Evet uygun bencede. Müsait zaman da senin geçmişlere bakayımKorkacak birşey yok canim..hasibenin yaptiği ileri seviyedeydi 36 saat oruç sanirim 6 ci seviyede..ama bünyen alişir bence o güne kadar...sen istersen benim menüleri takip et ben yeni başladim 1.seviyeden...gezegenfeza arkadaşimiz 2.ci seviyede
Ben ama tam olarak bu diyete dün başladim...önceleri sadece yemek saatlerine uydum... ama yine sağlikli beslenmiştim..yani ilk öğün 12....ikinci öğün 18 de...aralardada kaçamak yapmadim..dikkat ettimEvet uygun bencede. Müsait zaman da senin geçmişlere bakayım
O zaman bende alışana kadar vucudumu dinleyimBen ama tam olarak bu diyete dün başladim...önceleri sadece yemek saatlerine uydum... ama yine sağlikli beslenmiştim..yani ilk öğün 12....ikinci öğün 18 de...aralardada kaçamak yapmadim..dikkat ettim
Geçmiş olsun neyi var bebişinSlm kızlar bugün hast. Gittim bebegin için düzelmedi başka dr.goturdum çok şükür şimdi daha iyi
Menüm
Öğlen 12 de börek yedim
Ara kahve
Akşam karnıyarık pilav diyete pek uygun değil
Tşk ederim öksürükle başladı ateş iştahsızlık devam ediyor 1 hafta olduGeçmiş olsun neyi var bebişin
Ne kadarlık bebekTşk ederim öksürükle başladı ateş iştahsızlık devam ediyor 1 hafta oldu
17 gün sonra 1 yaşayacak insallahNe kadarlık bebek
Oyy allah hayırlı ömür versin. Soğuk buhar makinası kullan ben çok memnun kaldım iki çocukta da kullandım. Daralırsa nefes açıcı makina sor dr â biz kullandık rahatladı. Ama sormak lazım tabii. Soğuk buhar makinası sorun olmaz farz etki soba üstündeki su buharı17 gün sonra 1 yaşayacak insallah
buhar veriyorum tedavi amaclı ıns.toparlarOyy allah hayırlı ömür versin. Soğuk buhar makinası kullan ben çok memnun kaldım iki çocukta da kullandım. Daralırsa nefes açıcı makina sor dr â biz kullandık rahatladı. Ama sormak lazım tabii. Soğuk buhar makinası sorun olmaz farz etki soba üstündeki su buharı
Eminmisin ekibi alt üst etmeyim
bugünkünü yazmışsın, dünkü menün yokBen mi unuttum acaba yorgunluktan unutuyorum
Sabah kahvaltı yapmadımPardon hemen yazayım unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?