Hel gel cezaya gel 3*2mile bana diyo bide bune kısır borek ihoooMenum
Sabah
Klasik kahvalti, 1 parca simit
Ogle
1 tabak kısır
2 sigara boregi (firinda)
Aksam (misafirlikte)
4 yemek kasigi kısır
4 yemek kasigi mısırlı bir salata
1 kase meyve salatasi
Su cok az ictim, 2-3 bardak kadar. Spor zaten yok..
Bugun cok kacirdim ben yaa.. Haftasonlari hep boyle oluyor. Ozellikle borekleri yedigim icin cok pisman oldum cunki epey kısır yemistimneyse yarin telafi ederim umarim..
Vallahi 2 haftadir agzima ekmek surmedim. Hatta neredeyse hic karbonhidrat tuketmedim. Borek de firinda sigara boregi. Yani 1 yufkanin 6 da 1 iHel gel cezaya gel 3*2mile bana diyo bide bune kısır borek ihooo
Annemin sürekli çağırdığı abla iş ne olursa olsun saatine 23 tl alıyot. Diğerleri daha fazla alıyorlarmış sanırım. Temizlik, ütü yemek, ne iş söylesen yapıyor.Tmm @erigim ins ewt gordm mutlu oldum verdgm kadar kilo verrsem ilk hedefme ulasms oluyrm inscanlar size bisey dansablrmiyim smdi ben genel ve detayli bi temzlk yapmk istyrm haftaici biliysnz calsyrm zaten haftasonu evde olmuyrm kurslarm oluyo cok detayli giremyrm yani temzlge ..simdi ins koltklrmn slnmesi mutfak dolplrmn camlarmn silinmesi perdelermn yikanp aslmasi gbi islerm varbide yatk odasnda yatagmn silinmesi gibi..bi gun ogleden aksama kdar feln satt 7 8 e kadar bi abla tum evi bu dedklerm icnde olmk uzre 140 tlye yapior..sizce?
Hoşgeldin, selammKızlar izmirden selamlar :)) diyet tam gaz devam ediyor bilginize :) bugün urlaya gittik kardeşimle çok huzur verici bi yer. İstanbulun yoğun ve telaşından sonra buralar iyi geldi bana. Kardeşimin evinin olduğu yer inanılmaz sakin zaten ne araba gürültüsü ne de insan gürültüsü var, inzivaya çekilme yeri :)) urladan bikaç foto atayım size :)Eki Görüntüle 1690189 Eki Görüntüle 1690190
verdim gitti cezayı artık yapacak birşey yok kuz bende sadece kurabiye var onlarda su küçük cevizden küçük varya pratik dediğimiz onlardan ama fazla spor göz çıkarmazVallahi 2 haftadir agzima ekmek surmedim. Hatta neredeyse hic karbonhidrat tuketmedim. Borek de firinda sigara boregi. Yani 1 yufkanin 6 da 1 i
Aaaa adam resmen kendisi kasinmisBugün kıyafet almaya gidiyorum siskoyum diye iyice salmak yok güzel giyinip kendine baktıkça daha iyisi olmak istiyor insan eşime dedim alışverişe gitcem adamda sıkılmış demek ki aynı kıyafetlerden git aşkım bol bol al limit yok sana dedibir bayana limit yok denir mi ya
hb nasılsın tatlım.
Ohoooo kiz ben coook yasliyim, hatta grubun en yaslisiyim
37 yasindayim canim. 38 den gun aldim da caktirmiyorum
Evlilik zaten zor is canim, cocukla beraber sabirlar da azaliyor tabii k:.. Ama geciyor, duzeliyor meraklanma.. Cocuk biz kadinlarin hayatini tamamen degistiriyor. Benim hayatim resmen ters yuz oldusodysl hayatim sıfır..bedenim bambaska birseye donustu, zevk aldigim pek cok seyden vazgectim, uykusuzluk, yorgunluk,stres... Peki tum bunlara degiyor mu? Evet hem de sonuna kadar
siz benden bayaga buyukmusunuz ya ben daha 23 yasindayim :)) 11 subatta 24 olcam insallahRia var canım kuzey emmeyi bırakana kadar cikartirmiycam sonra ikinci Rabbim ol dediğinde olur kardeş şart iyi bağları olan bir kardeşi olsun birde hayırlı insanlarla karsilassin
Ablam benimpeşinden ben geliyorum 30ocakta 30 a adim atmis olacagim 29ocakta 5. yilla adım atmış bir evlilik şubatta oğlum bir yasında
Herşey kış ortası benim yerde kar vardı ankaraya hiç o kadar kar yapmamıştı ben straplez gelinlikle horon oynadım kar üstünde: D ay ruhum çılgın benim bedenim ruhuna uymali artik
kiz bunların miktarları nerde
Uff eşimde dediki hanı yemek ismarlayacaktin unuttum mu aslında unutmadım erteliyordum artık kacari yok cuma barı goturuyumde tartiya etki etmesin
hayatinin hatasini yapmis esin tabi sen yinede evini dusunerek cok bise almazsin :) bayanlar oyle malesef en azimdan ben oyleyim :))Bugün kıyafet almaya gidiyorum siskoyum diye iyice salmak yok güzel giyinip kendine baktıkça daha iyisi olmak istiyor insan eşime dedim alışverişe gitcem adamda sıkılmış demek ki aynı kıyafetlerden git aşkım bol bol al limit yok sana dedibir bayana limit yok denir mi ya
İyi ne olsun, yine bol kosturmacali bir haftasonunu bitirdik. Senin yogunluk bitti artik herhalde, artik buralardasinhb nasılsın tatlım.
Amaniiin 23 muu, senin ablan degil, neredeyse teyzen olacakmisim yavsiz benden bayaga buyukmusunuz ya ben daha 23 yasindayim :)) 11 subatta 24 olcam insallah
hayatinin hatasini yapmis esin tabi sen yinede evini dusunerek cok bise almazsin :) bayanlar oyle malesef en azimdan ben oyleyim :))
2 gun kafami dinledim kendimi tespihlere zikirlere biraktim bol bol dua ettim Rabbimle basbasa kald8m cok sukur biseler yoluna girmeye basladi hamdolsun Allaha cuma aksami kina gecesi vardi bi oynadim bi oynadim ooohgh kurtlarimi doktum hemde stres attim dunde dugunde esimle oynadik bayaga arada eglence iyi oluyo
artik bomba gibi bi elif var karsinizda 2 haftador 79.6 kg bu hafta hic deglse 600 gr vermem lazim tabi hafta sonu kilo almadiysam
Yok babanem olcak yastasin tobe :)) ablam olcak yastain iste ne kendini yaslandirdin :))İyi ne olsun, yine bol kosturmacali bir haftasonunu bitirdik. Senin yogunluk bitti artik herhalde, artik buralardasin
Amaniiin 23 muu, senin ablan degil, neredeyse teyzen olacakmisim yav
Sorunlarinin bitmesine sevindim. Sen bol bol oynayarak kalori yakmissin zaten haftasonuee bu hafta iddiali misin, hayret bana çemkirip laf atmadin , var misin kapismaya
İyi ne olsun, yine bol kosturmacali bir haftasonunu bitirdik. Senin yogunluk bitti artik herhalde, artik buralardasin
Amaniiin 23 muu, senin ablan degil, neredeyse teyzen olacakmisim yav
Sorunlarinin bitmesine sevindim. Sen bol bol oynayarak kalori yakmissin zaten haftasonuee bu hafta iddiali misin, hayret bana çemkirip laf atmadin , var misin kapismaya
Oooo costun yine bakiyorumYok babanem olcak yastasin tobe :)) ablam olcak yastain iste ne kendini yaslandirdin :))
Ben seni bi geceyim kilo vermede sen ozaman gorSimdi sen beni gectin diye susuorum amaaaa gun gelir devran doneerr agzimdan kurtulamiyacagn gunlerde gelecek bu hafta seni gecixem zaten
bu hafta kim en cok kilo verdi en az kilo verene yada + cikan varsa ona ceza vrcekti noldu o is @erigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?