Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

20 gün ben de sarıları kediciklere verdim, şimdi tek yumurta beyazı var fakat sarısıyla beraber yiyorum bu sefer tek olduğu için.
Iyi bari, en azından ziyan olmuyor. Ben evdekilere yalvarıyorum, beyazlarını yediremiyorum, mecburen atıyorum ve çok üzülüyorum

İyi sabahlar☺ ben daha uyumadım , muhtemelen 1 saat ders çalışıp öyle uyurum. 1 saat kadar önce karnım bir ağrıdı 15 sn boyunca, karın ağrısına sevineceğim de aklıma gelmezdi :)) halehazırda sorun çözülmüş değil ama 1 hafta sonunda iç taraflarda hayat belirtisi gelmesi güzeldi :)
Bir de takım içi üyelerin yüzdesi takımı etkiliyor mu ? Çekincem var ya eksiye inemezsem diye 100 gram da olsa inmeyi istiyorum bakalım

Yumurtaların sarısını napıyorsun
İşyerinde arkadaşlarım yiyor.
Pazar günü ise üzülerek çöpe atıyorum maalesef
Ama moni kuşum kedileri hatırlattı. Şimdi h.sonu çöpe gitmeyecek
kuzum ilk sayfada var puanlama tablomuz ona göre topluyorum
sporlarını kendin hesapla üstümden de bi yük kalkar
Tamam patron
14600. Mesajı kim yazacak acaba ☺
Fırsat verseydin o ben olacaktım

Ziyan olmamasına sevindim, benimki çöpe gidiyor , burda verebileceğim sokak kedisi, köpeği de yokki

Günaydin arkadaşlar..benimde yarin Listede son günüm olacak...hem yeni gelen arkadaşlara yer vereyim...aslinda 1 hafta daha listede kalmak isterdim ama riske girmek istemiyorum ..burda yine 1 hafta okul tatili var karnaval tatili...çocuklarin okul tatili arti riski demek..o yüzden en iyisi yarin mezuniyetimi istemem olacak..zaten dengemi düzenimi kurabildim..bundan sonra verdiğim kilolar geri gelmeyecek inşallah...

Ne mutlu sana

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gazi Oynakbasi geldi
Dün nasıl kosurmacada yorulduysam aksam resmen bayın düştüm
Sabah 8den aksam 5e kadar ordan oraya kosturduk ( gerçi ben hastanelerde devamli tekerlekli sandalyedeydim ama kendimi kasmaktan yorulmusum )
Çok şükür MR sonucunda doktorun tahmin ettigi gibi miniskus yırtılması çıkmadı ♡ doku zedelenmesine bağlı ödem çıktı

24 tane iğne 2 kutu kas gevşetici ve 1 krem yazmış Zaten iğneleri duyunca ben bir hoş oldum ama kaçarım yok mecbur yaptıracağım

Yine şükür et miniskus değil yoksa ameliyattan kacarin olmazdı dedi doktor

Mecbur olmadıkça dolanmiyorum evde hatta eve dondugumuzde sağ olsun eşim biraz temizlik yaptı olur da okuldan arkadaşların gelirse hesabı ( büyük kızımın okçuluk dersi vardı gitmesem falan dedi de yok kendine özel bir zevkine var ihmal etme dedik yoksa evi yalar yutardi Temizlik manyağı )

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♡♡♡♡♡ iyiki varsınız
Dün sırf esimin yaninda çalıştığı arkadasinin eşi de görsün diye Whatsuppdan duyurdum hani adam işe gitti yalan sanmasin diye normalde asla adetim değildir
Ve benim gicik kız kardeşim gördüğü halde bir geçmiş olsun hayırdır bile demedi sonra ben uzak durunca suçlu beni ilan eder Annem neyse iyi oldu artık Annem Bir şey derse de cevap cepte

Kızçelerim
Malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde eselim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum

yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz

o zaman dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…