- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Harikakuşlar da bayılıyor
Önce sakin olacaksın, bugün neler yapabilirsin ona bakacaksın. Inşallah hayırlısıyla artıların gidecektirBen yarın ne yapcam
Ayagını sürü de git arkadaşım hatta ayakkabın altına isimlerimizi yazarmısın peşinden gelelim darısı bizeGünaydin arkadaşlar..benimde yarin Listede son günüm olacak...hem yeni gelen arkadaşlara yer vereyim...aslinda 1 hafta daha listede kalmak isterdim ama riske girmek istemiyorum ..burda yine 1 hafta okul tatili var karnaval tatili...çocuklarin okul tatili arti riski demek..o yüzden en iyisi yarin mezuniyetimi istemem olacak..zaten dengemi düzenimi kurabildim..bundan sonra verdiğim kilolar geri gelmeyecek inşallah...
Geçmiş olsun canımSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gazi Oynakbasi geldi
Dün nasıl kosurmacada yorulduysam aksam resmen bayın düştüm
Sabah 8den aksam 5e kadar ordan oraya kosturduk ( gerçi ben hastanelerde devamli tekerlekli sandalyedeydim ama kendimi kasmaktan yorulmusum )
Çok şükür MR sonucunda doktorun tahmin ettigi gibi miniskus yırtılması çıkmadı ♡ doku zedelenmesine bağlı ödem çıktı
24 tane iğne 2 kutu kas gevşetici ve 1 krem yazmışZaten iğneleri duyunca ben bir hoş oldum ama kaçarım yok mecbur yaptıracağım
Yine şükür et miniskus değil yoksa ameliyattan kacarin olmazdı dedi doktor
Mecbur olmadıkça dolanmiyorum evde hatta eve dondugumuzde sağ olsun eşim biraz temizlik yaptı olur da okuldan arkadaşların gelirse hesabı ( büyük kızımın okçuluk dersi vardı gitmesem falan dedi de yok kendine özel bir zevkine var ihmal etme dedik yoksa evi yalar yutardi Temizlik manyağı)
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♡♡♡♡♡ iyiki varsınız
Dün sırf esimin yaninda çalıştığı arkadasinin eşi de görsün diye Whatsuppdan duyurdumhani adam işe gitti yalan sanmasin diye normalde asla adetim değildir
Ve benim gicik kız kardeşim gördüğü halde bir geçmiş olsun hayırdır bile demedisonra ben uzak durunca suçlu beni ilan eder Annem neyse iyi oldu artık Annem Bir şey derse de cevap cepte
Bana uyar21 ŞUBAT (YARIN Kİ) HEDEFLERİNİZİ HATIRLATAYIM
moni 102 >> hedef 99,9 >>
Gulhan1 57,5 >> hedef 57>>
Nergis 35 62,5 >> hedef 62 >>
@sara_2877,5 >> hedef 77>>
gezegenfeza 74>> hedef 73>>
@Antepia27 119,7 >> hedef 116,9 >>
Mthn83 82,6>>hedef 82 >>
Lonely single girl 74,2>> hedef 72,5>>
R reklam 69,2 >> hedef 68,2>>
@Canevim 71>> hedef 69,5>>
@Efillim 76,5>> hedef 75,8>>
@Gizemm059,2>> hedef 58>>
@nairobi 87,1>> hedef 86>>
@oynakbasi34 124,5 >>hedef 123,5>>
Bugün küçüğü hastaneye götüreceğim. Ameliyat için gün alınacak. Yoğun geçer heralde. 81.7 e kadar inmiştim. Şimdi 82.1Önce sakin olacaksın, bugün neler yapabilirsin ona bakacaksın. Inşallah hayırlısıyla artıların gidecektir
Nerelerdesin ?canım ekmekle alakası yok. o ancak kilo aldırır sana. sütü bol su içmek arttırır. dereotu falan. besinlerini dengeli al. et, yoğurt, sebze, salata, meyve... sonra bol bol su.
Oh çok şükür ya ❤ nasıl bir yük kalktı üstümden bir bilseniz☺hayır kuzum takımı asıl liste etkiler
Kaçamak yapma, yanında saf su olsun arada yudum yudum iç.Bugün küçüğü hastaneye götüreceğim. Ameliyat için gün alınacak. Yoğun geçer heralde. 81.7 e kadar inmiştim. Şimdi 82.1
İçiyorum bugün sucuk bile yetmedimKaçamak yapma, yanında saf su olsun arada yudum yudum iç.
Ben de mi araşdırsam bunuTamam canım seviliyorsun
Teşekkürler canım
Gülüm bende seviyelere başlamayı düşünüyorum sorularım olunca kapını çalarım canım başlangıç 15 Mart galiba
Telegrami indirdim fasten takip ediyorum can simidini okudum yapılacak başka bişey varmi
Bende düşünüyorum canım simdikt raporlarını okuyup motive olmaya çalışıyorum
Senin kilon için 2güne 500qram çok çok az...Ekmeyi sadece kahvaltıda 2dilim ye500 gram eksideyim. Saydıklarını not aldım deneyeceğim.
Ooo kolaylık diliyorumMerhabalar kızlarım...Dün kv nin doğum günün atlatmış qürurlu bi kız olarak buradayım..Pasta,börek,pilav hiç bir şey yemedim.Bu gün işte arkadaşın doğum günü ve pasta var...Yine imtihan yine imtihan
Ben inaniyorum canim başaracaksiniz.. alninizin akiylan mezun olcaksiniz sizlerde ..takimimizin motivasyonu iyi...arada bir aksaklik olsada sonuçta insaniz..Ayagını sürü de git arkadaşım hatta ayakkabın altına isimlerimizi yazarmısın peşinden gelelim darısı bize
Sucuktanda tiksindimİçiyorum bugün sucuk bile yetmedim
Nolur kaçırmayınBen de mi araşdırsam bunu
Ye akıllım, kasma kendini bu kadar, nasıl olsa ben seni geçerimMerhabalar kızlarım...Dün kv nin doğum günün atlatmış qürurlu bi kız olarak buradayım..Pasta,börek,pilav hiç bir şey yemedim.Bu gün işte arkadaşın doğum günü ve pasta var...Yine imtihan yine imtihan
Medeniyetin zararları.Ziyan olmamasına sevindim, benimki çöpe gidiyor, burda verebileceğim sokak kedisi, köpeği de yokki
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gazi Oynakbasi geldi
Dün nasıl kosurmacada yorulduysam aksam resmen bayın düştüm
Sabah 8den aksam 5e kadar ordan oraya kosturduk ( gerçi ben hastanelerde devamli tekerlekli sandalyedeydim ama kendimi kasmaktan yorulmusum )
Çok şükür MR sonucunda doktorun tahmin ettigi gibi miniskus yırtılması çıkmadı ♡ doku zedelenmesine bağlı ödem çıktı
24 tane iğne 2 kutu kas gevşetici ve 1 krem yazmışZaten iğneleri duyunca ben bir hoş oldum ama kaçarım yok mecbur yaptıracağım
Yine şükür et miniskus değil yoksa ameliyattan kacarin olmazdı dedi doktor
Mecbur olmadıkça dolanmiyorum evde hatta eve dondugumuzde sağ olsun eşim biraz temizlik yaptı olur da okuldan arkadaşların gelirse hesabı ( büyük kızımın okçuluk dersi vardı gitmesem falan dedi de yok kendine özel bir zevkine var ihmal etme dedik yoksa evi yalar yutardi Temizlik manyağı)
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim ♡♡♡♡♡ iyiki varsınız
Dün sırf esimin yaninda çalıştığı arkadasinin eşi de görsün diye Whatsuppdan duyurdumhani adam işe gitti yalan sanmasin diye normalde asla adetim değildir
Ve benim gicik kız kardeşim gördüğü halde bir geçmiş olsun hayırdır bile demedisonra ben uzak durunca suçlu beni ilan eder Annem neyse iyi oldu artık Annem Bir şey derse de cevap cepte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?