anlamadmcamia derken grubmzdan bahsettim fit bayanlar camiasi dedim yani
Sormavalla koşu bandı bozuk servis gelecek 3*2 mile himmdaha dün karar verdin kaptan en ağırından verelim de elini korkak alıştır bidakine leslie 3miles 2tane veya 2saat tempolu yürüyüş koşu bandında
Sormavalla koşu bandı bozuk servis gelecek 3*2 mile himmgel şunu 1*6 mile expres yapalım haftaya yayiyim çünkü zaten 3mile yapiyorum kuzeyin o kadar uzun uyku saatleri olmuyor ancak akşam yapabiliyorum işte
Balık kızarma mıydı kaptan? Geçen bizim yemekhanedede çıktıda tavada kızarmış balığa izin var mı?Menumu yaziyim ceza mi aliyim
1.5yumurta
Peynir 3kk kadar
Öğle
4-5dlm sucuk
Biraz peynir
Ara
3kurabiye
Akşam
2dlm ekmek
Bol roka biraz peynir
Onunda işe yaradığı bir yer çıktı bak simitlerden sonra. Sonbahar geleli gitmiyor heralde simit almayafesleğenli kraker ve yeşil çayla yaptım ara öğünümü bütün paketi yemedim tabii kardeşim sağolsun bana yardımcı oluyor böyle konularda farkında olmadan
Sen stres yapma ablacım oluruna bırak.Selam kizlarrrrr nasilsiniz?? Ben 2 gündür giremedim nooluurrr kusuruma bakmayin. 2 gündür yogundum. Haftaya gorumcemin dugunu var fakat ben kina için hala hic bisey bulamadim(( çok stres oldum ((
Stres yapma stres sana iyi gelmez bulursun canım misal ben kaybının düğününde kına gecesi giyecegim kıyafeti daha ince girmesine rağmen eşim arıza yaptı gittik 5dk yeni kıyafet aldık cuk diyede olduSelam kizlarrrrr nasilsiniz?? Ben 2 gündür giremedim nooluurrr kusuruma bakmayin. 2 gündür yogundum. Haftaya gorumcemin dugunu var fakat ben kina için hala hic bisey bulamadim(( çok stres oldum ((
Banada lazım o yönetimdenEvet millet spor işi bu akşamda tamam.
20 dk bisiklet (57cal - 5 km)
60 dk yürüyüş (600+ cal -6km)
100 mekik - 20 sağ- 20sol mekik tekrar 100 mekik, esneme hareketleri
Şimdi diyetisyenin verdiği liste tam benim bazal metabolizma hızım kadar ya yaptığım her spor yağdan gitcek inşAllah bu beni çok motive ediyor kafam rahat ne yiyceğim belli.
Aklıma geldide bu gün spor alanında, diyet alanında danışacağımız insanlar var ama zaman konusunda ki en önemli şey bence bu benim bildiğim hiç danışman yok. Yani bence hastanelerde insanların zaman yönetimine yardımcı olan doktorlar(tabi zaman yönetimi konusunda eğitim almış olmalılar) olmalı. Böylelikle spor yaparken aklım derste, ders çalışırken yemekte olmaz. İşte millet aklımdan daha neler geçiyor bir bilseniz. Beynim herkesinkinden farklı işliyor hissediyorum. Kendi ütopyamın kitabını yazcam bir gün.
gayet iyi bence burada daha pahaliTmm @erigim ins ewt gordm mutlu oldum verdgm kadar kilo verrsem ilk hedefme ulasms oluyrm inscanlar size bisey dansablrmiyim smdi ben genel ve detayli bi temzlk yapmk istyrm haftaici biliysnz calsyrm zaten haftasonu evde olmuyrm kurslarm oluyo cok detayli giremyrm yani temzlge ..simdi ins koltklrmn slnmesi mutfak dolplrmn camlarmn silinmesi perdelermn yikanp aslmasi gbi islerm varbide yatk odasnda yatagmn silinmesi gibi..bi gun ogleden aksama kdar feln satt 7 8 e kadar bi abla tum evi bu dedklerm icnde olmk uzre 140 tlye yapior..sizce?
Balık kızarma mıydı kaptan? Geçen bizim yemekhanedede çıktıda tavada kızarmış balığa izin var mı?
Onunda işe yaradığı bir yer çıktı bak simitlerden sonra. Sonbahar geleli gitmiyor heralde simit almaya
Sen stres yapma ablacım oluruna bırak.Görümcen için gezerken sende baksaydın keşke birkaç birşey
Ooo cok guzel. Ya ben hic belimi kalcamifalan olcmedim diyete baslarken. Yarin unutmayayim da olceyimKızlar 11.9.15 den buyana verdiğim iki kg ama incelme daha çok bel 98 87e inmiş :)
Ah sorma, haftasonlari benim de karmakarisik oluyor..Iyi aksamlar. Hafta sonu hic dikkat edemedim. Simdi de yoldayim evime donuyorum. Yarin dukana baslasam mi diye geciriyorum aklimdan.
Siz nasilsiniz?
Menumu yaziyim ceza mi aliyim
1.5yumurta
Peynir 3kk kadar
Öğle
4-5dlm sucuk
Biraz peynir
Ara
3kurabiye
Akşam
2dlm ekmek
Bol roka biraz peynir
Canim benim, kilo vermissin ve ustelik hamiledin, çuval giysen bile yakisir sana.. İlla ki birseyler bulursun, tek derdin bu olsunSelam kizlarrrrr nasilsiniz?? Ben 2 gündür giremedim nooluurrr kusuruma bakmayin. 2 gündür yogundum. Haftaya gorumcemin dugunu var fakat ben kina için hala hic bisey bulamadim(( çok stres oldum ((
Bize gelen abla 100 tl ye yapiyor. Ama koltuk ve yatak silmiyor, cam kapi,mutfak dolaplari ve evin supurulup silinmesi..Tmm @erigim ins ewt gordm mutlu oldum verdgm kadar kilo verrsem ilk hedefme ulasms oluyrm inscanlar size bisey dansablrmiyim smdi ben genel ve detayli bi temzlk yapmk istyrm haftaici biliysnz calsyrm zaten haftasonu evde olmuyrm kurslarm oluyo cok detayli giremyrm yani temzlge ..simdi ins koltklrmn slnmesi mutfak dolplrmn camlarmn silinmesi perdelermn yikanp aslmasi gbi islerm varbide yatk odasnda yatagmn silinmesi gibi..bi gun ogleden aksama kdar feln satt 7 8 e kadar bi abla tum evi bu dedklerm icnde olmk uzre 140 tlye yapior..sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?