tamam canımmoni üzgünüm dün katılmak istediğimi belirttim ama ben katılamıyorum menü işi biraz beni üzecek gibi. kusura bakma olur mu
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
N nezesali | - | + | + | + | |||
| + | +120 | +120 | +120 | |||
@Ekrl | +100 | +40 | +180 | +240 | |||
| +120 | +180 | m | +100 | |||
| +125 | +90 | +80 | + | |||
| - | - | - | + | |||
R reklam | + | + | + | + | |||
| m | + | +60 | + | |||
| m | m | m | +90 | |||
@Canevim | m | m | m | +90 | |||
| m | m | m | + | |||
@nisandeniz | m | m | m | + | |||
@Ecrinya | m | m | m | + | |||
K kahvemsimutluluk | m | m | m | - | |||
| m | m | m | - | |||
| m | m | m | + | |||
@sogumuskahve | m | m | m | - | |||
| m | m | m | - | |||
| m | m | m | - | |||
@Baby Cat | m | m | m | - | |||
Kaptanım sporum mutfak temizlemek çocuk uyutmak. Step olarak sayarsan beşige girdim çıktım31 OCAK - 6 ŞUBAT MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş N nezesali - + + + Gulhan1 + +120 +120 +120 @Ekrl +100 +40 +180 +240 sara_28 +120 +180 m +100 gezegenfeza +125 +90 +80 + Antepia27 - - - + R reklam + + + + Mthn83 m + +60 + Gizemm0 m m m +90 @Canevim m m m +90 Efillim m m m + @nisandeniz m m m + @Ecrinya m m m + K kahvemsimutluluk m m m - feruzecerci m m m - Gizemm0 m m m + @sogumuskahve m m m - Orkidee0238 m m m - kackaloribu m m m - @Baby Cat m m m -
Mutlumu sun?Slm kızlar bugün if dediginiz diyeti uyguluyorum 11.30 yedim 8 saatlik süre ıns.guzel geçer şuana kadar iyi gidiyorum
illaki bi oyunbozar oluyo evin içindeBugün zahidenin programında ender saraç ve eşi beyaz çorba yaptılar.
1 günlük detoks çorbasıymış.
Devamına bakamadım eşim belgesel açtı
Yapmak isterseniz tekrarına bakıp çorbanın tarifini alabilirsiniz
Bende armutumSizin için kendime benzer bi hatun buldum. İnce belli armut tipli bi hatun
Evet, bide baksa, sadece sesini dinliyoruzillaki bi oyunbozar oluyo evin içinde
Nolcak bu popoların hali. Mağazadan biraz kalıbı geniş 38 beden bul uz üstüme oluyor altıma 46–48. Bunu bide elbiseyle düşününBende armutum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?