Evet
40 günde 7 kilo gitti
Canim hoşgeldin aramiza.uzun zaman sonra tekrar bir arada olmamiza sevindim .....bence sende bu diyeti yap...facde Ahmet apanin sayfasina bak orda 1.ci seviye kurallari yaziyor ve zaman kaymetmeden başla bence
Evet hasibe yapıyor dimi biraz baktım korkutucu geldi nedense bidaha bakayımAhmet apanin kurduğu bir sistem
Google can simidi seviye 1 yazarsan çıkıyor
Korkacak bisey yok yahuEvet hasibe yapıyor dimi biraz baktım korkutucu geldi nedense bidaha bakayım
Ayy son kilolar zor diyorlar. Sende hoşgeldin ben hiç son kilolara gelemedimGizem
25
1.70
Şimdilik ev hanımı
Evdeyim
Evliyim
Çocuk yok
Erzurum
Eskiden kilo almak istiyordum sonra gece yemeyle aldım 68 i buldum(yaklaşık 4 sene önce ) tabi pişman oldum sonra vermeye çalıştım 3 yıla yakındır da 60 kilodayım 3 ay önce 58 i buldum suan yine yürüyüş yapamıyorum diye 61 oldum ama diyete başladım yine
Kilom : 61,500
Hedef kilom : 57 suanlık ☺☺
1 haftadır if yapıyorum bende ama ful kaçamaklaKorkacak bisey yok yahu
İnşallah gelecez hep birlikte cnmAyy son kilolar zor diyorlar. Sende hoşgeldin ben hiç son kilolara gelemedim
Kaçamak yok artık1 haftadır if yapıyorum bende ama ful kaçamakla
Aynen öyle
birazdan kızlar gelir malum haftasonuHu huu kimse yokmu
Bana giriş için örnek menü yapsana
Dünkünü yazdımkızlarr hani dünkü menü ve sporlar
ve bugünkü tabii ki
Korkacak birşey yok canim..hasibenin yaptiği ileri seviyedeydi 36 saat oruç sanirim 6 ci seviyede..ama bünyen alişir bence o güne kadar...sen istersen benim menüleri takip et ben yeni başladim 1.seviyeden...gezegenfeza arkadaşimiz 2.ci seviyedeEvet hasibe yapıyor dimi biraz baktım korkutucu geldi nedense bidaha bakayım
İf de bende iki öğün yiyorum ama çok sağlıklı yetmedim. Bu hafta dikkat edeyimBugünkü menüm...
Öylen....
2 sahanda yumurta
1 avuç findik
Akşam...
1 tabak sade kapuska
1 büyük kaze salata
Spor...1 mil Leslie 20 dakika göbek egsersizi
Su 1.5 litre
Sade kapuskayi benimkiler yemeyince bana kaldi..son kez yarinde yerim biter ..bugünde benimkilere patatesli gözleme yaptim ama 1 lokma dahi yemedim...ve vijdanim rahat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?