- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oğluna hayırlı uzun ömürler dilerim canımBugün sözde detoks yapacaktim program değişti....oğlumun doğum günü var ..aslinda haftasonu yapacaktim herkez evde olur diye ama oğlum ve eşim israr edince apar topar pasta yaptim hazirlik yaptim..eşimde bugün çaluşmiyor..bugünlük beni mazur görün arkadaşlar.....kabak detoksu yarina ertelendi artik ..pastadanda çok ince dilim yiyeceğim ve dikkat edeceğim söz...✌
Uzun ömürler dilerim canım evladınaBugün sözde detoks yapacaktim program değişti....oğlumun doğum günü var ..aslinda haftasonu yapacaktim herkez evde olur diye ama oğlum ve eşim israr edince apar topar pasta yaptim hazirlik yaptim..eşimde bugün çaluşmiyor..bugünlük beni mazur görün arkadaşlar.....kabak detoksu yarina ertelendi artik ..pastadanda çok ince dilim yiyeceğim ve dikkat edeceğim söz...✌
Oğluna hayırlı uzun ömürler dilerim canım
Teşekkür ederim kizlar ..amin inşallahUzun ömürler dilerim canım evladına
Nice mutlu,sağlıklı senelere doğum günü kutlu olsunBugün sözde detoks yapacaktim program değişti....oğlumun doğum günü var ..aslinda haftasonu yapacaktim herkez evde olur diye ama oğlum ve eşim israr edince apar topar pasta yaptim hazirlik yaptim..eşimde bugün çaluşmiyor..bugünlük beni mazur görün arkadaşlar.....kabak detoksu yarina ertelendi artik ..pastadanda çok ince dilim yiyeceğim ve dikkat edeceğim söz...✌
Sağol canim..Nice mutlu,sağlıklı senelere doğum günü kutlu olsun
Bugün sözde detoks yapacaktim program değişti....oğlumun doğum günü var ..aslinda haftasonu yapacaktim herkez evde olur diye ama oğlum ve eşim israr edince apar topar pasta yaptim hazirlik yaptim..eşimde bugün çaluşmiyor..bugünlük beni mazur görün arkadaşlar.....kabak detoksu yarina ertelendi artik ..pastadanda çok ince dilim yiyeceğim ve dikkat edeceğim söz...✌
Teşekkür ederim csnimOğlunun doğum günü kutlu olsun canım
Farkettim saracım, bende soracaktım, ne var hayırdır diye.Kızlar bu aralar moralim çok bozuk hiç keyfim yok o yüzden sık gelmiyorum kusura bakmayın
Ne sıkıntin varsa Allah ferahlik versin canim..çabuk düzelir inşallahKızlar bu aralar moralim çok bozuk hiç keyfim yok o yüzden sık gelmiyorum kusura bakmayın
Inşallah çabuk toplarlasın canım, geçmis olsunIyi geceler Hanimlar
K.bakmayin cok aksattim burayi cenaze taziye ustunede hasta oldum 1 hafta nasil gecti bilemedim .
Yarin tarti gunu cok duzensiz gecti bu haftam.Arti cikma durumum da var wc sikintim regl oncesi derkenKafami toplamam lazim moral irade alt ust bu ara.
Allah razi olsun abla insallah❤Inşallah çabuk toplarlasın canım, geçmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?