Aynen oyle, oyalanmamak lazim. Ben gruba katildigim ilk 2 hafta boyle dikkat etseydim, simdiye kadar yolu yarilamistim, en az 6-7 kilo verirdimEvet rutin hayatıma döndüm artık. Gerçi kaç haftadır koşuşturma içindeydim kendimi çok yorgun hissediyorum.
bugün ufak bi yürüyüş dışında akşam hep dinleneceğim inş.
Ama yarın hem diyet hemde spor olarak kaçamaksız başlamak istiyorum.
Hafta hafta hedef belirleyim de en kısa zamanda fit bedenime ulaşayım demi. Çok oyalandım çooook
Hadi bakalim guzel sonuclar beklyorm senden :))Evet rutin hayatıma döndüm artık. Gerçi kaç haftadır koşuşturma içindeydim kendimi çok yorgun hissediyorum.
bugün ufak bi yürüyüş dışında akşam hep dinleneceğim inş.
Ama yarın hem diyet hemde spor olarak kaçamaksız başlamak istiyorum.
Hafta hafta hedef belirleyim de en kısa zamanda fit bedenime ulaşayım demi. Çok oyalandım çooook
insallah verebilirsin ama belli bi sure aonra yavasliyo kilo vermek seninki yavaslamazsa haksizlik var demektr kabuledemem oyle bseyiOooo costun yine bakiyorumtabii konusucam, sen de ver kilolari, sen de konus benim iddiam bu hafta da devam ediyor. Hedefim en az 1,5 kilo
SPOR NEDEN YAPAMIYORSUN?Aynen oyle, oyalanmamak lazim. Ben gruba katildigim ilk 2 hafta boyle dikkat etseydim, simdiye kadar yolu yarilamistim, en az 6-7 kilo verirdimneyse gec olsun da guc olmasin ya keske ben de spor yapabilsem, o zaman daha cabuk toparlanirdi vucudum...
Adam bitki sürekli evden çıkarken benim tiplerinden bence insan yaptıGünaydın
Haftasonu tatili bana yine yaradı bi kaç gram da olsa vermişim.
OOoo Eriğim keyifli alışverişler limitsiz alışveriş mi daha ne olsun maşallah kocana:)
Bende öyle diyordumda kendini paspal gordukce saliyorum güzel gordukce dikkat ediyorum ve tunik tarzı şeyler aldım zayiflasamda çok hoş dururAaaa adam resmen kendisi kasinmis
Ben hala kararliyim, tartida 60 li rakamlari gormeden bisey almak yok
Vay duzelmenize çok sevindim aileler kötü olunca gökyüzü bile titrer bu ise bitek şeytan sevinirsiz benden bayaga buyukmusunuz ya ben daha 23 yasindayim :)) 11 subatta 24 olcam insallah
hayatinin hatasini yapmis esin tabi sen yinede evini dusunerek cok bise almazsin :) bayanlar oyle malesef en azimdan ben oyleyim :))
2 gun kafami dinledim kendimi tespihlere zikirlere biraktim bol bol dua ettim Rabbimle basbasa kald8m cok sukur biseler yoluna girmeye basladi hamdolsun Allaha cuma aksami kina gecesi vardi bi oynadim bi oynadim ooohgh kurtlarimi doktum hemde stres attim dunde dugunde esimle oynadik bayaga arada eglence iyi oluyo
artik bomba gibi bi elif var karsinizda 2 haftador 79.6 kg bu hafta hic deglse 600 gr vermem lazim tabi hafta sonu kilo almadiysam
Benide benide10. Takim nerdesin benim motivasyon dusuk bugunhadi birbirimizi gaxa getirelim
Valla sosyoloji verecek ekide cezayıYok babanem olcak yastasin tobe :)) ablam olcak yastain iste ne kendini yaslandirdin :))
Ben seni bi geceyim kilo vermede sen ozaman gorSimdi sen beni gectin diye susuorum amaaaa gun gelir devran doneerr agzimdan kurtulamiyacagn gunlerde gelecek bu hafta seni gecixem zaten
bu hafta kim en cok kilo verdi en az kilo verene yada + cikan varsa ona ceza vrcekti noldu o is @erigim
---elifin cezasını ver kızAynen oyle, oyalanmamak lazim. Ben gruba katildigim ilk 2 hafta boyle dikkat etseydim, simdiye kadar yolu yarilamistim, en az 6-7 kilo verirdimneyse gec olsun da guc olmasin ya keske ben de spor yapabilsem, o zaman daha cabuk toparlanirdi vucudum...
Kız valla birşey değişmiyor hala 20li hissediyorumbende 30 yalındayımm
bendeeeeKız valla birşey değişmiyor hala 20li hissediyorum
Ben okumadim liseyi bile zor bitirdim cocuklukdan beri evlenmek en buyik hayalimdi bnde hayalimo gerceklestrdmAdam bitki sürekli evden çıkarken benim tiplerinden bence insan yaptı
Bende öyle diyordumda kendini paspal gordukce saliyorum güzel gordukce dikkat ediyorum ve tunik tarzı şeyler aldım zayiflasamda çok hoş durur
Vay duzelmenize çok sevindim aileler kötü olunca gökyüzü bile titrer bu ise bitek şeytan sevinir
Kız ben 23 yasında okuyordum daha
İşte anca 26da evlendim
Benide benide
Valla sosyoloji verecek ekide cezayı
---elifin cezasını ver kız
Waaoowww bu ne acele boyle :)) bende 25-26 yasinda Evlendim.Ben okumadim liseyi bile zor bitirdim cocuklukdan beri evlenmek en buyik hayalimdi bnde hayalimo gercekltrdm
Ayyy kendi okul yillarimi hatirladim ne guzel yillardi. Kiymetini bil tatlim.ilerisi daha zor emin ol. Allah zihin acikligi versin. Sen yaparsin hiiiccc suphem yok :)Diferansiyelden çıktım kafam kazan, elimde 2 tane eşek kadar mukavemet bir tane enstrimantel kştabı bir defter bir dosta, çantamı biliyorsunuz zaten, şalım... Metroya yürürken yazılanları okuyorum, cevap yazıyorumhaftaya asıl sınavlarım başlıyor ama bomba gibi döncem inşAllah kızlar. Bana ayak uydurun, hazırlayın kendinizi.
Küçükken banada soruyolarmis ne olacaksın diye gelin olcam diyomusumBen okumadim liseyi bile zor bitirdim cocuklukdan beri evlenmek en buyik hayalimdi bnde hayalimo gerceklestrdm
ya hala basım ağrıyor su yazdığını uç kere okudumDiferansiyelden çıktım kafam kazan, elimde 2 tane eşek kadar mukavemet bir tane enstrimantel kştabı bir defter bir dosta, çantamı biliyorsunuz zaten, şalım... Metroya yürürken yazılanları okuyorum, cevap yazıyorumhaftaya asıl sınavlarım başlıyor ama bomba gibi döncem inşAllah kızlar. Bana ayak uydurun, hazırlayın kendinizi.
Kız merve miktarları ne bunlarınAkşam menüm belliyken yazayım.
Kahvaltı: Tost
Öğle yemeği: 1 mandalina
Ara: kaju biraz fazla yedim sanırım :S
Akşam: et sote, 1 dilim ekmek ve salata
Ara: yogurt ya da meyve yerim ona karar vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?