Aramıza hoşgeldinTskler
Başınız sağolsun Rabbim mekanının cennet etsinIyi aksamlar hanimlar 3 gun oldu girmeyeli yani babaannemi kaybedeli
Yarin yine liste paylasmaya devam edecegim insaallah.Tartiyi da unutmusum tabi k.bakmayin
Allah rahmet etsin, başınız sağolsun canımIyi aksamlar hanimlar 3 gun oldu girmeyeli yani babaannemi kaybedeli
Yarin yine liste paylasmaya devam edecegim insaallah.Tartiyi da unutmusum tabi k.bakmayin
Başın sağ olsun canım benim Allah rahmet eylesinIyi aksamlar hanimlar 3 gun oldu girmeyeli yani babaannemi kaybedeli
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahIyi aksamlar hanimlar 3 gun oldu girmeyeli yani babaannemi kaybedeli
Sana ne cezası keselimHayırlı akşamlar
Sabah : Et sote , 2 çay kaşığı kaymak ,bal , zeytin, 1 dilim ekmek
Öğlen : 1 muz
Akşam : 2 kaşık bezelye yemeği,3 kaşık pirinç pilavı ,1 baklava
3 bardak su
1 saat yürüyüş
Spor yok
Başınız sağ olsunAllah razi olsun kizlar ❤hepimizin ölenlerine rahmet etsin Rabbim.
Canim sen çok kaçamak yapiyorsun..aramizda en çok kaçamak yapan sensin...ben önceden haftada 1 yapiyordum şimdi o lüksümde kalmadi.. en azindan şimdilik sende haftada 1 yap.nerdeyse hergün sağliksiz yiyecekler var listende...kendini şimdiden aliştir yoksa ileriki zamanlarda pes etme ihtimalin yüksek..çünkü bünyen bu yediklerinle bi hayli zorlanacak...hem yeni gelen arkadaşlarada iyi bir örnek değilHayırlı akşamlar
Sabah : Et sote , 2 çay kaşığı kaymak ,bal , zeytin, 1 dilim ekmek
Öğlen : 1 muz
Akşam : 2 kaşık bezelye yemeği,3 kaşık pirinç pilavı ,1 baklava
3 bardak su
1 saat yürüyüş
Spor yok
Dün bende son dkk şeytana uydum kaçamak yaptım aşırı Bi pişmanlık duygusu na kapıldım sabah hemen gittim 1 saat hızlı tempo yürüyüş yaptım akşam saat 10 da 2 dilim bal kabaklı sütlü tatlı yedim insan gercekten kaçamaklar cogalınca alışkanlık oluyor o yüzden sıfır kaçamak lar la ilerlememiz gerekiyor yoksa bir iken iki oluyor farketmedenCanim sen çok kaçamak yapiyorsun..aramizda en çok kaçamak yapan sensin...ben önceden haftada 1 yapiyordum şimdi o lüksümde kalmadi.. en azindan şimdilik sende haftada 1 yap.nerdeyse hergün sağliksiz yiyecekler var listende...kendini şimdiden aliştir yoksa ileriki zamanlarda pes etme ihtimalin yüksek..çünkü bünyen bu yediklerinle bi hayli zorlanacak...hem yeni gelen arkadaşlarada iyi bir örnek değil
Başın sağolsun kuzum, Allah rahmet eylesin.Iyi aksamlar hanimlar 3 gun oldu girmeyeli yani babaannemi kaybedeli
hoşgeldin canımMrhblar bende aranizda olmak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?