Günaydın canım hiç yoktan iyidir kilo azaldıkça cok az gidiyor artıkHayirli sabahlar arkadaşlar....3 günün sonunda yaptiğim detoksdan sonra sadece 300 gram gitmiş...
Neyse hiç yoktan iyidir....ama azda olsa 5 li rakamlarin ucundan gördüm zaten pazartesi tartisinda eksideydim....
aslında menüleri cok cok güzel genelde akşamları yimiyorGunaydin canım biyerde hata yapmış olabilirmisin çok az gitmiş cunku
Dün sadece bol sütlü kahve dişinda hiç bir kaçamağim olmadi 3 gün boyunca....diyete tam uydum...ama son kalan kilolar beni biraz zorlayacak gibi ..gerçi pek aç kalmadim o yaptiğim diyet bayaği doyurucuydu...Gunaydin canım biyerde hata yapmış olabilirmisin çok az gitmiş cunku
Son kilolar zor gidiyor doğrudur.diyetisyenim sabah uyandığımda ac olmalısın demişti bikerr...
Dün sadece bol sütlü kahve dişinda hiç bir kaçamağim olmadi 3 gün boyunca....diyete tam uydum...ama son kalan kilo beni biraz zorlayacak gibi ..gerçi pek aç kalmadim o yaptiğim diyet bayaği doyurucuydu...
Acaba az yedikçe vucüt buna iyice alışıyor sonra daha mı az istiyor anlamadım ben yıllardır şeker tüketmem sabah tereyağ filan sürmem ekmege Ögle yemek yemem benim arkadaş var diyete giriyorum dedi benim yediklerimi n Bi katı daha yedi cok kilo verdi sonra düşündüm onun vücudu hep yemek le doluydu kadın biraz azalttı kilo verdi biz zaten az yiyoruz normal geliyor heralde vücuda tek alternatif bol bol spora kalıyorSon kilolar zor gidiyor doğrudur.diyetisyenim sabah uyandığımda ac olmalısın demişti bikerr
Hadi bakalım ne kadar gidecekKabak detoksu..3 günde 2 kilo
Malzemeler
2 tane orta boy kabak
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 tane ceviz
1 kase yoğurt
1 diş sarımsak
Arzuya göre baharat
Dereotu
Hazırlanışı
Öncelikle açıklama getireyim bu detoksu 15 günden önce tekrar yapmamak gerek ben yapıp faydasını gördüm yaklaşık iki kilo
verdim. Gelelim tarifimize ,
2 orta boy kabağı bir yemek kaşığı zeytinyağı ile 10 dakika pişirelim.
Soğuyan kabakların üzerine iki ceviz sarımsaklı yoğur arzuya göre baharat ekleyip öğlen ve akşam yiyelim.
3 gün boyunca aynı şekilde yapıp yiyoruz.
Sabah kahvaltı da bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir bir dilim kepekli ekmek bol maydanoz öğlen kabak detoxu ikindi iki porsiyon meyve , akşam kabak detoxu gün içerisinde üç litre su ve yarım saat yürüyüş. Deneyecek arkadaşlara şimdiden bol eksiler.
Aynı dönemdeyim, iştahım hiç açık deyil, tamamen niyetle ve iradeyle alakalı diye düşünüyorum.Mesela benim iştahım cok açıkregli dönemi yakin
Insallah zor dayanıyorum sanirim birde emzirdimgum için çok çabuk acikiyorumAynı dönemdeyim, iştahım hiç açık deyil, tamamen niyetle ve iradeyle alakalı diye düşünüyorum.
Kendi kendine beynine ben ac deyilim diye sinyal gönder, ve asla sakıncalı bisey yeme, daha kolay atlatırsın
O zaman canın tatlı istediğinde glisemik indeksi düşük olan meyvadanerken saatlerde, yanında süt yada yoğurtla tüketebilirsinInsallah zor dayanıyorum sanirim birde emzirdimgum için çok çabuk acikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?