Helal sana ben başlamadım daha sadece okudum 2 çocukla uymak zor olacak sanirimHayirli sabahlar arkadaşlarim..ben bu if diyetini sevdim...sanirim bu düzeni mümkün olduğunca ömür boyu sürdüreceğim..kilo korumak içinde çok güzel bir yöntem...şimdiden cuma gününden buyana eksideyim...hedefime çok az kaldi yaşasin...
Yok canim zor değil ..insan istediği zaman hiç birşey zor gelmiyormuş..bende 4 çocuklan spor yapamam diyordum ama isteyince oluyormuş...şimdi spor yapmadiğim gün rahat edemiyorum..hem okadarda zor bir diyet değilmiş sadece saatlerini ayarlaman gerek...Helal sana ben başlamadım daha sadece okudum 2 çocukla uymak zor olacak sanirim
Saatleri ayarların ama yemekleri ayarlamam zorlu peki birde kacgunduYok canim zor değil ..insan istediği zaman hiç birşey zor gelmiyormuş..bende 4 çocuklan spor yapamam diyordum ama isteyince oluyormuş...şimdi spor yapmadiğim gün rahat edemiyorum..hem okadarda zor bir diyet değilmiş sadece saatlerini ayarlaman gerek...
kızlar, düzenli menü ve spor bildirimi istiyorum
TebriklerHayirli sabahlar arkadaşlarim..ben bu if diyetini sevdim...sanirim bu düzeni mümkün olduğunca ömür boyu sürdüreceğim..kilo korumak içinde çok güzel bir yöntem...şimdiden cuma gününden buyana eksideyim...hedefime çok az kaldi yaşasin...
Nasip olursa yazın güneydoğu turuna katılırsak en merak ettiğim yiyecek bu.Antepte sabahları nohut durumu satilir durumu yemedim içini yedim
Günü sana kalmışSaatleri ayarların ama yemekleri ayarlamam zorlu peki birde kacgundu
Kesinlikle tadına bakmanız gereken lezzetler arasındaNasip olursa yazın güneydoğu turuna katılırsak en merak ettiğim yiyecek bu.
Fatmam sağolsun, öyle anlatıyor ki
Ayy ne güzel isteKilo vermenin tek kötü yönü çamaşir dolabini yenilemek olacak....hele pantolonlarim çuval gibi oldu...alyansimda büyük geliyor artik ...neyse ağlik olsun..
Kilo vermenin tek kötü yönü çamaşir dolabini yenilemek olacak....hele pantolonlarim çuval gibi oldu...alyansimda büyük geliyor artik ...neyse ağlik olsun..
kızlar, düzenli menü ve spor bildirimi istiyorum
Ayyy ne güzel canımNasip olursa yazın güneydoğu turuna katılırsak en merak ettiğim yiyecek bu.
Fatmam sağolsun, öyle anlatıyor ki
Malesef hâlâ buralardayım ideal kiloma gelemedim henüz
Seninde yeniden gelme kararına sevindim hoşgeldin canım
çok uzak duramam zatenCanım benim fikrim gitmemenden yana
tatlım zaten uzun süredir menü yazmıyordum. arada bir iki yazdım. ama uzun zamandır kilo vermeyince ve hatta alınca kilo bildirimi strese soktu beni. şimdi azcık kafama göre takılayım. şu demir hapını ne zaman bırakacağımı öğreneyim de.Ne de olsa ana listede değilsin, benim gibi menü de yazma istersen rahat oluyor , stres yapıyorsan menü ile ilgili, ama tabi sen bilirsin canım bak ben biraz ara verince iyi geldi ama arkadaşların da dediği gibi burafan uzaklaşınca alınabiliyor da. Kendin için en iyisini sen bilirsin kuzum
evet öyle yapacağım canım.Benim gibi yap, listeden çık, kilo bildirme, yine burda ol.
Sende de bam teli vardır, biyerden tekrar başlayabilirsin.
çok uzak duramam zaten. bak 2 hafta sonra damladım hemenAslında burada bulunma nıx daha iyi olacaktır en azından temelli salmazsınız kendinizi
evet canım maalesef. azcık serbest takılayımFulyacım, stres oldun farkındayım ben de ne zamandır, inşallah biraz kendini dinlemek sana iyi gelir ve bomba gibi dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?