- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Doğum günü seninmiş☺ nice yaşlaraHerşey iyi gidiyordu doğum günü sebebi yüzünden düzen bozuldu..umarim yarin sıkıntı yaşamam.neyse oğlimun cani sağolsun...mayis ayina kadar doğum günü yok artik.ozamana kadar zaten mezun olurum..
Hadi iyi haberlerini bekliyoruz canımKızlar hızlı hızlı okuyup geçtim sayfaları, hafta sonu sınavım var, isimlere de tam bakamadım oğlunun doğum günü olan arkadaşım,nice yaşları olsun,Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Saracım kendine iyi bak , umarım sıkıntıların buhar olur hızlı geçer giderbütün arkadaşlarım hepinizi seviyorum sınavdan sonra daha çok görüşürüz inşallah
Sağol canim...senin sinavinda inşallah iyi geçer...çok başarilar dilerim..Kızlar hızlı hızlı okuyup geçtim sayfaları, hafta sonu sınavım var, isimlere de tam bakamadım oğlunun doğum günü olan arkadaşım,nice yaşları olsun,Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Saracım kendine iyi bak , umarım sıkıntıların buhar olur hızlı geçer giderbütün arkadaşlarım hepinizi seviyorum sınavdan sonra daha çok görüşürüz inşallah
İnşallah❤Hadi iyi haberlerini bekliyoruz canım
TeşekkürlerSağol canim...senin sinavinda inşallah iyi geçer...çok başarilar dilerim..
(Eski kilo - yeni kilo) : eski kiloHayırlı sabahlar, hayırlı cumalar kızlar,
Ben geri yattım, bana yüzde hesabını yollarmısınız, kalkınca tartılıp hesaplayım
Senin yatili misafirin var hala dimi 2 hafta kalacaklardiKizlar çok üzgünüm niye böyle oldu anlamadım ödem var heralde
Geçen hafta : 70.7
Bugün :71.7
+ 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?