Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bu nerden cikti bu listeyi kim yapti her zaman nerde yayinlaniyor ???? 2 yil öne demek 70 kiloymusumhatirlattiniz iyi oldu tskler
bu listeyi seabahar yapıyor iki ayda bir ve kim kaç kilo verdi diye ararsan bulursun birazdan link atarim kuzeyi uyutuyumda

Kuzeyi uyuttum çok yorulmuş hemen sızdı hiç zorlamadi
Gün içinde 40dk yurudum deli cesaretine geldi 20kgluk patates cuvalini 7.kata çıkarttım daha spor yapacak hal kalmadı
Dükan da yanlış yapmıştım emzirenler güçlendirme ikiden basliyormus tabiki yarın bunu uygulayacağı fakat onun bahsettiği hamur işi günü ve tatlandırıcı süt tozu light kola selbest öğün olmadan
Burda bahsedilen nişastalı besin pirinç patates bezelye gibi birde saf protein günü yok emzirenler için
Protein atıkları sütle bebeğe geçiyormuş çünkü

Menumu yaziyim ceza mi aliyim

Sabah(07:30)
1.5yumurta
Peynir 3kk kadar

Öğle
4-5dlm sucuk
Biraz peynir

Ara
3kurabiye

Akşam
2dlm ekmek
3-4hamsi yiyemedim çok yağlı geldi
Bol roka biraz peynir

Su:4lt olur
Spor:40dk yuruyus

@erigim bende nereyi anlayamdgni anlamadmcamia derken grubmzdan bahsettim fit bayanlar camiasi dedim yani

1.5yumurta
Peynir 3kk kadar

Öğle
4-5dlm sucuk
Biraz peynir

Ara
3kurabiye

Akşam
2dlm ekmek
Bol roka biraz peynir

daha dün karar verdin kaptan en ağırından verelim de elini korkak alıştır bidakine leslie 3miles 2tane veya 2saat tempolu yürüyüş koşu bandında

fesleğenli kraker ve yeşil çayla yaptım ara öğünümü bütün paketi yemedim tabii kardeşim sağolsun bana yardımcı oluyor böyle konularda farkında olmadan

daha dün karar verdin kaptan en ağırından verelim de elini korkak alıştır bidakine leslie 3miles 2tane veya 2saat tempolu yürüyüş koşu bandında
Sormavalla koşu bandı bozuk servis gelecek 3*2 mile himm gel şunu 1*6 mile expres yapalım haftaya yayiyim çünkü zaten 3mile yapiyorum kuzeyin o kadar uzun uyku saatleri olmuyor ancak akşam yapabiliyorum işte

Sormavalla koşu bandı bozuk servis gelecek 3*2 mile himm gel şunu 1*6 mile expres yapalım haftaya yayiyim çünkü zaten 3mile yapiyorum kuzeyin o kadar uzun uyku saatleri olmuyor ancak akşam yapabiliyorum işte

bölebilirsin de farketmez cezayı yaparken bida sana kaçamak yok ayfer de içinden yani amaç o

Selam kizlarrrrr nasilsiniz?? Ben 2 gündür giremedim nooluurrr kusuruma bakmayin. 2 gündür yogundum. Haftaya gorumcemin dugunu var fakat ben kina için hala hic bisey bulamadim (( çok stres oldum ((

1.5yumurta
Peynir 3kk kadar

Öğle
4-5dlm sucuk
Biraz peynir

Ara
3kurabiye

Akşam
2dlm ekmek
Bol roka biraz peynir

Balık kızarma mıydı kaptan? Geçen bizim yemekhanedede çıktıda tavada kızarmış balığa izin var mı?

fesleğenli kraker ve yeşil çayla yaptım ara öğünümü bütün paketi yemedim tabii kardeşim sağolsun bana yardımcı oluyor böyle konularda farkında olmadan
Onunda işe yaradığı bir yer çıktı bak simitlerden sonra. Sonbahar geleli gitmiyor heralde simit almaya

Selam kizlarrrrr nasilsiniz?? Ben 2 gündür giremedim nooluurrr kusuruma bakmayin. 2 gündür yogundum. Haftaya gorumcemin dugunu var fakat ben kina için hala hic bisey bulamadim (( çok stres oldum ((
Sen stres yapma ablacım oluruna bırak. Görümcen için gezerken sende baksaydın keşke birkaç birşey

Evet millet spor işi bu akşamda tamam.
20 dk bisiklet (57cal - 5 km)
60 dk yürüyüş (600+ cal -6km)
100 mekik - 20 sağ- 20sol mekik tekrar 100 mekik, esneme hareketleri

Şimdi diyetisyenin verdiği liste tam benim bazal metabolizma hızım kadar ya yaptığım her spor yağdan gitcek inşAllah bu beni çok motive ediyor kafam rahat ne yiyceğim belli.

Aklıma geldide bu gün spor alanında, diyet alanında danışacağımız insanlar var ama zaman konusunda ki en önemli şey bence bu benim bildiğim hiç danışman yok. Yani bence hastanelerde insanların zaman yönetimine yardımcı olan doktorlar(tabi zaman yönetimi konusunda eğitim almış olmalılar) olmalı. Böylelikle spor yaparken aklım derste, ders çalışırken yemekte olmaz. İşte millet aklımdan daha neler geçiyor bir bilseniz. Beynim herkesinkinden farklı işliyor hissediyorum. Kendi ütopyamın kitabını yazcam bir gün.

Tmm @erigim ins ewt gordm mutlu oldum verdgm kadar kilo verrsem ilk hedefme ulasms oluyrm inscanlar size bisey dansablrmiyim smdi ben genel ve detayli bi temzlk yapmk istyrm haftaici biliysnz calsyrm zaten haftasonu evde olmuyrm kurslarm oluyo cok detayli giremyrm yani temzlge ..simdi ins koltklrmn slnmesi mutfak dolplrmn camlarmn silinmesi perdelermn yikanp aslmasi gbi islerm varbide yatk odasnda yatagmn silinmesi gibi..bi gun ogleden aksama kdar feln satt 7 8 e kadar bi abla tum evi bu dedklerm icnde olmk uzre 140 tlye yapior..sizce?

Stres yapma stres sana iyi gelmez bulursun canım misal ben kaybının düğününde kına gecesi giyecegim kıyafeti daha ince girmesine rağmen eşim arıza yaptı gittik 5dk yeni kıyafet aldık cuk diyede oldu
Kirilmayimdiye ilk başta dememiş son gün bana bu çok açık dedi ya
Banada lazım o yönetimden
gayet iyi bence burada daha pahali

yok ben yemiyorum ya pes etti artık ama arada gıcıklığı tutuyo

Kızlar izmirden selamlar :)) diyet tam gaz devam ediyor bilginize :) bugün urlaya gittik kardeşimle çok huzur verici bi yer. İstanbulun yoğun ve telaşından sonra buralar iyi geldi bana. Kardeşimin evinin olduğu yer inanılmaz sakin zaten ne araba gürültüsü ne de insan gürültüsü var, inzivaya çekilme yeri :)) urladan bikaç foto atayım size :)

Eklentiler

• image.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar 11.9.15 den buyana verdiğim iki kg ama incelme daha çok bel 98 87e inmiş :)
Ooo cok guzel. Ya ben hic belimi kalcamifalan olcmedim diyete baslarken. Yarin unutmayayim da olceyim
Iyi aksamlar. Hafta sonu hic dikkat edemedim. Simdi de yoldayim evime donuyorum. Yarin dukana baslasam mi diye geciriyorum aklimdan.
Siz nasilsiniz?
Ah sorma, haftasonlari benim de karmakarisik oluyor..

1.5yumurta
Peynir 3kk kadar

Öğle
4-5dlm sucuk
Biraz peynir

Ara
3kurabiye

Akşam
2dlm ekmek
Bol roka biraz peynir

Ne yaptin sen oyle kaptan ????
Ben kendime kiziyordum cok kacirdim diye..senin masallahin var
Canim benim, kilo vermissin ve ustelik hamiledin, çuval giysen bile yakisir sana.. İlla ki birseyler bulursun, tek derdin bu olsun

Bize gelen abla 100 tl ye yapiyor. Ama koltuk ve yatak silmiyor, cam kapi,mutfak dolaplari ve evin supurulup silinmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…