Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menum
Sabah
Klasik kahvalti, 1 parca simit
Ogle
1 tabak kısır
2 sigara boregi (firinda)

Aksam (misafirlikte)
4 yemek kasigi kısır
4 yemek kasigi mısırlı bir salata
1 kase meyve salatasi

Su cok az ictim, 2-3 bardak kadar. Spor zaten yok..
Bugun cok kacirdim ben yaa.. Haftasonlari hep boyle oluyor. Ozellikle borekleri yedigim icin cok pisman oldum cunki epey kısır yemistim neyse yarin telafi ederim umarim..

Hel gel cezaya gel 3*2mile bana diyo bide bune kısır borek ihooo

Selam hanımlar, gününüz aydın olsun.
Annemin sürekli çağırdığı abla iş ne olursa olsun saatine 23 tl alıyot. Diğerleri daha fazla alıyorlarmış sanırım. Temizlik, ütü yemek, ne iş söylesen yapıyor.

Hoşgeldin, selamm
Özledik kız seni
Eşek adasına ve çeşmeyede git oralarda çok güzel.

Vallahi 2 haftadir agzima ekmek surmedim. Hatta neredeyse hic karbonhidrat tuketmedim. Borek de firinda sigara boregi. Yani 1 yufkanin 6 da 1 i
verdim gitti cezayı artık yapacak birşey yok kuz bende sadece kurabiye var onlarda su küçük cevizden küçük varya pratik dediğimiz onlardan ama fazla spor göz çıkarmaz

Günaydın bugün tartıda artı çıktım niye acaba tabiki dunki sebepler fakat çok sisim kuzey çok uyanıyor gece uykusuzluk çok zor kendi yattı uyuyor şimdi sabah uyku swrsemi 6:45de iki tane bardak kirdim bide onları temizledim

Ahufizar canım dün atlamisim balık çok az yağda kızarmış olabilir mesela ben tavadaki fazla yağı peçete ile alıyorum incecik bir tabaka oluyor im onunla kisikta pisiriyorum

@keskee canim bil bol gez fotoğrafların devamını bekliyoruz

Bugün kıyafet almaya gidiyorum siskoyum diye iyice salmak yok güzel giyinip kendine baktıkça daha iyisi olmak istiyor insan eşime dedim alışverişe gitcem adamda sıkılmış demek ki aynı kıyafetlerden git aşkım bol bol al limit yok sana dedi bir bayana limit yok denir mi ya

Günaydın
Haftasonu tatili bana yine yaradı bi kaç gram da olsa vermişim.
OOoo Eriğim keyifli alışverişler limitsiz alışveriş mi daha ne olsun maşallah kocana:)

Aaaa adam resmen kendisi kasinmis
Ben hala kararliyim, tartida 60 li rakamlari gormeden bisey almak yok

siz benden bayaga buyukmusunuz ya ben daha 23 yasindayim :)) 11 subatta 24 olcam insallah
hayatinin hatasini yapmis esin tabi sen yinede evini dusunerek cok bise almazsin :) bayanlar oyle malesef en azimdan ben oyleyim :))

2 gun kafami dinledim kendimi tespihlere zikirlere biraktim bol bol dua ettim Rabbimle basbasa kald8m cok sukur biseler yoluna girmeye basladi hamdolsun Allaha cuma aksami kina gecesi vardi bi oynadim bi oynadim ooohgh kurtlarimi doktum hemde stres attim dunde dugunde esimle oynadik bayaga arada eglence iyi oluyo

artik bomba gibi bi elif var karsinizda 2 haftador 79.6 kg bu hafta hic deglse 600 gr vermem lazim tabi hafta sonu kilo almadiysam

hb nasılsın tatlım.
İyi ne olsun, yine bol kosturmacali bir haftasonunu bitirdik. Senin yogunluk bitti artik herhalde, artik buralardasin

Amaniiin 23 muu, senin ablan degil, neredeyse teyzen olacakmisim yav
Sorunlarinin bitmesine sevindim. Sen bol bol oynayarak kalori yakmissin zaten haftasonu ee bu hafta iddiali misin, hayret bana çemkirip laf atmadin, var misin kapismaya

Yok babanem olcak yastasin tobe :)) ablam olcak yastain iste ne kendini yaslandirdin :))

Ben seni bi geceyim kilo vermede sen ozaman gor Simdi sen beni gectin diye susuorum amaaaa gun gelir devran doneerr agzimdan kurtulamiyacagn gunlerde gelecek bu hafta seni gecixem zaten

bu hafta kim en cok kilo verdi en az kilo verene yada + cikan varsa ona ceza vrcekti noldu o is @erigim

Evet rutin hayatıma döndüm artık. Gerçi kaç haftadır koşuşturma içindeydim kendimi çok yorgun hissediyorum.
bugün ufak bi yürüyüş dışında akşam hep dinleneceğim inş.
Ama yarın hem diyet hemde spor olarak kaçamaksız başlamak istiyorum.
Hafta hafta hedef belirleyim de en kısa zamanda fit bedenime ulaşayım demi. Çok oyalandım çooook

Oooo costun yine bakiyorum tabii konusucam, sen de ver kilolari, sen de konus benim iddiam bu hafta da devam ediyor. Hedefim en az 1,5 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…