Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen oyle, oyalanmamak lazim. Ben gruba katildigim ilk 2 hafta boyle dikkat etseydim, simdiye kadar yolu yarilamistim, en az 6-7 kilo verirdim neyse gec olsun da guc olmasin ya keske ben de spor yapabilsem, o zaman daha cabuk toparlanirdi vucudum...

Hadi bakalim guzel sonuclar beklyorm senden :))
Oooo costun yine bakiyorum tabii konusucam, sen de ver kilolari, sen de konus benim iddiam bu hafta da devam ediyor. Hedefim en az 1,5 kilo
insallah verebilirsin ama belli bi sure aonra yavasliyo kilo vermek seninki yavaslamazsa haksizlik var demektr kabuledemem oyle bseyi

SPOR NEDEN YAPAMIYORSUN?

Günaydın
Haftasonu tatili bana yine yaradı bi kaç gram da olsa vermişim.
OOoo Eriğim keyifli alışverişler limitsiz alışveriş mi daha ne olsun maşallah kocana:)
Adam bitki sürekli evden çıkarken benim tiplerinden bence insan yaptı
Aaaa adam resmen kendisi kasinmis
Ben hala kararliyim, tartida 60 li rakamlari gormeden bisey almak yok
Bende öyle diyordumda kendini paspal gordukce saliyorum güzel gordukce dikkat ediyorum ve tunik tarzı şeyler aldım zayiflasamda çok hoş durur
Vay duzelmenize çok sevindim aileler kötü olunca gökyüzü bile titrer bu ise bitek şeytan sevinir
Kız ben 23 yasında okuyordum daha
İşte anca 26da evlendim
10. Takim nerdesin benim motivasyon dusuk bugunhadi birbirimizi gaxa getirelim
Benide benide
Valla sosyoloji verecek ekide cezayı
---elifin cezasını ver kız

120dk yurudum alışverişi yuruyusten saymıyorum dolaştıklarında dışında bu yuruyus
Ama rüzgar çarptı yine bassim catliyor biraz uyumaliyim

Ben okumadim liseyi bile zor bitirdim cocuklukdan beri evlenmek en buyik hayalimdi bnde hayalimo gerceklestrdm

Diferansiyelden çıktım kafam kazan, elimde 2 tane eşek kadar mukavemet bir tane enstrimantel kştabı bir defter bir dosta, çantamı biliyorsunuz zaten, şalım... Metroya yürürken yazılanları okuyorum, cevap yazıyorum haftaya asıl sınavlarım başlıyor ama bomba gibi döncem inşAllah kızlar. Bana ayak uydurun, hazırlayın kendinizi.

Ben okumadim liseyi bile zor bitirdim cocuklukdan beri evlenmek en buyik hayalimdi bnde hayalimo gercekltrdm
Waaoowww bu ne acele boyle :)) bende 25-26 yasinda Evlendim.

Ayyy kendi okul yillarimi hatirladim ne guzel yillardi. Kiymetini bil tatlim.ilerisi daha zor emin ol. Allah zihin acikligi versin. Sen yaparsin hiiiccc suphem yok :)

Akşam menüm belliyken yazayım.

Kahvaltı: Tost
Öğle yemeği: 1 mandalina
Ara: kaju biraz fazla yedim sanırım :S
Akşam: et sote, 1 dilim ekmek ve salata
Ara: yogurt ya da meyve yerim ona karar vermedim

Ben okumadim liseyi bile zor bitirdim cocuklukdan beri evlenmek en buyik hayalimdi bnde hayalimo gerceklestrdm
Küçükken banada soruyolarmis ne olacaksın diye gelin olcam diyomusum
Evlendikten eşim diyo ki aşkım galiba eskaza evlendin sen kaldırmadan hiç evlenmezdin
Bi gün aradı yarın seni istemeye gekcez dedi gece iki filan hehe gelin dedim (şaka sanmıştım) ertesi gün öğlen isteyin diyor ki akşam 8gibi sizdeyiz ne diyosun dedim babama bile demedim evi aradım avlama dedim ki babama anlatın durumu (meğer benimki bin annesi filan gelmiş rizeden) gerçekten karanbole geldim
Tmm tmm ver cezami E Etabiti hazirimmm

ya hala basım ağrıyor su yazdığını uç kere okudum allah kolaylık versin canım
Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah

Akşam menüm belliyken yazayım.

Kahvaltı: Tost
Öğle yemeği: 1 mandalina
Ara: kaju biraz fazla yedim sanırım :S
Akşam: et sote, 1 dilim ekmek ve salata
Ara: yogurt ya da meyve yerim ona karar vermedim
Kız merve miktarları ne bunların

Kızlar selam , bende gezmelere devam :)

Bugün bornovada kahvaltı yaptık kardeşimle sonra konağa geçip ordan alsancağa kadar yürüdük, alsancaktada bayağı yürüdük. Bugün bayağı yoruldum, izmiri karış karış geziyorum :)) @erigim kendi fotolarımıda atabilsem keşke :)

Ahufizar canım hoşbuldummm. Bende sizi çok özledim. Kuzu kardeşimin sınavları yarın başladığı için çok bi yere çıkamıcaz artık başka sefere oralarda inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…