Sabah kahvaltı yapmadım
Öğlen 3 kaşık yeşil mercimek süzme yoğurt 1 kase
Akşam 2 kase çorba 1 dilim ekmek
1.5 lt şu spor yok
Sabah kahvaltı. Saat 11.30
Öğlen yok uyudum
Akşam pırasa 1dlm ekmek.
Bisürü aburcubur
Tşk ederim öksürükle başladı ateş iştahsızlık devam ediyor 1 hafta oldu
iyi akşamlar kızlarrr
bugün dışarı çıktım gezdim geldim. hava güzeldi. 1 aydır hastalıktan dolayı dışarda gezmiyordum. ilk defa gezmeye çıktım. yorulmuşum. avm lere gitmedik zaten. açık havada gezdik.
biraz alışveriş yaptım. eczaneden omega 3 aldım. uzun süredir içmiyordum. başlayacağım. bir de ıvır zıvır aldım watsons dan. indirim vardı. sürekli kullandığım şeylerden aldım indirimdeyken. iyi oldu.
mavide kot baktım. ihtiyacım var. kotlarım eskidi. ama bu kilodayken almak da istemedim. aslında orada da indirim vardı. ama en azından eski kiloma 80 e döneyim öyle alayım diyorum. nasılsa sadece haftasonu giyiyorum. idare ederim.
Yok canım if yapıyorum sabah kahvaltı yok zaten. 8 saat yemek 16 saat aç. Bugün annemdeyim. Anne evi işte anlarsın.Aramıza hoş geldin hatice
Menüne gelince böyle menü olmaz canım sabah saat 11.30 da kahvaltı demişsin ama ne yediğini yazmamışsın öğlen yok akşamda az ve dengesiz olmuş ve gün içinde doğru düzgün yemediğin için abur cubura yönelmişsin olaya zayıflamak olarak değilde sağlıklı beslenme olarak bakar ve öyle yaparsan hem kilo verirsin hemde sağlığını bozmamış olursun
Bugünkü menüm...
Öylen....
2 sahanda yumurta
1 avuç findik
Akşam...
1 tabak sade kapuska
3 kaşik yoğurt
1 büyük kaze salata
Spor...1 mil Leslie 20 dakika göbek egsersizi
Su 1.5 litre
Sade kapuskayi benimkiler yemeyince bana kaldi..son kez yarinde yerim biter ..bugünde benimkilere patatesli gözleme yaptim ama 1 lokma dahi yemedim...ve vijdanim rahat...
Abur cubur haSabah kahvaltı. Saat 11.30
Öğlen yok uyudum
Akşam pırasa 1dlm ekmek.
Bisürü aburcubur
Sende bunu hakettinIyi geceler hanimlar
Sabah lavas ekmekle biraz tost yaptim
Oglen
3 kasik bulgur pilavi
5 kasik kuru fasulye
Aksam
1 dilim limonlu kek
Spor yok su 1 litre
Geldim geldim Bi giremedim valla hemen cumartesi menümü yazayım31 OCAK - 6 ŞUBAT MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş N nezesali - @perihan00 + +120 Nergis 35 +100 sara_28 +120 +180 gezegenfeza +125 +90 Antepia27 - 2 2evlatanasi - Efser - @Baby Cat - R reklam + + Mthn83 m + Gizemm0 m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?