Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eki Görüntüle 2576343

L LaleZar86 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (640. Etap) : 68,00
Bitiş Kilosu (656. Etap) : 58,00
Verilen Toplam Kilo : 10,00
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 14,71%
Toplam Süre : 17 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,87%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 588

Sevgili LaleZar86 19 Eylül 2019 (640. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 642. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
10 Ocak 2020 (656. etap) tarihinde toplam 10 kilo vererek ve 58 kilo olan hedefini 100% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

Valla doğru söylüyorsun abla bende biliriyorum ama misafirlerim var 2 hafta sonra düzene girecegim inşallah

Inşallah canim..yatili misafir olunca tabi zor..yinede mümkün olduğunca misafirlere uymamaya gayret et Allah kolaylik versin.
Yatmadan da yemek yiyorlar ben sofrayı önlerine koyup kaçıyorum .Elimden geldiği kadar yememeye çalışıyorum .

Yeni yürüyüş yaptım 1 saat cumaya eksi görmeyi
çok istiyorum.

Geçtiğimiz dönem için de kaçamaklı bir liste uyguladım.
taviz tavizi doğuruyor bunun farkına vardım bu gibi listeler benim görüşüme göre koruma döneminde olur Ancak

Yatmadan da yemek yiyorlar ben sofrayı önlerine koyup kaçıyorum .Elimden geldiği kadar yememeye çalışıyorum .

Yeni yürüyüş yaptım 1 saat cumaya eksi görmeyi
çok istiyorum.
Yahu yatmadan önce yemekte ne oluyo...benim eşimdede bu alişkanlik vardi..yillar önce demiştim canim bak bu aiişkanliğini birakmaz isen ilerde mide sorunu yaşarsin...dediğim çikti..kaç yildir midesinde sorun var..ilaç hap kullaniyo sürekli.mideninde dinlenmeye ihtiyaci var..böyle bir alişkanliğim benim hiç bir zaman olmadi..hatta eşimle yeni evlendiğimizde çok tartişmalarimiz oluyordu bu sebepten..

sevdiğim canım huyum gece yemek yiyememramazanda sahur yapamıyorum bu huyum yüzünden

moni merhaba!

Buradaki davet mesajin icin tesekkurler. Hemen atladim geldim :)

Herkese yeniden merhaba!

Boy 157 kilom 65 > Duzgun beslenme ve haftada 3 gun pilates ile sikilasarak kilo vermek hedefim! Bugün itibariyle tuz ve sekeri tamamen birakiyorum, abur cuburu kesiyor ve daha duzenli saglikli beslenmeye basliyorum.

Pilates konusunda cok cahilim, youtube referans videosuyla baslamayi dusunuyorum ancak hala arastiriyorum hangisiyle baslayacagimi. Onerilere acigim

Carsamba, Cuma ve Pazar gunleri 1er saat pilates`e ayiracagim. Gunleri cook acil birsey olmadikca degistirmeyecek ve atlamayacagim.

Gunluk hayatimda da daha hareketli olmaya basladim, merdiven cikmak, daha cok yurumek vs gibi adimlar attim. Spora baslayinca bunlarinda daha kolaylasacagini dusunuyorum.

sevdiğim canım huyum gece yemek yiyememramazanda sahur yapamıyorum bu huyum yüzünden
Bende asla yapamam en kilolu hallerimdeyken bile yapmadim bunu...mantiğim almyo benim Yatmadan önce yiyenleri...hem haram ..hem mide sabaha kadar neyapsin..nasil hazmetsin uyku halindeyken..ondan sonra hastaliklardan kurtulamiyorlar...burda alman yaşli kadinlara bakiyorumda nekadar sağlikli zayif fit...inşallah bende böyle kalirim yaşliliğimda diye düşünüyorum..birde bizim yaşi ilerlemiş kadinlara bakiyorum kilolardan zor yürüyorlar yolda...

çok doğru bu konuda şanslıyım hem ailem hemde eşimin ailesi böyle huyları yoktu
Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın Rabbim onlarada şifa versin

çok doğru bu konuda şanslıyım hem ailem hemde eşimin ailesi böyle huyları yoktu
Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın Rabbim onlarada şifa versin

Hoşgeldin aramiza....
Aynen spor sağlikli beslenmeyi teşvik ediyor dahada kolaylaştiriyor kilo vermeyi...bende kilo verme işi bitsin bölgesel egserzislere başlicam..şimdilik Leslie samsone ile evde aerobik yapiyorum 3 mil bazen 2 mil

Tesekkur ederim

Hemen baktim Leslie Samsone a, 1 mile Happy Walk videosuna göz attim ve cok motive edici geldi. Günde 1 defa bu video ile calissam benim icin buyuk efor demek :) Seni tebrik ederim 2 veya 3 mil yaptigin icin. Insallah zamanla bende spora daha cok isinirim.

Şekeri ve hazır gıdaları tamamen çıkarabilirsin, tuz konusu tehlikeli canım. Bildiğimiz ince sofra tuzunu çıkarıp kaya tuzu kullanabilirsin.
Yoksa tansiyon filan çok düşer Allah korusun.
Ben sadece akşam yediğim salataya tuz eklemiyorum.
Böylede başlayabilirsin

Tesekkurler uyarin icin canim, aslinda yanlis ifade etmisim orada, zaten sadece kaya tuzu kullaniyorum ama asiri tuz tuketiyorum. Sadece tuzlu seyler yerim ve yedigim herseye asiri tuz eklerim. Tatli ile hic aram yok, cikolata aylarca yemesem aramam, hatta sekerli geldigi icin meyvelerle de aram yok, sadece bol tuzlu erik yerim. Sekeri sadece kahve ve caya atiyordum ama simdi biraktim. Tuzu da sadece yemeklerde oldugu kadar kullanacagim, pisiriken cok az miktarda ekliyorum cocugumda oldugu icin ama onun disinda extra tuz kullanmayacagim.

Hoşgeldin aramıza

Hosbuldum

O zaman olur

Hadi kızlar son 4 gün herkes en az 800 gram versin inşallah. Kimler benimleeee

Ben varım

Hoşgeldin doğru yerdesin

Iyi aksamlar hanimlar 3 gun oldu girmeyeli yani babaannemi kaybedeli
Yarin yine liste paylasmaya devam edecegim insaallah.Tartiyi da unutmusum tabi k.bakmayin

Başınız sağ olsun canım Allah mekanını cennet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…