Bizde tutsun dağılmasın diye koyarız. Kabartma tozu bizde koymayız.
Yaptım yaptım eğer seven varsa tatlama deriz biz. Pankek. Gibi yada hamburger köftesi gibi yapıp sobada pişirirdik. Ben yağsız tavada yaptım. Çocuklar bayıldı. Sulu köfte yaptığınız gün deneyin tavsiye ederimUn yerine bir tane yumurta kır oda dağılmayı önler
Süper
Ooo heyecan artıyor. Ben ölçü almadım alayım bakayım. Göbeğim değil popom küçükse ah ahhSüperbugun bende karnım mı ufaldı ne Bi ölçüm yapayım dedim ve tartıldim bende eksi gördüm ve göbegim 2 cm cik incelmiş inan ki böyle fark ları görünce daha Bi azim geliyor
Allah şifa versin canımKüçüğe iğne tedavisi başladık. Akşam iğneyi vurulunca 7 de uyudu 10 da hortladı. 12 ye kadar oynadı sonra yatmak istedi. Kurtlu duramıyor ki. 10 kere yattı kalktı. En son ben onun beşiğine yattım kovdu. Beni
Sonra yanıma yattı onu uyutuyum derken ben uyumuşum. O da uyumuş. Neyseki yataktan düşmemiş
Amin inşallahAllah şifa versin canım
Bizde sivrisinek yokmu canım, kan emici mahluklar, vızır vızır dolaşıyorlar. Şimdide kızıma konmuşlarHayırdır canım neden canın sıkkın
Allerjisi varmı? Siz nerede oturuyorsunuz soğukta sivrisinek olmaz ama?Bizde sivrisinek yokmu canım, kan emici mahluklar, vızır vızır dolaşıyorlar. Şimdide kızıma konmuşlar
Sen çok yaşa emiAllerjisi varmı? Siz nerede oturuyorsunuz soğukta sivrisinek olmaz ama?
Şu sinek kovucu losyonlar var işe yaramıyor mu?
Aaa anlamadım canım.Sen çok yaşa emi, ordaki sivrisinek mecazi anlamdaydı. Bazı yaratıklar ( insan diyemiycem) kendi egolarını tatmin etmek için birilerine musallat oluyor, şimdide kızıma musallat olmuşlar.
Almanyada yaşıyorum.
Kızım evli
Bana yarım saatlik mesafede.Aaa anlamadım canım.
O sineklere çare yok ne yazıkki onlar bide zeytin yağı gibi üste çıkarlar. Allah kolaylık versin. Kızın nerde
Bizde sivrisinek yokmu canım, kan emici mahluklar, vızır vızır dolaşıyorlar. Şimdide kızıma konmuşlar
Bizdeki tek sebep kıskançlık, o kadar belli ediyorlarkiAnlıyorum canım Allah yardımcısı olsun kızının
İnsanlar niye başkalarını mutduz etmekten zevk alır hiç anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?