iyi akşamlar kızlar. bir uğrayayım dedim. umarım herkes iyidir.
iyi akşamlar kızlar. bir uğrayayım dedim. umarım herkes iyidir.
Merhaba fulyacim nasılsın canım
size o mesajı yazdıktan sonra bir hasta oldum sormayın. yorgan döşek yattım. halla da kuru öksürüğüm var az.
İyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın
Geçmiş olsun canım bu ara herkes hasta
Yanlış hatırlamıyorsam, başparmaklara tane karabiber yapıştırıp bir gece bekleyince öksürüğe iyi geliyorduvirüs dirençli. uzun sürüyor.
Yanlış hatırlamıyorsam, başparmaklara tane karabiber yapıştırıp bir gece bekleyince öksürüğe iyi geliyordu
oldukça azaldı artık. geçer herhalde. o yöntemi bilmiyorum.
Maşallah canım hedefine yaklaştın sanırım cuma güne 57 yi görürsün sen tebriklerHayirli sabahlar arkadaşlar .. hafif sağlikli hamur işlerinden uzak dolmasiz keksiz tatliardan uzak bir gün diliyorum
Pazartesi bildirimim bugün....
Geçen Cuma 59,2
Bugün....58,7
Giden...0,5
Sağol canim bi 57 ye ulaşayim belki hedef kilomu 55 e indirmeyi düşünüyorum toparlanma payi olsun diye...kilo verme sürecim bitsin .sağlikli beslenmeye devam edeceğkm yine .ve kas yapmayi planliyorum..kas güçlü olunca tekrar kilo alma durumu olmuyo veya riski azaliyo..Maşallah canım hedefine yaklaştın sanırım cuma güne 57 yi görürsün sen tebrikler
Aynen canım kas kütlen fazla olunca kilo alımı olmuyor ben Bi zamanlar yıllarca 55 kiloda kaldım ve inanılmaz kas vardı çünkü ayakta koşmaktan ve diyet ile 10 kilo verip kas kadın olmuştum evde oturmaya ve hareketsiz lik girince kas kalmadı ve direk kilo iyi yaparsın vallaSağol canim bi 57 ye ulaşayim belki hedef kilomu 55 e indirmeyi düşünüyorum toparlanma payi olsun diye...kilo verme sürecim bitsin .sağlikli beslenmeye devam edeceğkm yine .ve kas yapmayi planliyorum..kas güçlü olunca tekrar kilo alma durumu olmuyo veya riski azaliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?