Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet
40 günde 7 kilo gitti
Canim hoşgeldin aramiza.uzun zaman sonra tekrar bir arada olmamiza sevindim .....bence sende bu diyeti yap...facde Ahmet apanin sayfasina bak orda 1.ci seviye kurallari yaziyor ve zaman kaymetmeden başla bence
Ahmet apanin kurduğu bir sistem
Google can simidi seviye 1 yazarsan çıkıyor
Evet hasibe yapıyor dimi biraz baktım korkutucu geldi nedense bidaha bakayım

Ayy son kilolar zor diyorlar. Sende hoşgeldin ben hiç son kilolara gelemedim

iyi akşamlar kızlarrr
bugün dışarı çıktım gezdim geldim. hava güzeldi. 1 aydır hastalıktan dolayı dışarda gezmiyordum. ilk defa gezmeye çıktım. yorulmuşum. avm lere gitmedik zaten. açık havada gezdik.
biraz alışveriş yaptım. eczaneden omega 3 aldım. uzun süredir içmiyordum. başlayacağım. bir de ıvır zıvır aldım watsons dan. indirim vardı. sürekli kullandığım şeylerden aldım indirimdeyken. iyi oldu.

mavide kot baktım. ihtiyacım var. kotlarım eskidi. ama bu kilodayken almak da istemedim. aslında orada da indirim vardı. ama en azından eski kiloma 80 e döneyim öyle alayım diyorum. nasılsa sadece haftasonu giyiyorum. idare ederim.

Bugünkü menüm...

Öylen....
2 sahanda yumurta
1 avuç findik

Akşam...
1 tabak sade kapuska
3 kaşik yoğurt
1 büyük kaze salata

Spor...1 mil Leslie 20 dakika göbek egsersizi
Su 1.5 litre

Sade kapuskayi benimkiler yemeyince bana kaldi.. son kez yarinde yerim biter ..bugünde benimkilere patatesli gözleme yaptim ama 1 lokma dahi yemedim...ve vijdanim rahat...

Son düzenleme:
Evet hasibe yapıyor dimi biraz baktım korkutucu geldi nedense bidaha bakayım
Korkacak birşey yok canim..hasibenin yaptiği ileri seviyedeydi 36 saat oruç sanirim 6 ci seviyede..ama bünyen alişir bence o güne kadar...sen istersen benim menüleri takip et ben yeni başladim 1.seviyeden...gezegenfeza arkadaşimiz 2.ci seviyede

İf de bende iki öğün yiyorum ama çok sağlıklı yetmedim. Bu hafta dikkat edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…